Mamici de noiembrie-decembrie (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BIBY iubita si eu am intepaturi cand in stanga cand in dreapta...am inteles ca sunt de la uter care creste continuu...
MULTUMESC DIN SUFLET CA ATI FOST ALATURI DE MINE ASTAZI SI CA M-ATI SUPORTAT!!! VA PUP SI CU MANA PE INIMA VA UREZ LA TOATE SA FIM SANATOASE, SA AVEM PARTE DE NASTERI USOARE SI DE BEBEI SANATOSI CA ASTA E CEL MAI IMPORTANT!!! SI SA NU UITAM CA in momentele cele mai dificile, urate, grase, frumoase, avem langa noi in permanenta niste persoane care probabil sufera la fel ca noi sau chiar mai mult pentru ca nu ne pot ajuta cu nimic..si aceia sunt SOTII nostrii!!

ROXANA 25+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Fetelor, multumesc, pe toate, sunt si eu o graviduta cu toane, ca si voi, dar cind imi amintesc de cite ori am plins cind imi venea ciclul desi eu in fiecare luna speram sa ramin, si in fiecare luna, timp de aproape 5 ani ma simteam dezamagita...iar acum, cind in sfirsit D-zeu mi-a dat fericirea asta si cea mai mare dintre comorile pamintului, nu am de gind sa las nici o vergetura si nici un kilofram si nici 20 kg sa-mi umbreasca fericirea...nu vreau...si apoi, intotdeauna se poate repara ce s-a stricat...toate la timpul lor...ca sa nu vorbim ca uneori maternitatea te face si mai frumoasa decit inainte...iar noua o sa ni se intimple exact asta...iar puiutii nostri...se va putea compara altcineva cu ei?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin20+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Mai fetelor! Bataita ! Ce v-a apucat? Pai gravidutzele sunt cele mai frumoase femei! Eu in fiecare dimineata imi admir burtica si il strig si pe sot sa se uite si el daca a mai crescut!
Iar pe nesimtitii care nu ne dau locul sau se mai si otarasc la noi ori treceti mai departe, ori va otarati si voi la ei, depinde de firea fiecaruia(ca si mie mi s-a intamplat sa se ia de mine o baba ca cica nu statusem la rand, dar eu stateam de o ora acolo, cum de nu ma vazuse nu stiu ca sunt si mica rau) Eu sunt foarte calma de fel, dar de la o vreme ma mai rastesc la astia care ma enerveaza!

Va pupic! Si fiti cuminti nu va mai ganditi la prostii!

Mergi la inceput

Am sa va povestesc ceva: tocmai a fost mama pe la mine si m-a gasit in sutien si chiloti (pe caldurile astea asta e tinuta mea, mai ales ca sunt mereu singura, adica doar cu bebe), si mi-a zis ca dupa parerea ei am fata, ca am inceput sa ma latesc in spate si asa patea si ea cind a avut fetele, ca mi s-au ingrosat buzele, etc...Acuma doarnenea Iosup ne mai poate lamuri vineri...Poate ma intorc si va spun: "fetelor, cucul s-a transformat!"

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin20+Daniel

Mergi la inceput

JASMIN..nu mai conteaza fetita, baietel sanatos sa fie..sa sti ca si mie mi s-au latit soldurile si mi s-au deplasat coapsele..asa mi-a spus dr la un control mai demult si am intrebat-o ce inseaman ca pt mine asta inseaman ca de la masura 36 am trecut la 44..si mi-a spus ca s-a pregatit corpul sa nasc usor..ea stie ce inseaman asta..
..haideti sa va povestesc ceva foarte frumos...m-am apucat de calcat macar sa aibe al meu cu ce sa se imbrace si m-am apucat de o camasa cu un material groaznic ..dupa ce am calcat eu 30 minute la ea..cu gandurile mele..am realizat si eu ca era toata facuta gaurele si iepurina mea saraca statea la picioarele mele cu o fata de nevinovata ..atunci am realizat ca nici macar nu i-am dat sa pape azi..ce mama denaturata!!...saraca a mancat din camasa..acum tre sa-i iau apararea ca era o camasa care ii placea lu' tasu'..of rau e sa fi mama tre' sa le iau apararea la toti!!

ROXANA 25+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Mai, Roxi, ...nu esti in apele tale azi!
Si mie mi se intampla sa nu bag in seama catelul mult timp si mai vine el pe la mine si ma linge...atunci imi aduc si eu aminte ca il iubesc si ma joc putin cu el. Si ma simt asa aiurea, egoista...cred ca ma port si cu sotul asa cateodata, ceea ce e mai grav

Mergi la inceput

CREEM..da cam asta e senzatia....oricum nu e bine..si ma gandesc ca sunt fete printre noi care ar da orice sa-si aibe sotul alaturi..si din pacate distanta ii desparte si nu se pot bucura impreuna de sarcina si eu care il am langa mine il indepartez......promit ca pana maine fac tot posibilul sa imi revin

ROXANA 25+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Bravo, Rox! Asta da atitudine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Jasmin nu stiu daca aceste chestii din batrani au si un suport real. Am auzit de multe gravidutze care aratau ca si cand ar face fete si ele purtau baietei in ele, si invers.

Mie de exemplu toata lumea dupa cum arat imi zice ca fac baiat si iosup mi-a zis ca fac fata. Cel mai nostim e ca o matusa de-a mea cand i-am zis ca dr. la eco mi-a spus ca am fata, s-a uitat la mine foarte sceptic si a concluzionat: mai vedem

Acum om vedea ce iese pana la sfarsit!

22+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Roxana, ce panda nastrusnica ai!!!
Iar despre bebe, nu conteaza ce e...eu fetita mi-am dorit mereu, dar nu cred ca e fetita. "Nasul" meu de mamica nu ma inseala...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin20+Daniel

Mergi la inceput