Andreea Marin a nascut o fetita!
Raspunsuri - Pagina 9
anymony spune:
Cu tinuta asta-bluza si pantaloni ii statea cel mai bine-sincer de cind prezinta Surprizele cu burtica. voi ce ziceti?
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Theiuta spune:
Da, si mie mi s-a parut la fel.
Ii statea foarte bine, chiar am remarcat asta impreuna cu mama mea.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
Cristina_C spune:
http://www.astazi.ro/gotostire.php?url=http%3A//www.atac-online.ro/monden_27/andreea-marin-naste-cu-bogdan-marinescu_18475
ligia13 spune:
Dar s-a prins cineva de ce in ultimele saptamani se imbraca numai in negru? (Doliu sau vreo pasarica de-a ei?)
Ca mai urmeaza sa-i faca si camera copilului cu mobila neagra
Eu si Raducu (22.04.2005)
mi_ro spune:
Nu stiu de unde se imbraca si cine o sfatuieste dar pentru o gravida nu e bine de loc. Nici daca as fi in doliu nu as purta atata negru. Nu stiu cat de bine este pentru copil. Daca se considera enorma poate sa poarte culori inchise. Mai este verde inchis, grena, albastru, culori care te bine dispun. Asa zici ca e omul cu norul!si asta e o culoare frumoasa.
mihaela
malla spune:
nu stiu de unde ati mai scos ideea ca nu e bine pentru copil sa poarte mama negru???...
Sa poarte ce vrea ea, ca ii sta , ca nu-i sta bine, e problema ei, atata timp cat in hainele care le poarte se simte bine...
Andrei si Adriana
ralnied1 spune:
noutati despre www.gardianul.ro/2007/12/13/monden-c6/andreea_marin_inainte_de_nastere_violeta_e_buna_de_pus_sub_brad_-s105991.html" target="_blank">"zana"
Si in seara asta va fi invitata la "Nasul". Daca e cineva interesat.
blueeyes2003 spune:
Mie imi place de ea!Si mi se pare o gravidutza tare frumoasa!
Ii doresc nastere usoara!
Mirela
Our little Miracle!
In asteptarea Craciunului!
Theiuta spune:
Sincer si mie imi place de ea. A fost o gravida foarte frumusica, rafinata si sexy. Si foarte activa, energica.
Sper sa isi pastreze energia de acum incolo pentru cresterea fetitei si pentru implicarea in alte proiecte, caritabile sau nu.
In nici un caz nu as vrea sa mai intre in scandaluri...
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!