Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
Laina spune:
multumesc fetele pentru incurajare! o sa fie bine, stiu...
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by Laina
multumesc fetele pentru incurajare! o sa fie bine, stiu...
Varsta Antoniei
Hop si eu sa te incurajez!!!! Lasa gandurile negre deoparte! Se va face bine curand!
Dar ce anume are infectat ca daca sunt amigdalele... am patit si eu si le-am vindecat babeste! Am si povestioare amuzante pe tema asta!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana27 spune:
Hai ca eu sunt de serviciu pe forum azi!
Eliana e frumos foc montaju'. Daca vreau si eu unu' iti trimit tie pozele ca vad ca te pricepi!
Poze, Varsta lui Luca
ghibuadina spune:
Iar io...
ELENAGIULIA, multam de aprecieri.
In legatura, SUPTUL PUMNULUI SI AL DEGETELOR, noi ne inscriem de multicel.Insa nu-mi mai fac pbl ca se par ca mai toti fac asa.Uneori isi baga manua pe gat asa bine incat ii vine sa verse.A controlat-o dr. si a zis ca nu se intrevede nimic la orizont.La dinti ma refer.
LAINA, fii optimista, te cred, dar fii tare!!Poti???
ANE, inca o data imi pare rau, pe bune ca nu-i normal.Pai daca el acum s-a saturat, mai tarziu???Dar de ce s-a saturat, ca a fost destul de mult tp singurel.Vezi sa nu-fi fi bagat soacra coasa....
IN LEGATURA CU MANCATUL, cum i-am introdus s eu completarea, o mai pot urmari cum /cat manca.Asadar si la noi e la fel, mananca 60 sa zicem, pare ca-i mai e foame, ii mai fac 60 , nu mai vrea , o las un pic si papa iar.
INTREBARE:CAT TIMP DUPA PREPARARE MAI PUTEM SA LE DAM LAPTELE PRAF????eUNU-L TIN MAI MULT DE 20 DE MIN SA ZICEM...
ELPOWER, noi avem AC-ul in hol, intra mai greu in dormitor.Aa ca il tinpe 19 grade sa se mai racoreasca casa il inchid, apoi tot asa.
BEBE 2, am tot vazut diverse pareri.Eu nu stiu deocamdata, am zis ca ma mai gandesc peste 2 ani.Cred ca in mom de fata ar fi cam 70 la suta , nu, 30 la suta , da.Mai vedem.
DIANA, felicitari si casa de piatra cu intarziere....
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
Laina spune:
cum sa nu pot? eu zic ca trebuie sa fiu tare, pentru ca altcineva nu are cine, oricum. Stiu ca are sa fie totul bine, insa pur si simplu n-am putut sa tin totul in mine si m-am mai descarcat si eu pe aici. Stiti, eu nu-mi permit sa spun mai nimic, pentru ca eu trebuie sa fiu mereu cea puternica, cea care sa fie sanatoasa si tare pentru toata lumea. ca au ei grija sa exagereze si pentru mine... Ideea e ca as fi preferat de o mie de orii sa fac eu toate bolile posibile, numai sa fie ei scutiti de orice rau.
Mi-e greu si mie uneori, singura de tot, numai in fata calculatorului. prietenii mei mai toti sunt mai mici decat mine, inca la facultate, sau daca nu, fara ganduri apropiate de casatorie sau copii. Uneori simt ca devin plictisitoare pentru toata lumea, datorita faptului ca eu nu ies nicaieri, nu am parc si alte mamici cu care sa vorbesc cu voce tare si prin viu grai (noroc macar ca va am pe voi), si in consecinta eu altceva decat despre copil nu amd espre ce sa vorbesc cu altii. Si sunt constienta ca devine obositor si plictisitor, asa ca... nu mai chinui pe nimeni si stau cuminte acasa.
Ptiu...azi e ziua mea proasta pe forum...Iertati-ma, nu mai fac!
Varsta Antoniei
ioanaradu spune:
laina capul sus si mergi inainte!!
rebiana vroiam si eu sa-ti spun mai devreme ca dc ar fi sa aiba careva pb, atunci o sa fie vreo viitoare iubita de-a lui luca!
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
karra80 spune:
quote:
Originally posted by loradin
tot eu,
multumesc pt raspunsuri!
Asa am facut Kara ,pana sa citesc mesajul tau.A mers! Dar nu prea e normal! Oare cand o sa-i pot face si eu un program?
loradin
poze cu albinuta mea
Mie asa mi-a zis doctora....ca se simte prea plina sau trage prea repede si oboseste.....
Si mie medicul la care am fost la privat mi-a zis sa-i fac program la 4 ore dar a mea are zile cand amnca la 4 jumate chiar 5...si nu pot nici cum sa o fac sa mance la 4...asa ca nu am ce face...ma bucur ca totusi mananca....asta important sa creasca ele mari....
|Si eu am aceeasi probl cu vecinii...au modificat vreo luna dupa ce am venit de la spital si vad ca acuma incep iara....noroc ca incep diminatza la 10 fix.......
Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
karra80 spune:
quote:
Originally posted by Rebiana27quote:
Originally posted by karra80
Rebiana dulce tare pozitia lui Luca din carutz......dar ce mare pare...cred ca si poza e facut de aproape ....
Da e drept ca e facuta de aproape poza dar e si el maricutz ca toata lumea spune ca are 6-7 luni. E grasan!
Am vazut-o si pe Winnie... frumoasa fata! Mi-a placut tare mult mutritzele pe care le facea si comentariile tale deasupra pozelor.
Poze, Varsta lui Luca
Ma bucur ca ai tinut minte de Winnie...noi chiar asa ii zicem...cred ca saraca fata o ramana cu numele asta ca deja toata familia ii spune Winnie...in spital mi-o aduceau intr-o paturica pe care scria Winnie si de atunci cand o vedeam stiam ca e vb de Winnie a mea.....
Asa ca pana va mai creste va fi Criss sau Winnie....
Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
Rebiana27 spune:
Karra draga, cum sa uit eu numele potentialei mele nurori! Si-mi place mult cum ii spuneti! (Avem si noi paturica cu Winnie- avem vreun avantaj fata de alti baietzei? )
Poze, Varsta lui Luca
diana_jors spune:
hi hi, noi avem 2 paturici, si set pentru unghii cu winnie
Diana de Alex (23 aprilie 2007)