Mamici de iulie-august 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
estecri spune:
Dana , ce faci, cum te simti?
De azi suntem bucuroase ca a venit doctorul din concediu ...deci orice s-ar intampla suntem pe maini bune!!!
Karli , eu acu ma sperii , acu sunt bucuroasa ca o sa-l vad pe bebe, ce zici sunt cu nervii la pamant, asa? Culmea e ca l-am simtit si pe al meu sot ca e nervos ...si dupa ce m-am luat bine de el ..mi-a parut rau ca doar si el are emotii odata cu mine!!!
Sorina 38+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 5 ZILE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
estecri spune:
selut , facem galerie ..sa te intalnesti azi cu bebe Eric si totul sa fie bine!!
Sorina 38+
AMR 5 ZILE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
selut bafta la doctor! bebelushelor? dans!!!!!!!!!
sorina pt.vergeturile din jurul buricului care provoaca intr-adevar niscaiva prurit (mancarime) incearca in primul rand sa nu le scarpini! si apoi sa le calmezi cu crema (pielea sa fie mereu unsa in zona!)... iar despre ziua de vineri, ce pot sa zic? o sa-l vezi pe bebe mic, astfel incat sa vina si la tine chiar de azi multe
ca sa le iei la Bucuresti sa-ti tina de urat si de curaj! poate iti si fura emotiile alea mari! io nu nasc cu o zi inainte de tine, ci doar siminoc... eu-s cu 2 zile avans programata!
karligutza, sapt.41
cu
la purtator
vineri am tras o fuga dupa karligugurutza! si ea a zis sa n-o deranjez inca
arhdy spune:
Da Lia, nici eu nu am nici un chef si sunt nevoita sa plec exact cand arde mai tare, adica la pranz. Cei de la institul de hematolgie dau rezultatul pana in ora 2, iar cei de la Sanador dupa ora 1. Asa ca trebuie sa plec pe la 12, sa le pot cuprinde pe amandoua.
Apropo de asta, am si eu o intrebare: a avut cineva dintre voi probleme cu infectia urinara. Eu nu resusesc sa scap de ea, desi am facut 3 tratamente cu antibiotice. Azi ma duc sa iau rezultatul la urocultura, ca m-a trimis doctora sa fac la alt laborator ca deja o dispera si pe ea. Teama mea este sa nu aiba probleme cea mica, avand in vedere ca nasc natural.Diana 37+ si
Alexandra Maria
mai avem 3 saptamani
liadorian spune:
quote:
Originally posted by karligutza
.... si eu am aceeasi curiozitate cand aud de fetele peste 37-38 saptamani care iau no-spa, mai ales cele care nu au indicatii de cezariana; poate bebe vrea sa iasa si no-spa ii zice "mai stai draga acolo!"
karligutza,sapt.41
cu
la purtator
Si eu am intrebat-o pe gine cand intrerupem antispasticele, fiindca ma temeam ca o sa mi se relaxeze dom'le uterul de-o sa uite sa mai nasca. Si mi-a spus gine foarte dragutza ca nici mama antispasticelor n-ar putea opri un travaliu real - indus sau naturel... Asa ca... Cica asta e si una dintre probele dupa care iti dai seama daca ai sau nu travaliu serios: iei o no-spa si te odihnesti un pic - daca trece, e alarma falsa, daca nu trece, pui repede mana pe bajael, suni sotul si o tulesti spre spital.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Mai avem 4 saptamani!
estecri spune:
karli, scuze la mine dupa miercuri urmeaza vineri...e clar nu mai am rabdare...
Sorina 38+
AMR 5 ZILE
arhdy spune:
karligutzanu stiu ce ti-a lasat impresia ca sunt supi, chiar nu sunt. Mi-am facut doar datoria sa imi spun pararea. Si nici nu trebuie sa fie cineva neaprat deacord cu ea. Daca nu am fi asa diferite, ar fi monotonie pe aici. Asa cum mi-am spus eu parerea asa a-ti facut si voi.
Sper sa-ti placa ceva. Azi ma duc si eu sa cumpar cateva lucrusoare pentru bebe. Dar dupa pranz.Diana 37+ si
Alexandra Maria
mai avem 3 saptamani
karligutza spune:
Lia la un raspuns asa argumentat n-am ce sa mai comentez!
asa sa fie si doamne ajuta!!!! deci daca no effect no-spa: sotu', bagaju' si la 'hospital'! caci e clara treaba
karligutza, sapt.41
cu
la purtator
andutzy spune:
Neata!
Karli, dar eu nu ma las intimidata! Incerc sa iau cea mai buna decizie, nu de alta dar am mai mers o data la dcotor si am intrat tare in el ca eu nu iau balariile lui de medicamente si sa vada ce face cu mine...asa ca nu prea pot zice nimic de decizia lui, iar in concediu sta pana termin eu saptamana 39. oricum a zis ca daca bebe nu pare sa fie grabit, ma lasa pe mana unui coleg, de fapt mi-a si dat numarul aluia. Dar stii cum e, cu asta sunt invatata, am emotii ca daca ma apuca noaptea nasterea si nu dau de celalalt si tot asa...
AndraSapt36 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
karligutza spune:
Sorina numai maine nu-i poimaine... asa ca te inteleg perfect! vezi nu uita da deschizi la usa... or sa vina majoretele alea; te-am anuntat ca le-am trimis deja!
Diana foarte nasol cu iesitul in plina amiaza! ce ne facem ca numai la noi se poate asa ceva si astia la TV-eu mai dau si indicatii caraghioase dupa ce prezinta stirile cum ca nu stiu cati batranei au lesinat pe strada sau chiar au facut stop-cardiac fiindca i-a prins canicula amiezii! daca spitalele si medicii de familie si mai stiu eu ce institutii nu isi adapteaza programul in timpul verii dupa conditiile existente? saracul batranel merge la ora 13 sa isi ia reteta ca numai atunci are nenea doctoru' deschis! o ora doua la amiaza, ce conteaza, el sta la AC, pacietu' e la usa (viu/mort cum o fi...)... eu tare ma oftic pe tema birocratiei asteia... ca la noi la 'nimenea' !!!!!!! dati-mi un pahar cu apa va rog, ca sa ma opresc, ca am luat-o la vale!
karligutza, sapt.41
cu
la purtator