tarife step by step

tarife step by step | Autor: monaraus

Link direct la acest mesaj

Stiti care este tariful lunar al unei gradinite step by step?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Buna! Ti-am trimis mail cu oferta pe care o am eu de la gradinita Bambi step-by-step unde mi-am inscris fetita din septembrie. Alte gradinite si tarife nu stiu, dar am auzit ca mai exista si de stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

unele gradinitze de stat au cate 1 -2 clase step-by-step. costa la fel ca si celelalte clase, sistemul e diferit, adica lucreaza altfel cu copiii...

_
ANAMARIA, o mami ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000) si

Vineri, 13 (2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Noi am inscris fetita la o gradinita de stat cu sistem step by step si as fi interesata daca se plateste taxa si in perioada cand copilul nu merge la gradi...O sa avem si bona si sa ne facem calculele... Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

si noi tot la sta mergem. platim in fiecare luna in functzie de cate zile a fost copilul la gradi.

cred insa ca asta depinde de fiecare gradinitza.

_
ANAMARIA, o mami ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000) si

Vineri, 13 (2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

quote:
Originally posted by monaraus

Multumesc pentru raspunsuri. Noi am inscris fetita la o gradinita de stat cu sistem step by step si as fi interesata daca se plateste taxa si in perioada cand copilul nu merge la gradi...O sa avem si bona si sa ne facem calculele... Numai bine!

Daca e vb de 197, iata ce mi-a spus directoarea: ca parintii vor cotiza cu o suma din care se va plati o a treia educatoare si ca se va plati aceasta suma chiar daca copilul lipseste; deci vei fi scutita doar de plata zilnica a mancarii......

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput