*Gravidute&Mamici de IASI (3)*
Raspunsuri - Pagina 25
kriss79 spune:
Multumim, Stefania. Asemenea si tie! Cand ajungi in iasi?
Burtik
Cristina 28+ cu Alessia Stefana
raca spune:
Salutari tuturor mamicilor si burticilor.
Noi suntem bine, sanatosi, chiar daca am primit o veste cam neplacuta: se pare ca firma la care lucrez o sa intre in faliment intr-o luna. Cam nepotrivit momentul, dar asta e, o sa ne descurcam noi cumva...
Amironeanu m-ai intrebat cum ma inteleg cu dr Lazar - super bine, e un tip tare de treaba, are rabdare si imi raspunde la toate intrebarile, chiardaca sunt multe:).
Va pup
12+
mariussimiuc spune:
Helau!
Cristina,intr-adevar cam neplacuta vestea legata de serviciu. Macar sa te dea in somaj ca sa poti beneficia de indemnizatie.
Simo n-a mai dat nici un semn...Cum i-o fi oare in postura de mamica?
Alina,nu ne mai spui nimic de David?
Oana,l-ai scos pe Victor la plimbare? I-a placut?
Miha si Robert
slimatei spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Multumim, Stefania. Asemenea si tie! Cand ajungi in iasi?
Burtik
Cristina 28+ cu Alessia Stefana
noi am umblat fleaura toata ziua....dar tb sa-mi caut niste hainute de 2 in 1...
si ma bucur ca am si gasit...deobicei nu prea am noroc, dar azi a venit tati cu norocul lui..si mi-a imprumutata un pic
noi plecam de aici duminica si sper sa ajungem luni..ca venim cu masina... cu avionul mi-a fost cam frica si nu am prins nici ofertele la timp si ..costa un pic.....asa ca ne sacrificam...ce nu face omul in viata...oricum o sa facem pauze dese...nustim exact cand ajungem, dar speram pe luni dupa amiaza...
o seara placuta tuturor!
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
ghinetz spune:
Miha sigur ca iesim la plimbare. De multisor. Stiu si eu daca ii place, ca adoarme instantaneu. Dar eu cred ca asta e modul lui de a-mi spune ca aerul curat ii face bine. deocamdata nu nea-m aventurat in vreun parc, doar pe aici, "la bulivard". Nu stiu cat de vurat e aerul....dar.
raca, sigur poti intra in somaj. daca vrei mai multe informatii astept PM.
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Simo78 spune:
Miha sa-ti fie de bine concediul!
Cum imi este in postura de mamica?
Am scris un pic de poveste aici
Poate ma invrednicesc si iti facem o vizita ...stii tu
Simo de Matei Hisham (28.07.07)
mariussimiuc spune:
Frumoasa poveste Simo!
Miha si Robert
ghinetz spune:
O duminica frumoasa va uram!
Si plimbari placute. cred ca e super afara (cel putin asa mi-am dat seama eu de pe balcon; acum ne pregatim sa iesim afara)
Cristina sa treci, te rog, la utile si nr. de telef. al dr. Iliev. Stiu ca multe mamici intrebau. Si ar fi bine daca am afla si alte cabinete unde se face eco morfo-fetala buna, ca sa nu oferim si informatii despre concurenta. Stiam ceva de Avicena (dr. Socolov)
A! Si asa, ca fapt divers, sau poate ca informatie utila. In spital, in salon cu mine era o mamica care a nascut cu un dr. arab (cunoscut sub numele de dr. Toni - cred ca e greu de pronuntat numele real). Am fost impresionata de cum s-a comportat dr. respectiv. O suna pe mamica, se interesa de starea fetitei, vb cu neonatologul. Foarte dragut! Si nu cotizase suma mai mare decat de obicei. Singura diferenta e ca mamica fusese "un caz": avusese un chist de 3 kg, pe care l-a dus toata sarcina alaturi de bb. A fost urmarita in sarcina si de dr. Socolov (la ea facea eco, dar participa si dr. Toni) si de dr. David (ea urmarea evolutia chistului). repet: impresionanta atentia pe care i-o acorda acest doctor, caldura cu care ii vorbea, totul!
Oana, Stefan si Victor
ghinetz spune:
quote:
ca sa nu oferim si informatii despre concurenta.
Corectez: ca sa oferim si informatii despre concurenta
Oana, Stefan si Victor