Informatii urgente bilet de avion

Informatii urgente bilet de avion | Autor: hristina

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,
va rog sa-mi spuneti si mie sau sa-mi dati link catre niste firme de unde se pot cumpara bilete ieftine de avion pe ruta Bucuresti- Bilbao/ Barcelona sau Madrid!

Am o cunostinta care trebuie sa mearga spre una din aceste locatii, impreuna cu o fetita de un an si 4 luni, iar eu la asemenea informatii nu ma pricep!

Apelez insa la bunavointa voastra sa ma indrumati spre ceva foarte ieftin si sa-mi dati mai multe sfaturi!

Multumesc si revin cu detalii daca este cazul!

Kasi si Victoria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Nu pot crede ca nu stie sa-mi raspunda nimeni!

Sa o iau drept rea-vointa sau ignoranta la subiect?

Oamenii aia chiar au nevoie de un sfat si nu pot crede ca nimeni, niciodata, nu a zburat in Spania!

Va rog! N-am cerut imposibilul!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Cauta la www.biletedeavion.ro

Mergi la inceput

Scuze ,de fapt e reclama

Mergi la inceput

Te rog cauta tu bilete avion si gata ! O sa-ti afiseze mai multe adrese si pe o adresa scrie ca sint ieftine !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Diana,multumesc!

Astept si alte sugestii!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Depinde pt ce perioada vrea bilete. Ca daca vrea sa plece repede, nu prea vor fi iefine. Pe directia Bilbao nu e cursa directa, doar Madrid (www.blueair.ro) sau Barcelona (unde, inafara de BlueAir, mai e MyAir www.myair.com sau WizzAir www.wizzair.com ; mai sunt si altele dar mai scumpe! Aaaa...e si o oferta speciala la Tarom, daca se incadreaza in anume date de plecare/intoarcere! vezi www.tarom.ro ).

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Wizzair si Myair au cele mai ieftine bilete. Linkurile sunt mai sus, date de Laura. Sunt companii low cost.

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput