Gravidutze si mamici de CLUJ - 7

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Mioara si tie si bebelinului!

LAVINIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

weekend placut la toata lumea~!

Gabriela, inca nu ne-am hotarat la cel de-al doilea nume... Maria ramane sigur...

Cristina sper sa va faceti bine cat mai repede!

Mihaela, sper ca e bine puiutul tau!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Weekend fain si insorit:)

23 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Buna seara fetelor ,sunt asa de obosita dar nu pot sa dorm

Asiza mersi tare mult pt raspuns ,m ai incurajat
Cat i ai dat la doctor si cum ai procedat ?
dar la asistenta si la moasa ?
e o treaba destul de jenanta ,oricum o sa l las pe sotzul meu sa o faca

ALEX29

Mergi la inceput

Felicitariiiiiiiiii Meli pt fetiza ,cred ca esti cea mai fericita mamica
Imi pare tare rau ca ai probleme cu sanii ,ti as da un sfat macar dar nu stiu :(
intreaba l pe dr tau ,cred ca el te poate ajuta cel mai bine

ALEX29

Mergi la inceput

Bex ,eu am avut parte de o surpriza tare frumoasa din partea prietenelor
In State (LA)e un obicei super ,prietena cea mai buna organizeaza baby shower ,o petrecere pt tine si bebe si acolo se strang numai femei si fiecare iti aduce cate un cadou pt copilash ,asa ca am primit si un patutz (GARGO)tare frumos ,e din material si chiar acum 2 sapt ,l am montat si vreau sa ti zic ca imi este mult mai util decat unul de lemn ,are rotzi deci se poate muta in orice camera ,are loc de joaca pt bebe,pt cand v a creste mai maricel ....e super
dar tu stii ce e mai bine ....asculta pareri si decizia iti apartzine

ALEX29

Mergi la inceput

Meli ........cred ca noi ne cunoastem ,ai fost cumva la neogym??????
Eu stau in Manastur ,tu ????

ALEX29

Mergi la inceput

Ai grija MIHAELA ,saraca de tine cred ca te ai speriat groaznic ,eu zic sa o duci la un control ......se intampla ,chiar imi amintesc de o foarte buna prietena si fetitza ei (2 anisori) eram impreuna la piscina si nici nu cred ca au trecut mai mult de 30 de sec iar strengaritza a luat o la goana catre piscina mare ,noi eram langa piscina micutza numai pt copii,iti dai seama ca am fugit amandoua dupa ea si nu am apucat sa o prindem (distantza dintre cele doua piscine nu era mai mare de 4 5 m si s a aruncat in apa ,noroc ca era salvamar si ca fetitza avea aripioare de protectie pe manutze,dar am tras o sperieturaaaaaaaaa .....nici nu vreau sa ma gandesc ,oricum e bine ca s a terminat cu bine
te pup si stai linistita ca totul o sa fie ok

ALEX29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Eu bantui....Eee, ce mai/?? Boierie, in concediu....Nici mie nu imi vine sa cred cat timp am acum pt mine! Tot timpul am avut concedii putine, data fiind profesia si joburile mele. Asa ca acum ma bucur de libertate! yuhuuuuuuuu!!!!

Va pup,weekend frumos, dar mai intru eu sa vad ce faceti!

Gabriela 30+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Gabriela, data viitoare cand mai bantui pe la ore mici...facem chef, ce zici? Eu am adormit pe la 3 da' abia acum m-am trezit si deja sunt pe net cu cafeau in fata! Ar trebui sa ma apuc de facut papap da' n-am chef!

Pup, proaspetele mamici, Meli, Mioara -stiu ca-i obositor da-i fain cu bb in brate! Meli ai rezolvat cu sanii?

Ripley, mie tare-mi place patutzul ce-l ai tu da' mie imi trebe' si o comoda si un dulap mic ptr. infasat respectiv hainutze de bb!

Cristiana- multa sanatate Carinei! Poate-s colici-la Ilinca a fost jale cui asa ceva....aproape 2 luni!

Oana, Ilinca pare a fi O.k.-o tot testez. am o prietena medic neurolog si am pus-o sa vina la noi sa o vada.Sper sa fi trecut si sa nu avem urmari, Doamne fereste! Are insa un cucui de toata frumusetzea...

Wk-end fain tuturor,

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput