Mamici de iulie-august 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
quote:
Originally posted by andutzy
Neata!
Karli, dar eu nu ma las intimidata! Incerc sa iau cea mai buna decizie, nu de alta dar am mai mers o data la dcotor si am intrat tare in el ca eu nu iau balariile lui de medicamente si sa vada ce face cu mine...asa ca nu prea pot zice nimic de decizia lui, iar in concediu sta pana termin eu saptamana 39. oricum a zis ca daca bebe nu pare sa fie grabit, ma lasa pe mana unui coleg, de fapt mi-a si dat numarul aluia. Dar stii cum e, cu asta sunt invatata, am emotii ca daca ma apuca noaptea nasterea si nu dau de celalalt si tot asa...
AndraSapt36 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
hey, atunci, curaj gaina ca inca nu te tai
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
karligutza,
![](gravida.gif)
![](bis.gif)
![](fetita.gif)
vineri am tras o fuga dupa karligugurutza! si ea a zis sa n-o deranjez inca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
siminoc spune:
Buna dimineata!
Buna cafeaua, Otilia! Multam fain!
Intr-o scurta vizita pe aici, ca tr sa ies putin si nu vreau sa ma "prinda" canicula afara!
Simona, mamica de
Miruna
A M R 3 ZILE (teoretic! cu tot cu prelungiri!)
poze cu burtica si fara
andutzy spune:
Deci eu m-as lasa taiata si peste 5 minute, nu e prima oara cand o fac . Dar ce ma fac cu bebe? E prea devreme la 37 sapatamani? Vad ca sunt mai multe fete care au nascut bb-i ok la 37 saptamani!...
AndraSapt36 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
siminoc spune:
quote:
Buna seara!
Acu o ora am picat si noi in casa, am fost prin Herastrau cu piticul, l-am dat in tobogane, masinutze, am papat ceva si am venit mai tarziu acasa decat de obicei...
Tot stau si ma gandesc, unde as putea citi sau documenta cat e de riscanta cezariana la 37 de saptamani fix? Ca atat voi avea lunea viitoare cand merg la consult si doctorul a zis ca daca vede ca bebe e aproape, ma si taie. Nu de alta, dar a doua zi pleaca in concediu si sincer mi-e cam teama sa nu ma taie doar pt a lua ce trebuie si sa plece linistit. Deci in ziua respectiva fac 37 saptamani si intru in a 38-a,nu? Voi ce ziceti? OF! In seara asta vorbeam cu cineva si zicea ca e periculos sa nasti in 36-37 saptamani. Puii mei, cum o fi?
AndraSapt36 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Si Oana (Ghinetz) trece prin aceeasi situatie. Parerea mea este sa-l mai lasi pe bebe in burtica, ca nenascuta n-ai sa ramai! Pentru confortul tau psihic poate e mai bine sa-l ai alaturi pe dr care-l cunosti si care ti-a monitorizat toata sarcina. Dar cred ca binele copilului tr sa primeze!
O colega de serviciu a nascut cu un medic rezident (si sunt bine si ea si copilul - care are acu' aproape trei luni), care nici macar nu era rezidentul medicului sau, deoarece medicul avea gripa si nu avea voie in spital. A lasat-o in grija rezidentului care tr sa se mai ocupe si de alte nasteri.
Nu-ti spun toate astea ca sa te sperii ci doar pentru a fi constienta ca orice se poate intampla si DD are grija de toate.
Mai gandeste-te ca te insotesc tot timpul doi ingeri pazitori, al tau si al copilului!
Simona
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](icon_smile_big.gif)
poze cu burtica si fara
![](foto.gif)
siminoc spune:
Tr sa plec! Revin!
Simona, mamica de
Miruna
poze cu burtica si fara
BBlushaMe spune:
Neatza burtici! Acum ne-am trezit si noi.
Buna cafeaua, Otim. Multumim frumos!
De ieri am intrat si noi in 38 de saptamani si ne asteptam oricand sa apara bubulina. Saptamana trecuta am fost la medic si a spus ca am colul foarte scurt, iar 29 iulie(DPN) nu ma prinde nici cum. Cum o vrea DD si bubulina acum.
Ieri am fost la maica-mea si mi-a povestit ca pe frate-meu l-a nascut la 42 de saptamani si a avut 5700g, dar in acte l-au trecut de 4800g ca nush ce probleme erau daca depasea 5000g. Si a nascut normal!
M-am cam speriat putin si sper sa nu seman cu ea. La mine travaliul a durat 13 ore, dar am fost mai mititica. N-am avut decat 2800g. Se pare ca si bubu a mea tot cam atat o sa aiba. Om trai si-om vedea.
