--> --> -->

Mamici de noiembrie-decembrie (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by oana_r

Jasmin012,asa umflate si prost dispuse,suntem cele mai frumoase.tote gravidele sunt frumoase.

23+ Anya si Matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Rox, ti-am trimis si tie ce mi-a scris Oana, caci vad ca nevoie de incurajari...Plus asta

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin20+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

RGE, femeile de 35-40 de ani, super grase, fioros de urate, in swalopete din alea cum au muncitorii,ar arata la fel si daca ar avea 90-60-90.conteaza foarte mult cum te simti psihic,sa te simti frumoasa sa te bucuri de perioada asta si bineinteles sa ai grija de tine ,de corpul tau.
eu cred ca si o femeie mai grasa si una mai slaba poate fi placuta daca are grija de ea.

23+ Anya si Matei

bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Va multumesc mult de tot fetelor pentru felicitari! Sunteti toate niste dragute!!!!
Mai Roxy tizo daca tu te plangi de vergeturi si sunculite.. eu ce Dzeu sa mai zic? Sanii mi-au explodat de vergeturi... au aparut ca niste raze pe ambii sani si f.f.urat!!! La fel am sus la pulpe la picioare si la talie! Plus de asta am picioarele butuci - f.f.f.umflate ca de la marimea 38am ajuns sa port 41! Si ca sa fie totul complet am si niste stari de greata si ameteli de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti! Dar sunt MANDRA ca sunt gravidutza, ca am un sot care ma iubeste si pe care il iubesc si asta este.. Mi-am promis ca dupa ce voi termina cu alaptatul ma voi ocupa f.serios de mine, voi slabi, etc.
Trebuie sa te gandesti in primul rand la bebe ca numai lui ii transmiti starile tale de nervozitate si nu e bine deloc. Apoi gandeste=te la sotul tau ca se simte dat la o parte si iar nu e de bine! Eu sper sa iti revi repede pentru ca dupa cate te stiu eu esti o mare luptatoare! Muahhhhh

O graviduta in al-!!!

Biby
18+

Mergi la inceput

Aaaa si am uitat sa precizez ca am aproape 82 kg!
Asa ca.... eu mai fac haz de necaz si tot trag la ca poate s-or mai arde ceva grasimi dar degeaba mai frate! Parca pe zi ce trece devin o Fulga tot mai mare!

O graviduta in al-!!!

Biby
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BIBYROX, OANA..va multumesc din suflet pt incurajari ...cred ca cel mai bine o sa am o discutie cu sotul meu ..pe care intradevar si recunosc l-am cam dat la o parte...dar tot din cauza asta ca m-am simtit urata si grasa...ma apuc de calcat sa termin pana vine el si apoi ma "aranjez" si eu putin cum faceam inainte sa-l asteptam pe tati "mumosi" ...nu stiu ce m-as face fara voi

