Mamici de iulie-august 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

La aceasta ora vecinii nostri se cearta rau de tot. El i-a lipit una si ea s-a isterizat atat de tare incat de juma de ora tipa cat o tin plamanii. Zici ca sunt in 'pisica alba, pisica neagra'. Si ce fata blanda au amandoi. Hmm. Abia casatoriti.

Dana S39 cu Daria Stefania

AMR 10 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Iti tin pumnii ptr maine . Esti deja in saptamana 39, deci bb este deja pregatit. Mai un pic si il ti in brate. Nu gasesc nici eu majoretele, te incurajez si eu cu un pic de punk

35+

Christian

Mergi la inceput

Dana, ce vecini draguti ai ! Oricum nu e nimic interesant la tv.

35+

Christian

Mergi la inceput

Intrucat nu stiu daca mai puteti viziona maine marele spectacol dat de trupa de majorete a mamicilor de iulie-august pentru sustinerea speciala a viitoarelor noastre mamici, punem trupa in miscare mai devreme pentru Karligutza, Siminoc si Sorina. . Asadar, the show must begin

AMR 10 zile pana la DPN

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ashera

Dana, ce vecini draguti ai ! Oricum nu e nimic interesant la tv.
35+
Christian

numai ca acest program radio e setat prea tare. Sincer, nici acum nu a tacut gagica. Vad ca incepe si el mai tare......

AMR 10 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Multumesc ashera. Dana macar ai parte de putina actiune si eu tot butonez poate gasesc ceva interesant la tv.

38+ David Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

.... anyone?

karligutz....asteptam printesa mica ...na mai arunc cu alea pe sus ca tu esti tzepuitoare

Simona 36+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Luuume, lume! Iaca facuram si noi 37 de saptamani! De-acum suntem la termen. Mai trebuie sa vina copila, sa sune frumushel la usa si sa intrebe foarte intepat: "Dar eu unde dorm? Si ceva de mancare nu se gaseste in casa asta?" (A se intelege ca mi-a cam trecut cheful de nascare si acum caut solutii alternative. La urma urmei, de ce n-ar veni copila acasa pe piciorushele ei, ca un musafir civilizat?! Oana m-a lasat balta cu fugitul la mare si nascutul in apa, asa ca fac si eu ce pot...)

Simo, !
Dana, noi avem 'noroc" de niste pereti asa de subtiri intre noi si vecini, incat intr-o noapte am crecut ca dormim toti 4 in acelasi pat. Stinseseram lumina, terminaseram de pus tara la cale si deodata... cineva incepe sa sforaie... Eu eram treaza, deci nu puteam fi eu (ca la noi in pat eu sunt cu sforaitul). Sotul are un timbru asa, mai deosebit... Si surpriza! Oricum nu dormea nici el! Si ne pica fisa! Patul vecinilor era lipit de peretele despartitor si vecinul facea serenade!!! Oricum, se pare ca au trecut de faza in care vor sa divorteze (au avut oamenii o perioada mai dificila in casnicie si au tinut s-o impartaseasca cu tot blocul, mai ales duminica pe la 6 dimineata...)

Fetele mele dragi, ce mai stim de Lavinia, mami de Lorina? Nici Oana (Ghinetz) n-a mai intrat de mult pe topicul asta, nici Aylin... Luna e si ea scumpa la vedere... La semnat condica, fetelor, ca nu se mai poate!

Edit: Am uitat de ! Iat-o, aburinda!

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 3 saptamani si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lia felicitari pentru cele 37 de sapt!!! ..Bravo, mamico

Simona 36+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Buna dimineatza. Ptr inceput, incurajam fetele care azi vor deveni mamici . Lia, felicitari ptr cele 37 de saptamani. Acum esti la termen . Abia astept sa trec si eu de "pragul psihologic" de 37 saptamani. . Dana, sper ca s-au calmat vecinii tai pana la urma. Si nu ii vedem la stirile de la 5. .

35+

Christian

Mergi la inceput