Mamici de iulie-august 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Andutzy, da, din punctul asta de vedere e fain, ca ma poate lamuri in toate alea...dar in cea mai mare parte ma lamureste dr...nu prea plec cu semne de intrebare de la el. Asa ca insista cu intrebarile pana explica pe intelesul tau.

Am admirat pozici de Bblusi si de coltisor si tot

Simona 36+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

Fetele din Bucuresti, la voi trec printre blocuri tigani cu caruta strigand fiare vechi, fiare noi? M-au tampit astia. Trec de cel putin 3 ori pe zi. Parca exact cand vreau si eu sa dorm. Ce atatea fiare or vrea astia printre blocuri de vin zi de zi de atatea ori????? Cica - Bucuresti - capitala Europeana. Auzi. Tigani cu carute.

Dana S39 cu Daria Stefania

AMR 10 zile pana la DPN

dana, tiganii striga "fiare vechi! fiare LUAM!"
vezi ca nu stii? eu propun sa treaca mai des ca sa-ti fie mai clar ce striga! n-ai fost atenta si trec si de 3 ori pe zi

trist, asa e! ma enerveaza si pe mine! dar asa mai curata si ei mizeria, ce sa-i faci daca avem primarii prea ocupate sa se integreze in UE? sa puna mana pe niste fonduri pe care cine stie cum puii mei o sa le foloseasca sau in scopul cui?

asta a fost politica mea la ceas de noapte

karligutza, sapt.41 cu la purtator
vineri am tras o fuga dupa karligugurutza! si ea a zis sa n-o deranjez inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Claucia cred ca te-am vazut. Daca esti gravidutza de care zic eu ai masina parcata chiar sub balconul meu si ai o pernutza haiaoasa in spate.

Andreea saptamana 41 Radu Stefan
AMR ...?
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

paticut si socrii or mancat micii aia cu mare pofta, asa-i? yumi yumi ce buni o fo' ... lor le-o placut! of... ia un zid aici: , dar pune-i pe ei la exercitiu si mai ia si biciul si ai grija cum il manuiesti tareeeeee, da? si de mai multe ori! repetitia e mama invataturii, ca doar o gafat si socru' cu berea si sucurile de carat!

ti pup
si cand te gandesti ca duminica pe la 17... ma gandeam sa iti facem o vizita (ANUNTATA OF COURSE) tu erai deja satula! cred ca mi-o luam zdravan pe cocoasa!

Mergi la inceput

m-o intrebat cineva daca mi s-o lasat burta... zau daca stiu... eu nu m-am prins inca... dar ce conteaza... maine iar nasc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Eu nu am somn ,dorm ca iepurele,ma trezesc din ora in ora si mai citesc ce s-a mai scris.Sint stresata rau,ma gindesc oare cum se rupe apa ,asa dintr-o data,neanuntata ,nenimic?

38+ David Eric

Mergi la inceput

Pai Karligutza bagam fetele la dans de azi atunci !Aoleo dar nu mai sint !!Nu le gasesc. In lipsa de majorete bagam punk

38+ David Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Lore, nu esti singura care nu are somn si care bantuie pe forum . Sa sti ca nu trebuie neaparat sa ti se rupa apa. De ce te stresezi ? Simti tu ca vine bb ? . Karligutza, tinem pumnii ptr maine !

35+

Christian

Mergi la inceput

Ma gindescsi eu ca daca tot n-am ce face .Tot imi zice lumea ca s-a lasat burta si urmeaza sa nasc.Eu stiu ce sa zic,maine ma duc sigur la un control sa vad ce zice dr-ul.

38+ David Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

quote:
Originally posted by karligutza

quote:
Originally posted by ddanagh

Fetele din Bucuresti, la voi trec printre blocuri tigani cu caruta strigand fiare vechi, fiare noi? M-au tampit astia. Trec de cel putin 3 ori pe zi. Parca exact cand vreau si eu sa dorm. Ce atatea fiare or vrea astia printre blocuri de vin zi de zi de atatea ori????? Cica - Bucuresti - capitala Europeana. Auzi. Tigani cu carute.
AMR 10 zile pana la DPN

dana, tiganii striga "fiare vechi! fiare LUAM!"
vezi ca nu stii? eu propun sa treaca mai des ca sa-ti fie mai clar ce striga! n-ai fost atenta si trec si de 3 ori pe zi
trist, asa e! ma enerveaza si pe mine! dar asa mai curata si ei mizeria, ce sa-i faci daca avem primarii prea ocupate sa se integreze in UE? sa puna mana pe niste fonduri pe care cine stie cum puii mei o sa le foloseasca sau in scopul cui?
asta a fost politica mea la ceas de noapte

Da nu iti spun cat m-am chinuit sa inteleg ce zic. Intelegeam ziare in loc de fiare. Anul trecut a venit un prieten neamt pe la noi si ne tot intreba ce vor astia. A ramas mut de mirare. Nu mai vazuze asa ceva, drept urmare i-a fotografiat sa arate si la altii ce a vazut el

Hai ca am facut ditamai mesajul aici. E, da lasa, sa vada si lumea ce mare e gradina lui Dumnezeu.

AMR 10 zile pana la DPN

Mergi la inceput