Mamici de iulie-august 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetelor,

Harnicute mai sunteti, scrieti de zor nici nu poate tine omul pasul cu voi.
Apropo de vorbit cu bebe, eu am inceput sa vorbesc mai mult acum in ultimul timp de cand sunt acasa si nu ma mai duc la munca. Am povesti romanesti de Ion Creanga si Petre Ispirescu si ii citesc cam de 2 ori pe saptamana Capra cu 2 iezi sau Prazlea cel voinic, etc.
Ii pun si muzica pentru ca sotul meu a venit din Portugalia cu un CD special pentru bebe cu muzica favorita a lui. Asa ca muzica portugheza si povesti otul nu vorbeste cu burtica dar vrea sa ii pun muzica cat mai des .
Va pup si pe voi si pe burtici si pe bebici

stefania sapt.34& Catarina
http://salexandre.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Luna, e minunat ca ai asemenea optiuni. Si noi ne-am gandit la un moment dat sa nastem in anlgia, dar era foarte incomod( sotul meu lucreaza in romania). ar fi insemnat sa ma duc eu in UK cu cel putin o luna inainte- si nu stiu ce avion m-ar fi zburat la 8 luni- si sa stau acolo cu ai lui.

Witchy nici eu nu prea am contractii. de ceva timp ma mai doare ca la ciclu, dar atat si asta a inceput de 2 saptamani, nimic inainte. Stiu ca nu raman nenascuta, dar si eu tot la pregatirea uterului ma gandesc. Din motive personale as fi vrut sa nasc inainte de DPN cu o saptamana, dar nu cred ca am sanse.

Pentru fetele care au "probleme" cu socrii/alte rubedenii tot respectul! aveti o gramada de rabdare si de bun simt. Eu cred ca sunt culmea nesimtirii. Daca n-am chef nu ridic un deget, ba din contra, ii dau bip lui mama care locuieste alaturi sa vina. Iar cand ma trezesc cu musafiri si nu am chef le explic de unde sa-si ia pahare si sa se serveasca cu ce gasesc prin frigider. E adevarat, nici nu m-a vizitat foarte multa lume in ultima vreme, nu-i de mirare . Nu stiu cum ma voi descurca insa in UK cand mergem la botez. Avem si noi o cumnata care e cam bagacioasa si plina de sfaturi, si are si un accent si un stil de a vorbi de nu inteleg nici 50% din ce spune,dar zambesc larg si zic Yes, right! Mai nou se pare ca s-a dus a facut curat in camera noastra de acolo si a aruncat patul ca nu-i placea! Cica ne-ar fi dat altul dar ne trebuie saltea! Eu apreciez intentiile pozitive, dar nici chiar asa! Hai ca mi-am spus si eu offul acum!

fianna
38+ Matthew Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Felicitari pentru Micul Luca si bine ai venit pe lume baiete! sa fii sanatoasa Giana si poate te faci si tu mamciuta de trei baieti ca si GabiArama. am citit nasterea primului tau bebe (dani) si mi-ai dat aripi... e abia astept sa-l vad si eu pe primul meu printisor..

pentru Karliguta ne rugam sa fie totul OK pupam dulce fata mamica si fetita kukuruza
aducem floricele virtuale in intaminarea ei
si facem galerie

si inca cateva fete vesele pentru BBPuck, Estecri si Mereutac

paticut 35+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by paticut

quote:
Originally posted by Luna1

Dana bunnnn, deci ma gazez!

Imi spunea prietena care a folosit gazul la nascare ca era high, vedea stelute, si te invata ei cand sa il inhalezi ca sa isi faca efectul in timpul contractiei.

Poate ma inec naibi de la gaz in piscina. M-oi crede sirena si ma bag pe sub apa.

Luna 35 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

tare zapacita esti lunito! deja mi te-am inchipuit cu codita de pestoaica inotand pe acolo....

paticut 35+ cu Rares

Ai uitat sa completezi tabloul de sirena in nascare: BURTA! Iti dai seama ce sirena mistoaca? de tras prin inel!

Prietena mea imi zicea ca ea a si plans de suparare ca i se parea ca intr-un tablou pe perete era verisoara ei cu sotul (verisoara e de fapt necasatorita) si cu un bebe si a plans ca pe ea n-a chemat-o la nunta si nici nu i-a zis ca are copil. Va dati seama? Eu poate il iau pe al meu la alergat ca mi-l inchipui cu vreo asistenta.

Oare Cristina26 ce mai face? e fascinata de Ingrid! Si Lavinia la fel de Lorina.

Luna 35 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

Giana bine ai venit acasa cu bebe. M-ai incurajat spunand ca deja faci de toate si nu te tine operatia.
Dana frumoasa mamica . Mi-au placut pozele.
Karligutza punem bebelushele sa danseze...

Eu aseara nu m-am simtit bine. M-a durut rau capul si burta in partea de jos. Nu cred ca erau contarctii pentru ca nu mi se intarea burtica (erau dureri ca la ciclu...parca de ovare). Voi ce parere aveti? Oricum daca azi de dimineata tot asa imi era ...direct in masina si la Bucuresti eram(ca sa fiu langa medic). Azi mi-a fost mai bine dar am stat mai mult in pat

Sorina 38+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 5 ZILE
coltul lui bebe;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Hai ca am si eu putin timp sa vad ce mai faceti; vad ca sunteti o gramada gata gata de nastere....minunat. Despre socri...ai mei sunt departe (am scapat de un stres) insa o am aici pe cumnata-mea care m-a sunat acu cateva zile ca trece pe la noi si ca s-o astept cu paste carbonara. Pai na, vine printesa, ce sa fac?!...lasa copiii sa urle si poftim la bucatarie; au venit, am mancat, am asezat frumusel farfuriile teanc in chiuveta si ne-am pus la taclale ca doar aveam timp nu? (ei, ca eu trebuia sa spal fetele); soacra-sa a stat in gura noastra in loc sa se simta sa spele 2 vase dar na, asta e. (aa, n-a stat degeaba, ca mi-a dat mie sfaturi despre cum trebuie crescuti copiii).Eu cat am fost gravida am vb intruna cu burta. Ce? Orice, ca si cum ar fi fost cineva langa mine. Ex: ce face prinseta lu' mami? E obosita? aha, nu e obosita ,deci putem merge sa cumparam cate ceva; si pt. ca esti un puisor asa ascultator azi iti voi lua o inghetata. Stiu ca e caraghios dar nu-mi tacea gura o clipaDespre noi: sarah a inceput de ieri sa mearga la o gradinita noua (acum e in plansuri dimineata si mi-e mila rau de ea) iar Ines creste ff bine; mananca doar san si are aproape 5 kg; ieri ma laudam ca e cumiiiinte si nu plange fara motiv asa incat aseara ne-am culcat pe la 2 dar nu-i bai ca am de unde slabi. Una peste alta, cu tipete, cu mirosuri care mai de care, cu oboseala, sunt cea mai fericita mamica din lume. Sa aveti o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Giana bine ai venit acasa si felicitari pentru operatie si mai ales pentru refacerea de dupa! Sa-ti traiasca micul print.

Eu acum am venit de la plimbareala, am cumparat cadou sotului, am stat la Starbucks cu mama la un 'starbucks on ice' si o briosa cu afine afara si a fost foarte bine.
Am vizitat-o si pe sora mea care are un bb de o luna si jumatate si l-am admirat...ce mai am avut o zi foarte frumoasa. Ba chiar am condus, am pus benzina si am strabatut tot Bucurestiul Inca nu se aglomerase, de acum incolo cred ca e mai rau.

Andreea, nu am mai parcat sub balconul tau, acum sunt in fata blocului la soare din pacate, insa nu e timpul pierdut :-)

Luna si eu te indemn catre o gazare vesela decat catre rutina cunoscuta. Cred ca e mult mai vesel in partea aceea de maternitate, macar ca ai 'piscina' si minge, te simti ca la aerobic, uiti ca ai venit sa nasti. Mai pui si niste gaz si e o zi reusita. Ce frumos ca ai conditii la alegere, aici e cam la fel peste tot, cu deosebirea facuta intre curatenie/nu prea curatenie.

M-a certat sotul la telefon ca am plecat pe afara pe calduri, credea ca m-am dus sa imi fac toaleta de spital, sa imi cumpar haine...hi hi hi, dar eu am luat pentru el si nimic pentru mine.

Dana, frumoase poze, lasa ca si eu am 1,75 si parca sunt mai maricica decat tine. Sau in partea de sus nu am pus cine stie ce, insa n partea de jos am cam pus...tu arati foarte bine, nu neaparat din cauza inaltimii

Pupici

Clau

saptamana 38 Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Buna Valen,

Multumim ca ai mai trecut si pe la noi... ne bucuram ca micuta are deja 5kg.. la mai multe.. sa fie cuminte ...

pentru Sarah - sunt convinsa ca dupa cateva zile se va obisnui si cu noua gradinita. este extrem de greu si pentru ei, micuti fiind sa se obisnuiasca repede cu o noua colectivitate mai ames ca raiul de acacsa s-a schimbat din cauza surioarei.. mami parca nu mai e la fel, inclusiv mirosul si atmosfera din casa este schimbata, si colac peste pupaza mai schimb si a doau familie - gradinita.....vai.. vai.. cate sunt pe capul micutei Sarah.. iti recomand sa vorbesti cu ea ca si cum ti-ar fi egala.. va intelege dar totul cu rabdare...

paticut 35+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Merci mult Paticut, ai dreptate, are nevoie de mult mai multa atentie acum. Comportamentul ei s-a schimbat si am observat ca atunci cand o implic in ingrijirea lui Ines nu mai tipa; ii spun ca bebe a facut kk, ca trebuie s-o schimbam, sa-i dam sa pape, sa o iubim etc. Incerc sa ma comport de asa natura incat sa nu sufere deloc. Ma joc mai mult cu ea, avem momentele noastre (doar pt noi 2) si progresul se vede dar, cum spuneai si tu, sunt multe schimbari in viata ei si asta se vede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Giana pentru Luca Serban sa creasca mare, frumos, destept si sanatos! Si sa iti vina laptele repede repede!

Eu cred ca exista si "pofte" de alaptare, am dat iama in inghetate, unde eu nu mananc decat 1 inghetata pe an, deja devalizez frigiderul dupa inghetata! Si orice dulce in special!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput