Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

LA MULTI ANI ANNMARY! SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURII DE PROGRESELE BAIETILOR TAI.

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!SA CRESTETI MARI,SANATOSI SI ASCULTATORI

INTREBARE:imi da si mie cineva user-ul de pe gmail?? please...am uitat si vreau sa mai bag statisticile la Victor.

Loradin eu nu te pot lamuri pt ca alaptez exclusiv dar pot sa spun ca Victor aseara duap ce ne-am jucat la baie a papat (8.30) la ambii sani si credeam ca gata adoarme..de unde s-a distrat si a vorbit cu jucarelele si la 10 dadea semne de foame si somn.L-am mai pus la san si a supt inca 15 minute;cred ca de cald fac ei asa.Cert e ca Victor abea apoi a adormit.Si acum la fel.A supt ceva (la 10.50_si gata a dat capu pe spate ca si cum s-ar fi saturat.L-am pus in pat si la 12.30 sugea iar.Acum converseaza cu winnie si cu o albinuta mica si dulcica (prima jucarie pe care a apucat-o constient).Sper sa-i fi ajuns si sa doarma 1 ora.
Maraie.Pup.Revin cand pot

Marta mama lui Victor 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by karra80

Rebiana dulce tare pozitia lui Luca din carutz......dar ce mare pare...cred ca si poza e facut de aproape ....

Da e drept ca e facuta de aproape poza dar e si el maricutz ca toata lumea spune ca are 6-7 luni. E grasan!
Am vazut-o si pe Winnie... frumoasa fata! Mi-a placut tare mult mutritzele pe care le facea si comentariile tale deasupra pozelor.

Loradin, Luca numai asa mananca... va spuneam eu ca haotic... mananca 100 ml dupa care asteptam, regurgitam, mai tragem cateva zambete si mai papam 20, 30 sau chiar 50 ml. Intre astea poate trece si juma de ora si o ora cateodata. Dar ia foarte bine in greutate.

La multi ani Annmary!!! Multa sanatate, fericire tie si intregii familii!!!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Se vad pozele Doina si sunt adorabile.Ai un flacau pe cinste!!!!Ce serios e! Cat despre frumusel....e foc! Doamne ce minuni de copii! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el! Transmite-i de la Ana multi

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by martutza

INTREBARE:imi da si mie cineva user-ul de pe gmail?? please...am uitat si vreau sa mai bag statisticile la Victor.

Varsta lui Victor
Victor Mihai

martie.aprilie2007. Parola e cea cunoscuta.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Martutza userul pe gmail e martie.aprilie2007.

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Of, loradin, avem si noi problema asta, dar doar de 3 luni, de la vecina de sus. In fiecare zi bormasina sau flex, basca bocanituri. Nu cred ca ii distruge sistemul nervos, dar cu siguranta ii creeaza disconfort. Eu am sunat-o ieri pe vecina si i-am spus ca 3 luni e prea mult...sa termine odata, cat poate dura amenajarea unui apartament? A promis ca saptamana asta termina, mai are de pus niste usi...bla bla. Incearca sa mai vorbesti cu vecinii. Chiar daca respecta programul, 6 luni e mult prea mult.

Azi am stat vreo ora sa vizionez poze de albinute si bondari. Sunt asa de frumosi toti si ce bine se contureaza!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Loradin: la fel am patit si noi cu vecinii primele 3 saptamani cu Alex acasa. Cum avea si probleme urate la ochisori (i s-au dezumflat dupa infectie abia la 3 saptamani) n-am avut curaj sa ies cu el afara... asa ca a avut o perioada cand se trezea urland de la cel mai mic zgomot, si avea un somn foarte usor, si se trezea si de la scartaitul podelei.

Cand eram gata sa cedez psihic, am zis ca iau copilul in brate, ii pun o batista peste ochi si nas sa nu inhaleze praf, si ma postez la usa oamenilor, ca asa cum aud eu sa auda si ei... din fericire am scapat tocmai atunci...

Intreaba-i eventual cat mai au de lucru, si vezi daca puteti merge altundeva pana atunci... chiar si noi asa mari avem probleme de la astfel de zgomote atata timp, daramite ei....

Aa, i-am luat lui Alex o jucarie "Hopa Mitica"-ursulet (asa se chema cand eram eu mica, jucarie din 2 sfere de marimi diferite, care se aseaza cu sfera mare in jos din orice pozitie)... da cu manuta dupa ea, jucaria se misca si suna in miscare... ii place Il mai fentez eu cu degetelul si cu asta o vreme

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

La multi lunisoare sarbatoritilor de astazi:
Alexandru Eduard de Ancris
Adrian de Elena.2006
Daria Elena de Frannces

Astazi sarbatorim si noi 3 ani de la casatorie si trebuie sa pregatesc ceva pt. diseara

Degetele le degusta si Stefi cu spor, asa cate 2-3, si e tare fericita cand le prinde, ca de, e mai usor decat cu tot pumnul indesat in gura!

Faza cu imbolnavitul de inima si datul peste mana, normal ca se imbolnavesc saracii copii daca se sperie. Mana trebuie scoasa usor si atentia distrasa cu o jucarie, ceva...

ElenaGiulia, ce i-au facut nenorocitii dragutului de Arthur, din partea noastra ca sa uite

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Rebiana si Elpower multi si multumiri.
Karla super tare mutrita.pe mami . ro este concurs cu cea mai haioasa poza a bb-ului.Posteaza si va aparea si in revista.Merita.
Doina.todor m-ai dat gata cu "ginecologul"tau.E dulce foc.Sa stii ca si Victor tot cele 2 degete le baga in gura.Oare o fi vreun semn.....N-ar fi rau....
Rebiana care sunt dimensiunile lui Luca? Te intreb pentru ca si Victor avea la 3 luni 7250g si 64 cm si noua dr. si oamenii pe strada ne zic ca arata de 6-7 luni.Eu zic ca e de bine mai ales ca sunt baieti.
Al meu acum maraie in pat ca nu poate ajunge la o jucarie si nu vrea sa io dau eu si incearca sa se impinga in picioare sa se tarasca si sa ajunga singur la ea.Il las pana oboseste si incepe plansu.
Ups..plange.fug
pup

Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Hai ca am dat-o cu "lunisoare multi"
deh, emotiile zilei !

si La multi ani, Annmary

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania