*Gravidute&Mamici de IASI (3)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Nonna76
Mi-e groaza ca voi sta in spital dar asta e . E greu ca e cam departe de casa si voi fi singura, nu am rude in Iasi si nici sotul nu va putea veni zilnic la mine.

Monica,ai nr meu de telefon.Daca ai nevoie de ceva cu draga inima...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alynta27
Ce remedii contra constipatiei aveti (naturiste)? In sarcina nu am avut deloc aceasta problema, dar de cand cu alaptarea, mai greu!

Dimineata pe stomacul gol 1-2 lingurite de miere de albine si p-aia o gura de apa.Efect garantat.
Si mananca multe fructe.Multe!

Miha si Robert

Mergi la inceput

Cristina,pentru carcei eu am luat la sarcina cu Robert niste pastile de Ca-Mg-Zn...Cica mai mult lipsa de magneziu ar fi raspunzatoare pentru carcei...
Acum am avut niste tentative de carcei,dar s-au ameliorat dupa ce am inceput sa iau Elevit.

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Am nascut un baiat sanatos, de nota 9 si 3050g. Amintiti-l in rugaciunile voastre pe Victor-Constantin. Ghinetz

Felicitari!

Simona 36+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

OANA !! FELICITARI PENTRU VICTORAS!!!!
SA FIE SANATOS SI SA AI LAPTIC!!

Burtik
Cristina 25+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Felicitari Oana.
Sa-ti traiasca mica minune, sa fie sanatos, istet, papacios.
Sa va dea DD tot ce va doriti.
pt tine.
lui Victor.

Monica 36+ Andrei si Vlad 4+

Mergi la inceput

Felicitari Oana!!! Bine ai venit pe lume micutule Victor! Viata sa-ti rezerve numai bucurii.

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shpiry spune:

Pup fetele.
Imi pare rau ca nu prea intru pe DC dar suntem pe ultima suta de metri si noi cu curatenia si e cam dificil acum.

Felicitari Oana! Sa-ti traiasca bebelusul si sa fie sanatos si mancacios!
Hai Siminoc...de la tine inca nici o veste!?

Am fost vineri la echo si Alex are 3300 g. E un strumf vesel si jucaus. Renoveaza in continuu in garsoniera.Sau se pregateste sa se mute?? Mai probabil...
Am fost programata la cezariana pe 24 iul. Sper sa avem rabdare pana atunci si sa nu incurcam planurile de curatenie ale lui tati.
In rest? De 2 zile calc in continuu hainutele lui strumfi. Fac baie de abur si nervi...da' ma calmez rapid cand vad cat sunt de micutze si de nostime toate. Parca nu mai sunt asa de obosita cand le vad.
Picioarele parca nu prea mai fac fata greutatii si caldurii. Sunt umflate si ma dor cumplit. De spate ce sa mai zic..s-a cronicizat de-acum. Problema veche. Azi am zis sa fac o pauza si sa trec sa va scriu vreo 2 randuri...si iak ce m-am intins.

Ma duc acu' sa caut pe net ce tre sa faca tati de strumf ca sa-l inregistreze pe bb etc.
Ma i trec pe-aici sa aud vesti.
Va pup cu drag pe toate.
Irina

Shpiry 37+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Vreau sa intreb ceva fetele care au nascut.
Ati avut nevoie de sutien pt. alaptare? Eu nu mi-am cumparat ca nu stiu ce marime dar daca ati avut nevoie as vrea sa stiu. La Vlad nu am avut dar erau alte timpuri, nu vazusem asa ceva.

Monica 36+ Andrei si Vlad 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna fetelor m-ati cam dat perduta sau nu mi-ati simtit lipsa deloc....
zilele trecute am fost cam suparata, acum mi-a trecut avusem contractii si mi sa recomandat repaus total la pat cu tratament de sustinerea sarcinii... cica pot duce doar cana de apa la gura
acum multumesc lui Dumnezeu stau mult mai bine,vad ca tratamentul da rezultate ,bine dar si eu am incetat activ. mele ca in ultim vreme apucasem pe cai gresitevazusem ca stau bine , aproape uitasem ca suntsi faceam la treba ca si cand... si s-a resimtit;iar vam plictisit....
felicitari fetelor .... va tin si eu galerie mai am si eu un pic si ajung la jumate

Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici

Mergi la inceput