Mamici de iulie-august 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 27
![](images/user_woman.png)
Luna1 spune:
Giana bine ai venit acasa cu bebe Luca. Felicitari si pentru recuperare si vine el lapticul stai fara grija.
Azi sunt o femeie libera, fiu-miu e plecat la un prieten pana la 7 seara, in vizita.
Luna 35 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
oaana spune:
Giorgiana,felicitari pentru bebe scump.Ne bucuram ca esti bine,lasa ca o sa vina si lapticul,sa bei ceai mult de chimen si anason si bea bere fara alcool.
Luna felicitari ca esti asa o curajoasa sa nasti natural.
oanamami lui Iosua(5 oct. 2005) bb AARON
poze Iosua
MAI SUNT 13 ZILE(TEORETIC)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
oaana spune:
a,si Luna felicitari ca ti-ai educat asa socrii.
oanamami lui Iosua(5 oct. 2005) bb AARON
poze Iosua
MAI SUNT 13 ZILE(TEORETIC)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Ashera spune:
Giana, bine ai revenit . Felicitari ptr bb Luca
Ma bucur tare mult ca te refaci asa de bine si poti sa ai grija de bb papacios.
35+
Christian
AndraZ spune:
Giana, bine ai revenit acasa! Felicitari pt refacearea rapida de dupa cezariana si la cat mai mult lapte! Sa ne scrii si noua reteta, ca unele dintre noi avem nevoie.
Luna, se pare ca socrii mei seamana leit cu ai tai! Ai mei nu sunt din Bucuresti dar ne vedemca odata pe luna sau mai des daca este czul. In rest, vb la telefon. Daca nu am chef sa vb cu ei, nu o fac. Ei stiu foarte bine ca asta nu inseamna ca am ceva rau cu ei, ci pur si simplu nu am chef de palavragit. Sunt ok si nu ne dernjeaza cu absolut nimic. La fel si ai mei. Iar cand vin si stau la noi, i-am invatat sa anunte dinainte scopul si durata vizitei pt ca si noi avem planurile noastre si nu vrem sa ne incurcam unii pe altii. Cat despre socrii tai, frumos din partea lor ca s-au oferit sa il mai ia pe Cosmin la ei. Asta inseamna ca realizeaza ca aveti nevoie de liniste. de apreciat.
Andra 38s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
AMR 15 de zile !!!!!
AndraZ spune:
Dana, Luna, Ioana, nu va inchipuiti ca noi luam cartea de povesti si incepem sa ii citim galushtei ...."discutiile" tata-fiica sunt legate de modul in care se misca ea in burtik. ta-su o lauda si ea zici ca se gudura. apoi urmeaza mangaierea si puparea burticii. iar eu....ma iau de ea cand ma loveste prea tare, o mangai cand am contractii, ii spun ca tre' sa mai stea....dar nu va inchipuiti ca merg prin casa si vb singura, adica cu burta....tre' sa fim in cadru largit.......ca altfel nu imi suna bine...
Andra 38s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
AMR 15 de zile !!!!!
paticut spune:
si dupa ce am citat destul sa raspund putin si celorlalte fete :
I-ulia - multumesc de floricica si de pupicuti - si de la noi cativa pentru nasucul lu' matale
Antoanela23 - sa stii ca nu stiu ce m-as face fara "ventilatia" de la voi. de abia astept sa ajung la birou si primul lucru (dupa cafeluta ) deschid DC-ul.
Liadorian - sa-ti fie de bine plimbarica. am si eu niste veri in Suceava si imi sunt tare dragi. de fiecare data cand merg acolo mananc o ciorbita radauteana si o valdostana - undeva langa facultate. De abia sa vina Rares pe lume sa-i invit la botez ca tare dor imi e de ei.
Irinusha.. multumesc de ia si de la noi cativa
- nu ne-ai povestit cum a fost cu bunicii la Nurnberg?.. ce mai face Amelie?
Brazuca... ma bucur enorm ca ai scapat de criza si nebunia cu incendiul. Te-a trimis Dumnezeu de acasa in ziua aceea ca sa nu ai probleme...
Fetelor ce mai stiti de Cristyne si de Giana .. nu are nimeni vesti de la ele?
Ioana - felicitari pentru rezultatele bune de analiza de streptococ. cred ca tre s-o fac si eu maine cand voi merge la gine.. la control.
in ce priveste antigrupul vreau sa-ti spun ca m-au suparat aia de la instit. de hematologie de numa' numa'. am ajuns acolo.. m-au lasat sa astept nu stiu de ce ca erau doua asistente care palavrageau... mi-au cerut trimiterea - le-am spus ca nu am ca am venit ca stiu ca e mai rapid la ei.. si in sfarsit m-au pus pe un scaun.. aia care mi-a scris datele a venit sa-mi ia proba de sange.. nu s-a spalat pe maini nu nimic m-a stropit cu spirt inclusiv pe fata m-a intepat de parca imi lua sange cu 10 ace odata mi-a pus un tampon de vata din ala grosolan pe vena (ziceai ca-i tampon de lohii) si mi-a zis gata veniti vineri dupa rezultat. am iesit de acolo un maldar de nervi..
am crezut ca rezultatele sunt mai devreme dar - niet.
si nu in ultimul rand Doamna jadi - felitari pentru tatzoancele pline de lapte si de copil cuminte si mancacios..... avand in vedere ca mai trece vreo luna si ceva pana nasc eu.. imi trimiti si mie din ajutoarele tale .. sa-mi dea si mie o manuta..?
paticut 35+ cu
Rares
Luna1 spune:
Andra lasa ca stiu eu ca vorbesti de una singura, cica cu burta!
Luna 35 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!
AndraZ spune:
Luna, ai dreptate! M-ai prins!
Insa avem scuze pt orice, ca doar suntem gravide, nu? Roiesc hormonii in jurul nostru asa ca zice lumea ca de acolo ni se trage!
Andra 38s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
AMR 15 zile !!!!!
paticut spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Dana bunnnn, deci ma gazez!
Imi spunea prietena care a folosit gazul la nascare ca era high, vedea stelute, si te invata ei cand sa il inhalezi ca sa isi faca efectul in timpul contractiei.
Poate ma inec naibi de la gaz in piscina. M-oi crede sirena si ma bag pe sub apa.
Luna35 sapt+
![]()
Adelise Raluca si CosminIs the final countdown!!!
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
tare zapacita esti lunito! deja mi te-am inchipuit cu codita de pestoaica inotand pe acolo....
paticut
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)