*Gravidute&Mamici de IASI (3)*
Raspunsuri - Pagina 14
alynta27 spune:
Oana bine ai revenit! Nu mai fi trista cu alaptatul! Bine ca ai laptic!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
slimatei spune:
oana, te felicit si eu si pe bebita tau... sa dea Dumnezeu sa fie bine incontinuare! nu fi trista bine ca e totul bine... eu asa ce m-am trezit cu niste ganduri rele si nustiu cum sa le alung....vreau macar sa-l simt ca misca...sa ma linistesc... o zi buna tuturor
Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Am fost astazi la dr si....e roz....e roz...
Miha si RobertCand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Sa-ti traiasca minunea roz...de-acum gata si cu greturile...incepe partea frumoasa
Simona 37+ Matei Hisham
Crash test dummies
alynta27 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Oana,bine ati revenit acasuca!
Am fost astazi la dr si....e roz....e roz...
Miha si RobertCand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Chiar nu am inteles prima data ce e roz! Abia cand am vazut raspunsul lui Simo am priceput! Felicitari!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
kriss79 spune:
Miha, ma bucur pentru caruciorul roz! Ce frumos, ai pereche!!vreau si eu asa!!!
Cristina, ce mai faci? ati plecat la socrii?
Oana, ce bine ca ai laptic!
Slimatei, o sa il simti in curand! eu prima data am simtit-o pe la 19-20 sapt..ceva foarte usor..iar acum e activa tare..dar in special o simt cand stau culcata, desi si cand stau pe scaun( de ex. acum, cred ca e agitata, am stat mult in picioare la ITM..)
Poate pt. ca si tu esti mai plinuta nu simti asa repede..aceeasi situatie a fost la mine..dar nu tb. sa te ingrijorezi, dr. mi-a zis ca pana in 20-21 sapt vei simti bb.
Burtik
Cristina 26+ cu Alessia Stefana
ghinetz spune:
Buna ziua.
Nu stiu de ce nu dorm. Victor e cuminte si as putea sa ma odihnesc putin. Toti barbatii casei dorm, eu...bantui pe net. Sper sa nu ma resimt la nopate, dar deocamdata il hranesc cam pe la 12-1 si pe la 3-4, apoi la 7-8. e bine, spun eu. Ziua insa papam mult mai des. Cred ca si din cauza caldurii. Ii e sete, nu stiu...Bine ca e de unde.
Ce vesti mai sunt de la Simona? A ajuns acasa? Dar Nonna, cum se mai simte? (desi ma gandesc ca nu au ele in spital timp de trimis mesaje. Asteptam insa)
Am pus cateva poze.
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
amironeanu spune:
Neatza!
Oana, bine ati venit acasa si ai grija cu odihnitul. Incearca sa profiti de cea mai mica ocazie!
Mihaela, felicitari pentru "fundita roz". Sa ramana asa pana la sfarsit!
Cred ca in maternitate este sufocant de cald. In mod normal si Simona ar fi trebuit sa ajunga acasa, dar probabil nu are timp de Internet acum. Sper ca si Nonna este bine.
Acum m-am uitat pe lista si am observat ca majoritatea mamicilor au ales deja numele pentru bebe. Noi vom avea un baietel (am vrut sa stim ce este ca sa-i spunem Stefaniei), dar nu reusim sa gasim un nume. Vrem unul singur si sa aiba sfant. Mie imi place Rares (dar nu are sfant), sotul vrea Andrei (dar nu vreau eu), asa ca s-ar putea sa fie Matei (ne place la amandoi, dar numele de familie tot cu M incepe si nu vreau sa aiba porecla M&M). Grea problema
Fug inapoi la treaba (abia pe 1 septembrie voi intra in prenatal), asa ca aveti grija de voi si week-end placut!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
crissintibun spune:
Salutare ,dragi gravidute!
Nu am mai reusit sa intru parte k am fost mai ocupata k de obicei si parte k vreo 3 zile nu mi-a mers netul .Dar am citit acum din urma noutatile.
Nonna ,de abia astept sa aud vesti de la tine .Felicitari ..sunteti 2 invingatori!
Oana ,m-am uitat la poze ..Superbe ,chiar m-au impresionat ..De abia astept sa iti calc pe urme.Victor e dulce si se vede k are personalitate puternica.Cum rezista la caldura?
Kriss,nu am plecat inca la socri ,as fi vrut eu ...Mai ales k ei au aer conditionat si eu ma topesc de cald la mine.De abia astept sa se termine canicula ,simt k ma epuizeaza.
pupici,
Cristina 26+ si Amalia Miruna
mariussimiuc spune:
Helau!
Noi in seara asta plecam la mare... Bucuria nu e asa mare ca plec pe litoral,ci ca maine dimineata imi voi tine odorul in brate plecat deja de-o saptamana cu bunicii.
Va pup,aveti grija de voi,de bebelusi si de burtici... Ne "vedem" peste vreo 10 zile.
Miha si Robert
slimatei spune:
quote:
Originally posted by kriss79
....
Slimatei, o sa il simti in curand! eu prima data am simtit-o pe la 19-20 sapt..ceva foarte usor..iar acum e activa tare..dar in special o simt cand stau culcata, desi si cand stau pe scaun( de ex. acum, cred ca e agitata, am stat mult in picioare la ITM..)
Poate pt. ca si tu esti mai plinuta nu simti asa repede..aceeasi situatie a fost la mine..dar nu tb. sa te ingrijorezi, dr. mi-a zis ca pana in 20-21 sapt vei simti bb.
Burtik
Cristina 26+ cu Alessia Stefana
kriss
eu nu zic ca ceva ceva nu am simtit, dar nustiu sigur daca era el, cat despre faptul ca sunt mai maricica asta asa e si bb are unde sa inoate in piscina..poate el face de-a tumbe,..cine stie abia astept ziua de vineri sa mergem la eco morf. sper sa fie bine!
pup toate fetele!
Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici