*Gravidute&Mamici de IASI (3)*
Raspunsuri - Pagina 13
mariussimiuc spune:
Helau!
Da,stiu Stefania...numa ca stii cum e...paranoia... Aseara m-am 'nervat si l-am zgaltait nitel si la un moment dat a binevoit sa dea de doua ori din picioare,asa a lehamite...sunt aici lasa-ma-n pace...
Miha si Robert
slimatei spune:
da' la mine ca nu semne .....
ta'su zice da ce vrei mamii ca tu esti un pic mai maricica si are unde face tumbe fara sa te deranjeze... ce deranj...
de asta asteapta si el cu sufletul la gura doar,doar s o misca...in fiecare seara sta cu capul si adoarme cu mana la burtica poate,poate... si el ca sa ma linisteasca, ma jigneste... bineinteles ca nu-si da seama..nu ar face-o intentionat ..dar barbat..il iert ca e a meu.. l-am ales...
Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
alynta27 spune:
Fetelor, nu stiti nimic de Nonna?
Uite cateva majorete pentru ea si bebe:
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
alynta27 spune:
Buna dimineata!
Am primit azi acest mesaj de la NONNA:
" Sunt Andrei, m-am nascut pe 17.07.2007 la 21.30 si am 3200g. "
Felicitari mamico! Sa aveti un baiat sanatos! Refacere rapida!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
kriss79 spune:
FELICITARI MAMICO!!! SA DEA DOMNUL ANDREI SA FIE SANATOS SI MANCACIOS!!!
Burtik
Cristina 25+ cu Alessia Stefana
slimatei spune:
Felicitari Nonna!
Bine ai venit pe lume Andrei ! Sa cresti mare, frumos si papacios...
Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
mariussimiuc spune:
Felicitari Monica! Sa-ti traiasca Andreiutul mic,sa fie sanatos si papacios!
Miha si Robert
ghinetz spune:
buna ziua.
am revenit si noi. ieri am ajuns acasa. suntem bine: mancacios si cacacios. acum doarme la mine in brate, de asta nu pot scrie cu majuscule.
totul a fost f bine. dupa operatie mi-am revenit uimitor de repede - uimitor pana si pentru dr - cand a venit a doua zi dimineata eu eram la oglinda, ma rujam, de s-a mirat si ea. am nascut la 12.10, iar a doua zi la 10 eram deja cu bb in salon (pentru intalnirea asta ma faceam frunoasa). laptic avem din belshug, am impresia ca nu o sa-mi ajunga un pachet de tampoane pentru san o zi, asa curg.
victor papa lapte de-al meu, dar la biberon. desi eram pregatita pt asta - asa l-am hranit si pe Stefan - in sinea mea credeam ca va fi altfel. n-a fost sa fie. am plans o noapte intreaga in spital, apoi, dimineata m-am imbarbatat. tr sa fiu puternica, sa am lapte, sa ma pot ocupa de bb. asa ca "am coborat pompa din pod" si...de atunci e bine. greu, uneori f. greu. dar bine. nu stiu daca pot spune ca "alaptez" - mi-ar placea sa da - dar stiu ca bble meu primeste ce e mai bun: lapte de mama.
felicitari, nonna! un bb sanatos si care sa te bucure.
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
Oana,bine ati revenit acasuca!
Am fost astazi la dr si....e roz....e roz...
Miha si Robert