Rahova sau apropiere (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Vio, eu nu prea am cum sa o las moale cu mancarea, desi sunt caldurile care sunt, pt ca Alexa mananca la o masa ciorbita sau supa iar la alta mancare gatita, felul II, si sotul la fel daca se nimereste sa fie acasa mai devreme.Eu insa nu ma omor cu mancarea gatita....si tot sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Dory la fel si eu gatesc pentru pitici si tatic dar eu sunt o mare pofticioasa si nu ma pot abtine

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Da, Monica, dar tu nu ai de ce sa te vaieti ca la cat esti de slaba, nici nu se vede 1-2 Kg pe care le-ai lua tu, dar la cat sport faci, sigur nu le pui nici pe-alea, de Voi nu zic nimic ca nu stiu cum arata, chiar sunt tare curioasa, parca vad ca si ea este super slaba si se plange... ,
Cristina, nu ne mai spui nimic despre voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Dory, iar ma lauzi asa ma vezi tu ca esti prietena mea si esti dragutza las ca nici tu nu esti asa cum zici...
vio in ultima perioada e pusa numai pe slabit(cand ma vedeam cu ea in parc slabea de la o zi la alta numai ca nu ne vinde si noua secretul ei) si arata super bine da' tot o intrec cu rolele ah vio abia astept sa ne "intrecem"
cristina voi ce maif aceti, ce naszbatioare mai face Ale?
va pup ma duc sa mai fac ultimele pregatiri, aproape toate-s gata dar mai am sa-mi fac baie ca miros numai a mancare, cine ma miroase "citeste" meniul

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Neata!
Va pup pe toate, noi plecam la mamaia acum cand se trezeste Alexa, si o sa venim probabil mai pe seara.
Lexi, cum a mai fost Maria ?
Monica, nu te laud, asa este, vrei sa spui iar ca esti grasa?, cat ai vrea sa fii de slaba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna dimineata fetelor
DORY plecam o saptamana la mare la mamaia si o saptamana pe transfagarasan,am gasit acolo o pensiune super datorita unei fete de aici de pe forum si la un pret convenabil,abia astept
fetelor acum fac ultimele pregatiri pt concediu si mai trebuie sa-i cumpar lui andreas sandale dar vreau ceva mai usor si nu gasesc pe nicaieri daca stiti voi pe undeva va rog sa-mi spune-ti simie ca nu am gasit deca niste butucanoase de.......
va pupic pe toate si mai vorbim

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Mirela, concediu placut, sa va distrati bine, in legatura cu sandalele , si eu am aceeasi problema ca si tine, asa ca urmaresc cu interes raspunsul celorlalte fete.

Mergi la inceput

Fetelor, o mai tineti minte pe ?, sa va dau o veste in legatura cu ea: o sa aib o fetita .

Mergi la inceput

Nu stiu de ce a aparut asa mesajul, asa ca scri despre cine era vorba: cgaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor!
Dory, am dormit binisor si azi noapte, desi aseara nu i-am mai dat Panadol. In schimb sufera de cald ingrozitor si de vreo 2 zile s-a oparit la fundulet astfel ca o tinem fara pampers, doar in pantalonasi subtiri de bumbac. Nu vreti sa stiti cate perechi de pantaloni si cate cearceafuri spalam pe zi Dar azi de dimineata deja arata mai bine funduletul.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput