Rahova sau apropiere (29)
Raspunsuri - Pagina 11

violeta69 spune:
mai eu am scris de m-am omorat si apas din greseala pe o tasata si ....adio!!!
nu e corect!!!
sau o fi pe la alt sub.?!
monica,ce ma enervezi!!!
la cat esti tu de slaba,meriti sa te bat....cum ma vezi tu pe mine slaba,yo ,zau nu stiu.....
da' mai am dat jos, e adevarat.....
insa tot nu sunt slaba.....
Dory,secretul...ala de tot zice monica ca nu vreau sa-l spun,e....daca o fi
....apa calda cu zeama de la o jumatate de lamaie dimineata pe stomacul gol....
eu beau de vreo 3 luni chestia asta,in primul rand pt detoxifiere...ca o mai face si tenul frumos sau piciorul subtire.....nu stiu!!!
monica,noi o sa mergem la wather parck,in Otopeni,duminica...cu mama lui alin!!!
sper sa fie frumos.....
o sa va povestesc....
in rest,pupici la copii si mamici si....sa treceti usor de canicula asta!!!
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

aissa spune:
Fetelor nu mai pot...ce sa mai scriu...abia trag de mine. Am si alergat si ieri si azi sa imi legalizez niste copii si la munca am avut treaba, nu am apucat sa intru, ieri am gatit si pe la 7 am iesit in parc cu Ale, am venit pe la 9 jumate si direct in baie am intrat...
Suntem ok, atat cat se poate, Ale sta numai in pielea goala in casa, ieri chiar s-a trezit Tony cu ea ca era fara chiloti afara (el ii pusese dar probabil s-a dezbracat singura) si era si in rochita. Sper sa treaca repede canicula asta si, de ce sa mint, sa vina toamna!!!!!
Cgaby sa ai un bebe sanatos!
Bulgaria, 2007

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
cristina, asa face si ruxi dar ea umbla fara chiloti pe ea dar ea refuza sa si-i puna sau mergem cu 2 perechi de pantaloni pe noi sau in
gol...ma bucur ca sunteti bine
lexi,pup funduletzul sa-si revina repede
Dory, plecati la mare sau la bunica?
mirela co placut
si ref sandalutze usoare si nebutucanoase incercati la Leonar do eu de-acolo i-am luat ruxandrei si am fost tare multumita.
vio...super misto cred ca este acolo...abia astept sa-mi povestesti.
noi suntem bine, eu cam fara chef dupa petrecerea de ieri dar sper sa-mi revin...ca mai am timp
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

andre_ea spune:
Salutare!
Ce mai fac fetele? Imi pare rau ca n-am mai trecut pe aici. Am fost prinsa.
Vio, felicitari pentru examen!
Mire si Dory, felicitari pentru renuntarea la pampers! Noi nu renuntam vara asta. Ca mami nici nu insista. Se poate abtine, dar nu vrea sa faca la olita. Ieri a stat de dimineata pana la somnul de pranz fara pampers si n-a facut nimic. A facut in pampers cum i l-am pus.
Io ma pregatesc de concediu. Plecam vinerea viitoare. Din pacate in urma licentei am ramas cu inca 2 kg in plus. Si o sa ma vada lumea in costum de baie. Pe urma o saptamana de recuperare, serbat ziua lui Tudor si apoi o iau de coada. Am fost azi la serviciu, am stabilit ce o sa fac. O sa am o sefa mai nasoala, dar asta e. In schimb, voi lucra pentru inceput cu un tip ca lumea, iar salariul e bunicel.
De marti a venit la noi sora mea cu bb. Ei stau la 10 si inca n-au aer, iar la ei in casa e ca la sauna. Bb s-a umplut de bubite de la caldura si era rosu ca un rac de nu stiau ce sa-i faca. De cand au venit la noi i-au trecut aproape de tot. De maine vor avea aer conditionat si se intorc la ei.
Cu ocazia asta l-am testat si pe Tudor in eventualitatea unui bb2. Totul bun si frumos, l-a mangaiat, la pupat pe capsor, dar sa nu-l ia mama lui in brate. Cum incercam sa iau bb in brate venea la mine urland "batse mamiiiii" (vroia in brate). Azi vroiam sa-l dau jos de la geam si i-am zis ca-l iau pe Raducu in brate. S-a uitat in camera si a zis "Tatiana tina" (un fel de sa-l tina ma-sa). Si tot azi l-am intrebat daca vrea sa avem si noi un bb mic ca Raducu si a zis "Nu". Deci, nu mai facem bb2.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

aissa spune:
Andre_ea inteleg ca acum ceva vreme...stii tu, a fost doar alarma falsa? Ti-am zis eu ca de la stres...
Bulgaria, 2007

andre_ea spune:
Of, uitasem: Felicitari pentru fetita Gaby!
Lexi, bafta la interviu! Si pupici gingiutelor chinuite.
Zilele trecute m-am intalnit si cu Viovio. Am mers putin intr-un parc langa Barca, dar ne-a gonit canicula.
Delu Prichindelu'

andre_ea spune:
quote:
Originally posted by aissa
Andre_ea inteleg ca acum ceva vreme...stii tu, a fost doar alarma falsa? Ti-am zis eu ca de la stres...
Bulgaria, 2007

Delu Prichindelu'

monica-elizabet spune:
andre-ea, cand o sa fie bb la tine in burtika o sa fie altceva si pe alex cand il intream daca vrea un fratior sau surioara si nu stia despre ce-i vorba zicea NU...dar apoi cand era ruxi la mine in burtika abia astepta sa o vada, sa o tina in brate, sa o pupe(mereu imi spunea asta)...si cand s-a nascut totul a fost super...era asa de emotionat numai cand ma gandesc imi dau lacrimile...prima lor intalnire...imi pare asa de rau ca nu i-am filmat atunci(daca era tati cu noi sigur filma) dar asa a fost sa fie si tati era pe drum...departe de noi...
distractie placuta la mare...merge si tudor cu voi?
monica

monica-elizabet spune:
ref vit k nu ziceai ca te-ai mutat la dr D fur... mergi la el ca-ti face reteta fara probleme
monica

aissa spune:
Aseara am mers spre parc cu David (andre_ea il stie) care are o surioara in burtica la mama lui. Astia 2 se bateau la un moment dat si David cica "nu mai da ca am o Eva in burta". Bineinteles ca dupa aia si Ale avea ceva la burta , nu stie ea ce ...
Bulgaria, 2007