Raman pe aici si mai vorbim, ca tare duc lipsa de prietene in ultima vreme,
Pupicei dulcei!
Anda 37+ si
Luana Nicole
jeni71 spune:
quote:
Buna seara!
Acu o ora am picat si noi in casa, am fost prin Herastrau cu piticul, l-am dat in tobogane, masinutze, am papat ceva si am venit mai tarziu acasa decat de obicei...
Tot stau si ma gandesc, unde as putea citi sau documenta cat e de riscanta cezariana la 37 de saptamani fix? Ca atat voi avea lunea viitoare cand merg la consult si doctorul a zis ca daca vede ca bebe e aproape, ma si taie. Nu de alta, dar a doua zi pleaca in concediu si sincer mi-e cam teama sa nu ma taie doar pt a lua ce trebuie si sa plece linistit. Deci in ziua respectiva fac 37 saptamani si intru in a 38-a,nu? Voi ce ziceti? OF! In seara asta vorbeam cu cineva si zicea ca e periculos sa nasti in 36-37 saptamani. Puii mei, cum o fi?
AndraSapt36 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Andutzy daca doctorul asa a hotarat sa te operze atunci, stie el ce face. Uite-te aici pe site, la saptamanile 36-37-38 si ai sa vezi ca bebe deja poate trai, si respira singur de la varsta asta. Nu te mai framanta, stiu doctorii mai bine ca noi ce sa faca. Curaj doamna mea si totul va fi bine. Peste o luna vom uita de toate problemele astea, vor fi altele, daor ca mai dulci, ca vor fi ale bebicilor nostri.
![](pupic.gif)
Jeni
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
duamna Luna erati mai activa pe DC cand mergeati la serviciu! care sa fie explicatia? un sef mai atent acasa?
karligutza, sapt.41
cu
la purtator
vineri am tras o fuga dupa karligugurutza! si ea a zis sa n-o deranjez inca
andreea c spune:
Neata!
Jadi, Andicu, Mioara foarte frumosi bebei si pletosi . Parca doar Bogdanel al lui Gabi nu are par sau ma insel eu?
Gabi felicitari pt. cele 5kg ale lui Bogdanel. Abia astept sa vad poze de la botez.
Karligutza tu ai exact aceleasi simtome ca si mine. Chiar ma distrat cand am citit ce ai scris tu de burta patrata ...la fel o vad si eu uneori. Ce zici poate ar fi o idee sa scri la sfarsitul mesajelor tale " si Andreea la fel"
?
Ma duc si eu joi la doctor daca nu se intampla nimic pana atunci, dar nu stiu daca imi face ceva sau mai asteptam. pt. bebici si mamici
Andreea saptamana 41
Radu Stefan
AMR ...?
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
X-ray spune:
'neatza!si eu la cafea ca sunt rupta de somn...azi-noapte fata mea s-a hotarat sa-si arate personalitatea,a urlat pana la 2 ...cum o puneam in pat cum da-i si urla,nu colici,nu pipi sau kk,nu foame...vorba lui sotu' cred ca incepe sa faca figuri.si am recunoscut ca ma face.pai imediat o iau in brate daca plange.nu pot sa o las acolo.si binenteles ca in brate nu mai plangea,se uita la mine si incepea sa zambeasca.si ma apuca rasul.si uite asa trecu noaptea...
andra infacolul nu stiu daca se gaseste la noi,dar si cu el elisa mai se strange de durere cateodata,dar nu plange sau sa faca crize de durere.dar suntem inca la inceput,poate dupa 3 luni pot sa spun cat e de bun sau nu.dar vara mea din buc tot infacol a dat la micutz,adus de dincolo,si mi l-a recomandat calduros si ea.
mioara sa-ti traiasca micutzul,e adorabil!
gabiarama,felicitari pt micul-mare crestin!DD 5 kg ,bravo mamico!
jadi eu ieri am montat caruciorul,adica al meu sot,zippy inglesina rosu,e PERFECT!pana acum am scos-o in gradina cu landoul si atat,acum am jos montat landoul pe carucior,cobor cu ea in brate si doar o pun.chestia e ca amretesc din senin,am citit ca si tu ai patit la fel.mi-e cam frica sa ma aventurez pe afara.
karli baga o partida poate se "deschid" portile si iese fata!
sorina tinem pumnii sa treaca usor si repede.nu mai stiu daca ai scris,ai facut rost de imunoglobuline?sper ca alaptezi,iti spun sigur ca nu are nici o contradictie alaptatul.am discutat problema asta cu profii de la faculta de med din szeged,eu daca se putea,nasteam si natural.
alina si bb elisa