Andreea Marin a nascut o fetita!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

De ce vi se pare asa iesit din comun sa ia atatea kg? Si eu am luat 27 si nu am inaltimea ei. Poate face tratament de mentinere a sarcinii, poate ca pur si simplu retine f multa apa... Eu am facut toata sarcina tratament si sunt convinsa ca si de la asta mi s-a tras, ca nu mancam exagerat de mult, adica nu mai mult decat am mancat intotdeauna si totusi ma mentineam in limite normale. Partea buna este ca le-am dat pe toate jos. Eu nu as comenta greutatea ei, nu sunt fan Andreea Marin, dar arata f bine ca gravida. Mie imi place de ea de cand este gravida, ii sta f bine. Rochiile alea de care spuneti nu le-am vazut ca nu ma uit la nici o emisiune de genul asta, de fapt nu ma prea uit la TV, dar s-a imbracat cam ciudat mereu ptr scena.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Am vazut luni emisiunea lui Cristi Brancu, in care M.R. a declarat ca A.M. este singura persoana care nu a raspuns campaniei, iar in seara asta am vazut-o pe A.M. la Turcescu.
I-a demontat punct cu punct acuzatiile Mihaelei.

Nu vreau sa mai insist asupra acestui subiect.Pacat.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

Pai nu Mihaela Radulescu a acuzat-o...ea a inceput cu insinuarile si atacurile ...pacat.
Radulescu facea o campanie umanitara pentru Teodora cu acordul parintilor,nu avea nici o treaba cu Marin, fost zana s-a bagat ca musca-n lapte.

'Success' comes before 'work' only in the dictionary

To and Me

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Fetelor, am zis ca nu mai scriu pe marginea subiectului, dar zau, trebuie sa stiti cum s-au petrecut lucrurile si din prisma Andreei.Andreea a si dovedit afirmatiile ei.Pentru cele care nu au vazut-o pe Andreea la Turcescu, am sa incerc sa rezum cite ceva,
avind grija sa pastrez balanta echilibrata:
Emisiunea incepe cu difuzarea secventei din Surprize despre care M. afirma ca A. a pus la indoiala bunele ei intentii.Fals. A. a spus atit ca suma nu a fost strinsa in totalitate(cum gresit informeaza unele surse-M.) si deci, apeleaza la alti donatori, dind un cont pe care i l-au pus la dispozitie cei de la B1 Tv, pe numele Lianei Stanciu si care poate fi accesat direct de la Viena.Totodata, a facut apel la discretie.

Acum, A.spune ca M. ii cere ajutorul joi.Cad de acord, urmind ca A. sa mearga a doua zi, vineri, sa depuna banii.Vineri dimineata primeste mesaj de la M. ca nu mai este nevoie, banii au fost strinsi.(n.m. pot sa confirm ca vineri dimineata la Mgic Fm M. a facut aceeasi afirmatie-ca s-au strins deja 120.000 euro-suma preconizata pentru tratament).A. arata SMS-ul prin care ii raspunde lui M. ca este o.k. si sa ii spuna daca mai are nevoie(apucase si A. sa stringa ceva), daca nu ii va redirectiona catre ale cazuri la fel de disperate, dar mai putin celebre.
Simbata, inainte de Surprize, apare M. la Stelian Tanase si zice ca s-au strins doar(????) 80.000 euro si ca mai e nevoie.
Luind aceste afirmatii de bune, A. face apel in emisiunea ei, neintelegind de ce M. una i-a spus ei si alta a declarat ulterior.

A intrat si Banica si a zis ca a facut si eu un apel in emisiunea lui, dind un cont pe care il daduse si Maruta si pe care i l-au pus la dispozitie cei de la PROTV.Nu stia ca este al lui M.
Dupa terminarea Surprizelor, M. ii trimite lui A. un mesaj in care o acuza ca face mizerii si ca este cel mai josnic om pe care M. l-a cunoscut(??????).

In concluzie: A. a spus ca o admira pe M. pentru ce face si ca nu a fost impotriva acestei campanii, cum a afirmat M.Dovada(Donatia fam. Banica) se afla in contul Lianei.

Nu a inteles de ce M. a circulat pe la toate televiziunile acuzind-o, cind tot M. a fost cea care i-a zis ca nu mai era nevoie de bani.

S-a aratat deranjata de faptul ca in emisiunea de luni, de la Brancu, nu a fost si ea invitata, oamenii ascultind doar varianta lui M.

In final, a facut apel la M. sa lase la o parte manifestarile astea si sa se uneasca, atunci cind e nevoie pentru cauze umanitare.

Pe scurt, asta a fost, va rog cititi nefiind partinitori(fan M. sau fan A) si judecati si singure/singuri.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Theiuta subscriu la tot ce ai spus!
Initial vazusem emisiunea lui Brancu de luni si chiar nu-mi venea sa cred ca o femeie insarcinata poate fi atat de rece.. pur si simplu mi se parea inuman ce a facut Andreea Marin - asta din spusele Raduleascai!
Urmarind si emisiunea lui Turcescu mi-am schimbat complet parerea despre Raduleasca! ea a fost cea care a declansat acest scandal si chiar nu-mi imaginez de ce! Bine ca AM a pastrat sms-urile asa a putut dovedi multe.
Intr-adevar nu mi s-a parut corect ca in emisiunea lui Brancu nu a fost contactata si Andreea Marin pt a-si spune parerea. Bine ca s-a dus la Turcescu si a clarificat lucrurile pt ca eu una imi schimbasem parerea despre ea.
Acum am revenit la sentimente mai vechi: Raduleasca e omul cu 2 fetze! Nu zic ca astalalta e sfanta dar de data asta a dovedit si a pus-o la punct pe Raduleasca!
Oricum... URAT! Nu era momentul acum pt asa ceva.

O graviduta in al-!!!

Biby
34+
Bogdan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Eu cred ca s eputeau totusi abine amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

S-a stins scandalul celor doua?
Ca tot vorbeam inainte de costume, ati vazut cum era imbracata AM in prima parte a Surprizelor de aseara? Rochie neagra scurta. In fine, e treaba ei, dar cam neinspirat, dupa parerea. Apoi s-a schimbat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

cu ce s-a imbracat in a 2a parte? ca n-am mai vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Bluza si pantaloni negri.

Mergi la inceput