*Gravidute&Mamici de IASI (3)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Monica,eu am folosit sutienul pentru alaptare,ca fara nu se putea... E mai comod mai ales pentru atunci cand sunteti in deplasare...

Stefania,sanatate multa si ai grija de tine si de puiut!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Felicitari ,Oana .Sa va dea Domnul la amandoi tot binele din lume!
Ce mai faceti fetelor ?Eu am resit in ultimele doua zila sa pun incetisor casa la punct ,cu pauze dese k ma omoara caldura si obosesc destul de usor.
Kriss ,draga..Mai avem ceva in comun .Si eu am anemie si o lipsa serioasa de calciu dupa ultimele analize.Eu iau Elevit k pana acum luam doar o tableta la 2-3 zile si si evident nu era suficient.Si mai iau CAL-C-VITA ,e f bun si eficient pt carcei.
Imi e ciuda k sotului i-a intrat in cap sa nu plecam nicaieri in concediu vara asta ,dupa ce a intrebat-o pe dr si i-a zis k este totusi un risc plecarea .K vibratiile de la masina ,dak e vb sa mergi mai mult de 200 km ar putea avea un efect negativ asupra bbului si ar putea duce la contractii nedureroase.Asa imi doream sa plec ,mai ales k de abia am trecut peste o perioada super solicitanta in care am stat mult prea mult in casa.
O seara superba,

Cristina 24+ si Amalia Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shpiry spune:

si eu am luat un sutien pt alaptare. Sigur o sa-mi foloseasca in spital...acasa...nu shtiu. Poate in vreo deplasare, desi anul asta s-au cam anulat plecarile.
da...cu carceii..mare poveste. Groaznic e durerosi. Ma tine durerea si o zi intreaga de la unul.Sper sa scap repejor si de problema asta dupa nastere.

Pupici
Irina

Shpiry 37+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Nonna sunt frigidere in spital, in sala de mese! Eu si doamnele din salon l-am folosit! Sutien de alaptat mi-am cumparat si eu si-l port! Afara inca nu am alaptat, dar daca este nevoie o voi face! E bun si comod! Am dat 150mii pe el!
Kriss daca i-ti cumperi sutienul pe ultima suta sa stii ca te va cuprinde si dupa! Sa ti-l i-ei lejer, ca sanii se mai "umfla"!
Oana, bravo mamico!
Mariusimiuc nu stiu daca eu am voie sa mananc prea multe fructe, pentru ca alaptez si ii da colici lui bebe! Am sa testez mierea de albine!
Shipry ma bucur ca ai un bebe sanatos si jucaus! Mai este putin si vi fi mamica!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Alina incearca sa introduci cate un aliment nou (la fructe si fasole, varza...ma refer) si verifici daca David scartaie la ceva, renunti la el. Noua tendinta in pediatrie asa spune, exact ca atunci cand ii diversifici mancarea usor, cate un aliment. Nu renunta din prima, s-ar putea sa ii ia ceva timp sa se obisnuiasca...daca dupa 3-4 ori tot nu se adapteaza, renunti la aliment si incerci altceva.

Cu mierea de alibine nu stiu ce sa spun...stiu ca la copii mici e interzisa, poate sa dea botulism (fereasca dumnezeu) din cauza salivei pe care o foloseste alina la fabricat mierea....Nu stiu daca e periculos sa mananci cand alaptezi, daca trece in lapte si asa mai departe, dar ma interesez si iti spun.

Contra constipatiei mai bine supozitoare cu glicerina sau supe fierbinti, iaurt...

Simona 36+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna dimineata! Iar e f dimineata si eu bintui prin casa ca baietii dorm.
Multumesc pentru raspunsuri. Azi ma duc sa-mi iau sutien, daca gasesc.
As vrea sa ma si tund pt. ca am auzit ca de marti vine iar canicula si ma va lovi din plin caci exact in acea perioada voi sta si eu in spital.
Slimatei ai grija de bebe, ai sa vezi ca dupa o perioada de tratament te vei simti mai bine si vei mai putea face ceva miscare. Acum asta e-deja stii cine iti coordoneaza viata
In privinta drumurilor-mie dr. nu mi-a interzis -ea stie ca la fiecare control fac 70 km dus si apoi intors, la dr. mea sunt fete care vin de la Botosani si nu le-a interzis sa vina. Acuma asta depinde de fiecare din noi.Dar poate iti convingi sotul, iti va face bine o evedare.
Numai bine.
De Siminoc ce mai stiti? A nascut cumva?

Monica 36+ Andrei si Vlad 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna dimineata!
De Siminoc chiar asa..nu stiti nimic?am sa mai urmaresc mamici de iulie sa vad acolo poate anunta cineva..
Alina, nu eu am intrebat de sutienul de alaptaredar e bun de stiut si pentru mine.. Ce face Davidut?
imi pare rau de probl.cu ..
Cristina, ti-am raspuns la PM!tu cand schimbi acum sapt? ca te-am "tras" dupa mine cand schimb sapt...daca tot esti mai marisoara
Imi pare rau ca nu poti pleca nicaieri..noi am fost km buni in Bv, Sibiu, Sighisoara,Ploiesti si inapoi..si numai eu am condus..dar mie imi place mult sa conduc, nu prea suport sa sofeze altul(iar sotul nu a mai condus demult..)si cand stau in spate mi-e si rau..
Nu am avut probl...si sigur au fost mai mult de 200 km..acum depinde si de organismul fiecareia..sigur dr. te stie bine si tre` sa tii cont de recomandarile ei...
Dar daca incerci sa mergeti undeva mai aproape? in Bucovina de ex..sau Neamt.. sa fie max 200 km dus de ex
Legat de anemie si carcei...eu iau Elevit(din sapt.16) si de ieri am luat calciu lactic..iau un comprimat de fiecare..dar cu dif de minim 2 h intre ele. Elevitul il iau 2 sapt, apoi pauza 2 sapt..si tot asa am sa fac si cu Ca.. Mereu am avut o deficienta de calciu,dar acum cum Alessia "suge" tot..am ramas cheala

Shipry, felicitari pentru strumf sanatos si activ! Mai ai putin pana il vei tine in brate

Burtik
Cristina 25+ cu Alessia Stefana

A nascut prima mamica de la "Mamici de sept- oct"!!la 27 de sapt..2 baietei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumesc fetelor sunteti dragute
as avea o intrebare daca puteti sa-mi raspundeti: eu cam intr-o luna vin in iasi, si as vrea sa consult un dr.,si sa fac o eco morf.;
ma puteti lamuri daca tb sa-mi fac prog. din timp si sa-mi recomand. un dr.?la fel si cu eco? si eventual cam cat credeti ca ma ajunge, va rog... stiu ca e mai mult de o intreb. ...dac tb sa-mi fac prog. poate sa mi-o faca altcineva?

Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cristina,imi pare rau ca nu poti pleca nicaieri. La prima sarcina la fel am patit si eu,nu mi-a dat voie sa merg la mare.Atunci eram cam speriata de bombe dar acu ma duc pe shestache fara sa stie doctorita.

Alina,eu dupa ce-am nascut am mancat de toate si n-am avut probleme,ba chiar am trecut repede si usor peste perioada colicilor.Asa cum spunea si Simo,incerci si vezi cum reactioneaza bebe.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

A nascut Siminoc!!(nu stiu daca azi sau ieri..acum am vazut ca a anuntat cineva..)
Bine ai venit pe lume MIRUNA!!

Burtik
Cristina 25+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput