Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Fetelor care aveti baieti!!!!! Luca are putzulica usor spre stanga. E normal? Ca eu zic ca nu... Ce sa-i fac???

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Ghibuandin, eu am fost la oftalmolog si mi-a zis ca pana la 6 luni copiii au strabism. Dupa 6 luni se pune problema. Acum medicii pediatri zic ca pana la 1 an.
Ane, imi tare rau prin ce treci. Dar totusi trebuie sa-l faci sa inteleaga ca aveti un copil de crescut si ca il iubesti. Daca este influentat de socri, incearca si vorbeste cu ei si explica-le ca aveti un copil care trebuie sa creasca cu ambii parinti. Termina apartmanentul de facut curat si invitai la masa. Daca tu crezi ca este influentat de ei, baga-te pe sub pielea lor daca asta este ultima sansa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Va multumesc mult pentru sfaturi si incurajari. Am mai incercat ieri sa vorbesc cu sotul, dar el l-a luat pe NU in brate. Nu si nu si nu. Nu mai vrea, nu mai are sens - ce pot sa zic? Indiferent ce ii ziceam, el nu mai vrea, el a obosit, el s-a saturat. O sa incerc sa mai vorbesc cu el, dar sincer, nu prea mai sper mare lucru. Dar asta e, stiu ca nu va fi usor, dar nu sunt nici prima nici ultima in situatia asta. Nu are nici un sens sa stau si sa-mi plang de mila - poate mai pierd si laptele pe tot stresul asta. Incerc sa ma gandesc la faptul ca am un copil minunat si sa fac tot posibilul ca lui sa-i fie cat mai bine. Daca nu se poate sa fie si tatal lui alaturi de noi, asta e situatia.

Oricum, inca o data mii de multumiri ca mi-ati fost alaturi.

Ane & Raul - 17 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Rebiana,, lasa copilul in pace!!!!!!!!!
e normal! si al meu are inclinatie, da' seamana cu tac'so!

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

N-am avut cand sa citesc... bag acu' recuperari... pana nu se trezesc teroristii...
Ne-am facut si noi montaj cu poze ... ca tot am stat degeaba zilele astea... cand n-are omu' ce face... am facut si io o pauza ca m-am saturat sa lucrez non-stop...
Asta a iesit... asa pe fuga:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=321cbdb08fbcbc01350aa4" target="_blank">Andrei si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

ane dar cine l-a obosit pe omu'??? ca parca tu ai fost plecata. parerea mea: cauta-l mai bine la sursa oboselii!!

rebiana cum zise si karla: lasa copilu' in pace!!!!

roxanici nu ne zici nimic azi? pupam raresu bengos cu gluga!!!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

ane, nu stiu ce sa spun...daca tu crezi ca asa e mai bine...eu in locul tau sincer nu stiu ce as face, cred a m-as impaca si eu cu situatia. Dar daca el nu vrea sa discute...sunt si eu de acord cu ioana...cauza cine stie care o fi de fapt?...

noi azi am fost la doctor, am mai crescut un pic, acum avem 4250 g si dr s-a declarat multumita - wow!! Avem si un pic de anemie, pentru care ni s-a dat tratament, si o sa se rezolve si aia.
Acu sunt foarte obosita si stresata si ingrijorata din cauza sotului meu...iar a facut un fel de infectie in gat...iar vorbeste ca atunci cand a fost internat in spital... Stiu ca nu e mare lucru, ca toata lumea face din astea si ca nu e cine stie ce, dar sunt eu obosita si in plus am blestemul unei memorii foarte bune...o sa treaca un car de ani pana am sa pot uita cum arata atunci, si ce voce avea la telefon, si...Imi vine sa ard hainele cu care s-a dus la urgente, mi se face rau cand aud numele medicamentelor pe care le-a luat...pur si simplu ma face sa plang orice referire si orice sugestie a acelei perioade. Stiu ca sunt pur si simplu nebuna, dar a trebuit sa spun cuiva, si daca nu voua...eu pe altcineva in afara de voi, de bebe si de sot nu mai am.
S-a dus azi la dr. de la spital sa vada ce-i zice...stomacul meu face salturi mortale pana vine...

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Laina, fii curajoasa! mai alunga si tu gandurile negre si amintirile neplacute! o sa fie bine!ia uita-te mai bine cum zambeste Antonia! eu si Luca!

PS
eu stau in mijlocul patului trantita pe o parte, cu stanga scriu la laptop si cu tzatza dreapta ii dau lui luca sa suga. fara sa imi dau seama am bagat suzeta in gura (mai fac asa din cauza parului de pisica de prin pat) si scriam. la un moment dat am simtit ca bebe nu suge. lasase tzatza si se uita cu nishte ochi mari si ficshi la mine si radea cu gura pana la urechi. il distreaza la culme sa ma vada cu nana lui in gura!

in

Luca, dragostea mea

Poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Laianamulta forta o sa fie totul bine,stiu prin ce treci si eu am stat cu o frica in san azi pana a ajuns acasa,m-a sunat la pranz sa-mi spuna ca a luat foc la servici (el e sudor,sudeaza escavatoare)sigur ca ma asigurat ca e bine a ars doar salopeta dar sti cum e pana nu-l vezi intrand pe usa nu crezi.
sa fie bine!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by karla32

Rebiana,, lasa copilul in pace!!!!!!!!!
e normal! si al meu are inclinatie, da' seamana cu tac'so!

Luca, dragostea mea

Poze Luca

Il las sa traiti! Da' daca s-o supara nevasta-sa pe el... o trimit la voi!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput