Mamici de iulie-august 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Saptamana trecuta stateam ca pe ace, abia ma miscam prin casa, totul ma durea, oasele, muschii (stiti voi care, aia de tin greutatea ), stateam numai pe canapea sau in pat si ma plangeam sotului ca nu pot face nimic - ca sa treaca saptamana.

Saptamana asta, pentru ca stiu ca nu are nimic daca ma apuca vreo emotie de nastere - ma duc repede la spital si asta este, nu am nici o durere, sunt activa si ma misc elegant prin casa, tocmai stau cu vopseaua in cap ca sa fiu frumoasa cand vine bebe, nu mai am nici o durere si nici nu am luat nimic. Desi si mie la fel mi-a spus dr: daca trece cu no-spa, sa stau cuminte, daca nu, fuga la spital ca nici un travaliu nu poate fi oprit cu no-spa - ce bine era!

Ba chiar as vrea sa ma apuce miercuri noapte spre joi, si joi cand oricum am controlul programat la spital sa fiu gata gata - cer prea mult?

Karligutza daca treci pe la Barza spune-mi ce au frumos, eu am langa mine pe bulevard si Lumea Copiilor, e foarte mare, comercializeaza toate firmele si are avantajul ca e f aproape. In rest, arata cam comunist, sunt foarte foarte multe produse pe 3 etaje dar daca ai timp si chef gasesti ce trebuie.
Eu il cunosc pe patronul Barzoi bulgar, de fapt printr-o colega de birou, de aceea sunt mai in tema cu magazinul.

Pup

Clau

saptamana 38 Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Ilenutza perfect de acord cu ikea. Mie imi plac enorm ce au ei pt bebei, iar decoratiunile interioare m-au spart. La mobila nu-s enorm de incantata, dar la restul sunt topita dupa ei. Plus au calitate f buna in tot. Pot spune ca am niste tigai de la ei, din teflon care bat de 1000 de ori tigaile Tefal. Iar la spalat se spala excelent, se ia orice de pe ele, nu se pateaza, pe cand Tefal-ul se face zdrente, si am luat Tefal original, degeaba...
Karligutza eu prima data am nascut normal, nu e extraordinar de placut, insa refacerea e mult mai usoara. A doua zi mergi (mai greu din cauza cusaturii) dar nu se compara cu cezariana. Si spun asta pt ca in 2004 am avut o operatie la ovare si practic doar ca nu mi-au taiat uterul ca-n rest a fost ca la cezariana. Si a fost f greu saptamanile care au urmat. Doar ca stateam acasa si nu faceam nimic, nu trebuia sa alaptez daca aveam chef stateam in pat toata ziua.
Si eu prefer sa nasc normal daca se poate, insa daca apar probleme nu ma cramponez si fac si cezariana. Insa stiu din proprie experienta e mai usor dupa nastere la cea normala.
Fetele cu xcezariana, va rog nu ma huliti, imi spun doar o parere proprie.

Jeni35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Andreea, Karligutza, voi chiar vreti sa ma asteptati si pe mine cu nascutul! Ce frumoos! Dar stiti ce cred eu? Ca atata solidaritate cu noi, astea cu DPN mai mare nu e obligatorie. Ia puneti-va voi frumushel pe scos bebeii afara si apoi povestiti-ne din experientele voastre. Nu de alta, dar si eu am un pic-pic mic de trac nu neaparat legat de nastere, cat legat de ce urmeaza dupa aceea. Na, fiecare cu pasarica lui!

Alina, gaza ta e o lipicioasa si-o mamoasa! Poate incet, incet ajungeti la un compromis, sa va puteti dragali cat e ziua de lunga si odihni un pic noaptea, intre esele regulamentare.

Clau, mi-ai dat o idee: si-asa nu prea-s buna de multe azi, cred ca o sa ma cosmetizez si eu nitzel din cap pana-n picioare. Nu mi-am mai facut o masca de... nici nu mai stiu de cand.

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Ma bucur fetelor ca vi-a placut , noi intre timp am tras un puiut de somn ca doar am baut "vitaminele energizante " .

Fetelor am o intrebare la voi , in capitolele anterioare am citit ca o viitoare mamica de aici are gravibinon ramas (desi am luat capitolele la rasfoit nu am gasit mesajul ) , pentru ca am avea nevoie noi aici la Timisoara pentru o viitoare mamica care nu a gasit la farmacii ...

Otiliainceput 36+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Estecri, sa-ti fie de bine infrumusetarea. Si eu m-am vopsit saptamana trecuta si m-am tuns, si saptamana viitoare ma duc sa ma epilez si la manichiura+pedichiura.
Claucia, spor la vopsit, sa fii mumoasa la mare intalnire.

Jeni35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Anto. Asa pateam si eu cind alaptam, adormeam in timp ce minca fata.
Nico, am avut in testari si o bona mai in virsta acum un an si ceva, dar eu am preferat sa fie tinara.
Luna, felicitari pentru Cosmin! Ai si de ce sa fii mindra.
Vio, bine ati revenit acasa!

Am varuit camera lui bebe, am pus salteluta de infasat pe comoda, am luat pampersi nr. 2 (estimez peste 3 kg). Cu salteaua de pat tot nu m-am hotarit de care sa iau.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

quote:
Originally posted by otim

Ma bucur fetelor ca vi-a placut , noi intre timp am tras un puiut de somn ca doar am baut "vitaminele energizante " .

Fetelor am o intrebare la voi , in capitolele anterioare am citit ca o viitoare mamica de aici are gravibinon ramas (desi am luat capitolele la rasfoit nu am gasit mesajul ) , pentru ca am avea nevoie noi aici la Timisoara pentru o viitoare mamica care nu a gasit la farmacii ...

Otiliainceput 36+Laurentiu

Otim, eu sunt cea care lansasem acest apel pt cele care au nevoie de Gravibinon si Duphaston. Din pacate nu stiu cum le-as putea trimite la Timisoara sa si ajunga intregi....da-mi o idee si o pun in aplicare...

Andra
38s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

AMR 17 de zile !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

BUna dimneata gagicute.
Iaca m-am linistit si eu. Am fost la Ploiesti si am alergat prin magazine dupa sanitare. Am ajuns acasa franta.

Sorina intr-adevar m-am sculat mult mai linistita azi stiind ca se intoarce doctorasul nostru. Chiar mi-a fost frica weekendul asta ca nasc, insa nu prea dau semne vizibile . Cred ca o iau pe urma Karligutei. Sunt un pic derutata ca , exact ca si la tine, mi-a iesit un fel de iritatie (ca atunci cand te urzici) intre degete la maini. Nu am avut in viata mea asa ceva si nu pot sa stiu de la ce e. Si ma mananca. Mama , mama. Cred ca o sa-mi dau cu Bepanthen poate imi trece.
Daca te pot ajuta cu ceva cand o sa vii in Bucuresti sa-mi spui. Iti trimit numarul meu pe PM.

Dana S38 + cu Daria Stefania

AMR max 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

alina.a mi-am cumparat imunoglobulinele de aproape 2 luni ca incepusem sa nu mai dorm noaptea de grija. Oricum ff greu le-am gasit in Germania cu comanda speciala ca altfel nu aveau in farmacii nici ei. In Grecia si in Ungaria nu dau decat in spitale daca nasti acolo (deci e numai cu circuit inchis) , in sfarsit bine ca am reusit sa le iau. Cat despre cezariana ...asta o sa fac pentru ca nici bebele nu s-a intors e cu capul in sus...Daca o sa am laptic o sa alaptez pentru ca si mie mi-a spus doctorul ca daca ii facem vaccinul nu va mai fi problema...
Karliguta cu ce crema sa ung si eu vergeturile si bubitele alea de la buric? ca si cu caldurile astea...transpir de numa'

Sorina 38+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 5 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Andutzy, eu la ultimul control, aveam 36 sapt si 2 zile, aveam contractii la 10 minute cand dureroase cand mai putin dureroase, dar cert e ca erau regulate.Dr. mi-a spus ca e f important ptr bebe sa mai stea o sapt in b urtik de aceea mi-a dat pastile sa-mi opreasca contractiile.Mi-a dat de inteles ca daca vine de ex. la fix 37 sapt si 2 zile e perfect nu are nici o problema dar daca vine la 36 si 5 zile ....pot aparea nu-s ce complicatii, 2 zile facand mare diferenta ptr sanatatea copilului.
Acum...nu iau drept litera de lege spusele dr. meu, mai ales ca nu mi-s la inima astia de prin Japan, dar din cate vad si fetele cam la fel spun, so...mai bine sa mai stea bb un pic la tine in burtika.

Ptr mancarimile din jurul buricului, uleiul de masline le calmeaza instantaneu, cateva ore nu mai ai treaba cu mancarimile, si nici u-ti mai simti pielea ca"se trage"...

36+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput