*Gravidute&Mamici de IASI (3)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna dimineata!
Irina, tinem pumnii pentru maine si.. !!
Cum mai rezistati cu canicula? eu abia asta noaptea am dormit mai binisor..in rest e cald tare, ma fatai cand pe o parte cand pe alta..
Cautam sa ne punem AC in dormitor macar..
Mihaela, ce bine tre` sa fie la mare..te balacesti in apa..off..poate ajungem si noi in august putin..
pupici tuturor!

Burtik
Cristina 26+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Buna! Spuneti-mi, va rog, unde o pot gasi pe dr. Mihalceanu. Am hotarat sa-mi schimb medicul si despre ea am auzit numai de bine. Insa nu stiu la ce cabinet lucreaza.
Multumesc!

Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna dimineata
fetelor chiar vroiam sa va intreb; poate este cineva care ma poate lamuri. Voi credeti ca bb simt caldura ? sau ei simt ca noi ne sufocam de cald si le transmite starea de asta ...saracutii...eu una asa cred... spre exemplu ieri am fost la cumparaturi.. pe langa faptul ca nu am gasit nimic...am avut o stare foare rea de oboseala, nervi si , cred ca de la caldura, nu eram nici umflata, nici burticul incordat, ci doar niste impinsaturi si intepaturi prin burtici...credeti ca era bb? ii transmiteam starea?...oare asa se simte cand se misca ?dar asa de tare?
Azi -noapte nu am dormit toata noptea ca lumea..transpiram si mi-era o sete incontinuu...ma trezeam din ora in ora sa merg la baie si sa beau apa...si am mai simtit ca nu puteam sa dorm in anumite pozitii..caci ma intepa sau imi dadea impinsaturi ca un fel de jena, sau ca o durere..cum imi schimbam pozitia inceta...
imi puteti spune:Era bb?
azi dimineata tb sa merg sa-mi fac analizele si asa ce m-ai aveam niste intepaturi jos dar simtam ca si cum ar fi in uter jos..si aveam o frica... credeam ca sunt tot contractii caci eu inca nu am reusit sa aflu cum sunt aceste contractii...doar ca nu erau regulate ..erau niste intepaturi si atat...
de frica mi-am propus sa nu mai merg nicaieri azi ca si asa m-am obosit destul ieri si voi merge maine...
si am decis sa ma odihnesc si decand stau linistita si nu ma mai gandesc aiurea, vad ca s-au linistit apele...nu mai e nimic...
e totul ok, sau bb se face simtit?

Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Stefania BB nu simte caldura in burtica, nu are gravitatie, presiune....e mediul ideal pentru ca el sa creasca. De durut te mai dor unele altele (las ca vezi tu prin ultimile 2 luni ), uterul creste si incepe sa preseze pe celelalte organe, muschii se intind si asa mai departe....Iar oboseala ai sa o simti din ce in ce mai acut de-acum, pnetru ca uterul apasa si in sus spre plamani si nu te mai oxigenezi ca inainte, deci obosesti mai repede.

Ne vedem peste 6 zile cel muuult!
Simona 38+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

simona multumesc mult, macar am avut un raspuns...
da starea mea de spirit o simte?
pleci in vacanta? glumesc nu te supara!Numai bine!
sa dea Dumnezeu sa decurga totul bine!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

da starea mea de spirit o simte?

se spune ca DA, ba mai mult, ca il afecteaza in primele zile (adica daca ai fost mai mult nervoasa in sarcina vei avea un copil agitat aparent fara motiv) ...dar asta nu bag mana in foc.

Sa ai gura aurita si viata cu bebelush mic sa-mi fie ca o vacanta

Sper sa nu aiba colici, mai mult de mila lui, sa nu il doara....

Ne vedem peste 5 zile cel muuult!
Simona 38+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

simona ai sa vezi ca totul o sa fie bine, il rog si eu pe Damne-Doamne!

eu mai inainte chiar ca l-am simtit pe bb..erau ca niste palpitatii... si-mi imaginam ca erau piciorusere cu care impingea cand cu unul cand cu altul...dar nu pot exprima senzatia placuta...e prima data cand am avut asa o senzatie...a fost super.. pacat ca s-a terminat ..nu a durat mult...probabil ca s-a speriat cat de entuziasmata eram...
dar ce imi da aceasta certeza ca a fost el eu inca niustiu, de unde mi-a venit ideea?

Mergi la inceput

Stefania am vazut ca nu ai rezolvat cu dr....eu ti-l recomand pe al meu. Nu e un nume cu renume dar e f bun. Personal sunt extrem de multumita de el. si nu trebuie sa te programezi cu sapt inainte.

Ne vedem peste 4-6 zile!
Simona 38+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

multumesc mult simona! sincer ma lasa un pic masca comportamentul fetelor..dar am vrut sa ma conving(de asta am insistat) mai bine prima de a-mi face totusi o imagine....se pare ca nu m-am inselat...imi pare rau ..sau poate..cine stie...mai bine tac....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna seara.
Cum mai rezistati cu caldura asta? Sau aveti AC? Daca da...va invidiez. Eu ma topesc. Nu stiu Victor cum rezista. Facem nudism la greu (ma rog, Pampersul de rigoare), si stam cu geamul deschis non-stop. Dar tot e greu. Insa ma gandesc ca...mult a fost, putin mai este.

Ce vesti mai sunt de la Nonna? Au ajuns acasa? Nici de Siminoc nu mai stim nimic. Yuhuuu! Nu ne uitati! asteptam povesti cu si despre copilasi.

Vacanta placuta celor ce se balacesc acum in mare (Miha)

Simo, ce putin mai este! De ce atata graba? Nu mai stiu...tu cand ai DPN-ul? Parca era in august.

Alina, ce mai face David? Voiam sa te intreb: tu il cantresti la perioade regulate (adica sapatamanal) sau...Eu nu prea vreau cantar acasa, mi-e sa nu ma streseze mai mult.

Fug la bucatarie sa fac spaghete. (sper ca nu am facut pofta gravidutelor) Barbatii cei mari sunt la plimbare si parca vad ca vin flamanzi.

Si...cand mai punem de-o vraja pentru o ploicica, ceva...O incantatie, orice....Lavinia, tu erai experta. Hai, nu ne lasa la greu.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput