Buna! Ti-am trimis mail cu oferta pe care o am eu de la gradinita Bambi step-by-step unde mi-am inscris fetita din septembrie. Alte gradinite si tarife nu stiu, dar am auzit ca mai exista si de stat.
unele gradinitze de stat au cate 1 -2 clase step-by-step. costa la fel ca si celelalte clase, sistemul e diferit, adica lucreaza altfel cu copiii...
_
ANAMARIA, o mami ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
Multumesc pentru raspunsuri. Noi am inscris fetita la o gradinita de stat cu sistem step by step si as fi interesata daca se plateste taxa si in perioada cand copilul nu merge la gradi...O sa avem si bona si sa ne facem calculele... Numai bine!
si noi tot la sta mergem. platim in fiecare luna in functzie de cate zile a fost copilul la gradi.
cred insa ca asta depinde de fiecare gradinitza.
_
ANAMARIA, o mami ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
quote:
Originally posted by monaraus
Multumesc pentru raspunsuri. Noi am inscris fetita la o gradinita de stat cu sistem step by step si as fi interesata daca se plateste taxa si in perioada cand copilul nu merge la gradi...O sa avem si bona si sa ne facem calculele... Numai bine!