ROXANA 25+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Vreau sa va zic ceva, mai ales ca Roxana zice ca se simte urita si vede in jurul ei numai gravide urite...in primul rind ca Roxana e superba si nu are de ce sa se simta asa...eu ma uit in oglinda si-mi vad "silueta" (eu care in ultimii ani am auzit peste tot ca sunt slaba, chiar medicul de familie, in a doua luna de sarcina (saptamina 5) mi-a zis cind m-a vazut prima oara ca i se pare ca sunt anemica, pina a vazut rezultatele foarte bune ale analizeleor si m-a felicitat pt sanatatea mea), deci cind imi vad "silueta" si mai ales sinii imensi mi se pare ca niciodata nu o sa mai arat ca inainte, mi-e teama sa alaptez prea mult timp ca sa nu mi se strice sinii (acum planuiesc sa alaptez pina la 6 luni): inca n-au inceput sa apara vergeturile, dar le "astept", in schimb, imi vad "coaja de portocala" de pe fese; vad toate astea cu groaza, dar mai vad ceva: ochii imi stralucesc de fericire, lumea ma complimenteaza, Dan imi spune tot timpul ca sunt mai frumoasa ca oricind si ca se vede ca sunt fericita, desi sunt multe lucruri care ma enerveaza la culme...de exemplu astazi eram la Registrul Comertului, am stat in picioare vreo ora, caci desi erau scaune pe hol erau toate ocupate si s-au facut toti ca nu observa burtica mea, asteptam sa inceapa sedinta ca trebuie sa facem mici schimbari in statutul firmei, eram a doua pe lista, iese tipa care lucra acolo sa strige primele doua persoane si desi pina sa se inceapa spusesem oamenilor de acolo ca am numarul 2, tocmai cind intram (eram pe jumatate intrata in sala) ma intreaba unul (avea 3) ca ce numar am, dar cu un ton, parca m-ar fi acuzat ca intru ca o nesimtita, i-am raspuns ca sunt 2 pe un ton agresiv...multe lucruri ma enerveaza la culme, nu stiu de ce mi se pare ca scaunele rezervate din metrou ar trebui sa stea libere pt persoanele care au dreptul la ele (printre care si eu), chiar daca metroul e aglomerat...si ma enervez la culme cind vad ca stau pe ele barbati la 30 de ani, care fac fetze de lesinati si se prefac ca nu te vad...Da, ma enerveaza multe, dar incerc sa ma calmez pt puiul meu, ca sa-mi scada IR-urile.....mama, cit am scris...opriti-ma...
Si nu sunt urita...port in mine o comoara...si in afara de asta sunt atitea persoane care si in starea lor "naturala" sunt urite, mai urite decit 10 gravide umflate si pline de vergeturi la un loc...Si apoi, eu nu sunt inconjurata de gravide urite, nu...e de ajuns sa ma uit la pozele voastre ca sa-mi dau seeama ca ma aflu printre cele mai frumoase gravide...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin20+Daniel

Mergi la inceput

Darleena, eu sunt la cel din Dimitrie Sergiu, pe linga Buzesti...la 10,30

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin20+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

JASMIN WOOOOOW..MAMA VEZI CA TE IAU ACASA CA ESTI O COMOARA LA CASA OMULUI..te tin sechestrata in spatele oglinzii si cand ma apuca pandaliile intreb "oglinda, oglinjioara cine e cea mai urata si grasa gravida din tara?"..la care tu....IMI DAI CU OGLINDA-N CAP...
..ce te mira la toti nesimptitii???..asta e traim intr-o lume de oameni prosti si inculti..sper ca nu te asteptai sa-ti dea un scaun sau sa te bage in fata...asta e nu avem ce afce..eu am patit-o intr-o zi la cumparaturi..nu exagerez ma dureau picioarele si noada de imi venea sa plang...statusem vreo ora cel putin la coada la casa ..vanzatoarea ma vazuse..de fapt se uita toata lumea la mine..oricum nu ma asteptam sa ma bage in fata decat sa se miste mai repede..ca se misca cu incetinitorul...bun...si cand ajung in fata ce credeti ca-mi spune..vai dar de ce nu mi-ati spus ca sunteti gravida ca va dadeam un scaun...si eu HM...NU MULTUMESC FRUMOS....si am plecat cu capul sus si cu un mers din ala de scena....

ROXANA 25+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

Bravo Jasmin012.esti o tipa super.
cred ca am una din starile lui RGE ,ca m-a apucat plansul.

23+ Anya si Matei

bebe2

Mergi la inceput

Roxy asa te vreau!!!! BRAVO! Treci la aranjat si lasa calcatul ca ai timp sa le faci si altadata! Baga un fard, un gloss, o tinuta cat mai sexy si pune-te pe asteptat sotul! Poate iesiti si la un suc mai pe seara si-i mai soptesti cat de mult il iubesti! Crede-ma: MERITA!!!

Jasmin mi-au dat lacrimile citind ce ai scris! F.f. frumos si din suflet! Pup fata frumoasa!!!

Asaaaa ia ziceti-mi mai fetelor: cum se simte cand misca bebe?? Ce simtiti??? Pe mine ma inteapa mai mereu un partea dreapta jos, exact la inchetura piciorului. O fi ceva de rau??? Dr-ita nu mi-a spus nimic referitor la asta.. decat sa iau No-spa si daca am dureri sa o sun. La mine nu sunt dureri decat niste intepaturi asa...

O graviduta in al-!!!

Biby
18+

Mergi la inceput