PM- ceva nu e ok

PM- ceva nu e ok | Autor: vikinga

Link direct la acest mesaj

Primesc multe PM-uri, incerc sa tin in inbox nu mai mult de 4-5 mesaje, chiar asa care e nr maxim?Si totusi ceva nu merge ok intotdeauna. Am trimis PM catre 2 pers. si nu au ajuns. Am luat legatura cu respectivele pe YM chiar in aceeasi zi si au zis ca nu au primit nimic. Mesajele le-am putut vizualiza in Outbox la mine, erau inca acolo, nedeschise. Dupa alte 2-3 zile au disparut pur si simplu. Nu imi explic cum si de ce. In outbox nu obisnuiesc s asterg nimic.Nu era ceva iesit din comun de important si am zis ca e ok, se mai intimpla.Insa chiar acum 20 min dind refresh, a aparut in coltzul din dreapta notificarea ca am primit un PM. Intru la mesaje private si surpriza nimic nou. Tot alea trei pe care le citisem cu ceva timp in urma. Si atunci notificarea cum de a aparut asa? Nu am confundat cu nimic, nu am muzica sau altceva . Nu am butonat aiurea.Are cum sa fie o simpla greseala? Ca normal ca acum is curioasa, ca deh femeie sunt si eu:) Imi vine sa fac subiect cu "cine mia trimis PM pe la 1.30 noaptea, ora romaniei"S-a mai intimplat cuiva ceva asemanator?Multumesc.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

si mie mi se mai intampla sa am 2 mesaje in inbox, sa le citesc, ies de pe DC si intru dupa cateva ore si sa primesc instintare va am mesaje noi de la aceleas doua persoane, si cand intru in inbox sa fie mesajele cele citit - dar sa arate ca si cum au fost citite, nu ca si cum ar fi mesaje noi ne deschise.

aceasta problema a inceput sa apara la mine imediat dupa ce au fost sterse toate mesjele din inbox

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Se va verifica. Multumesc.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Apropo de titlu' subiectului: PM - ceva nu e ok

In Inbox apare textul:

La fiecare 30 de zile, mesajele mai vechi de 3 luni se sterg in mod automat

Daca mesajele sunt sterse lunar, cum pot sa mai existe mesaje mai vechi de 3 luni? Ceva nu e ok

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Partea cu 30 de zile inca nu este automatizata. V-am atras atentia ca sa fiti pregatiti din punct de vedere psihologic cand acest lucru chiar o sa se intample :)

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

O alta ciudatenie: am trimis zilele trecute 2 PM-uri, catre 2 utilizatori diferiti (Joxi si tincutza), in zile diferite. Atunci nu m-am uitat in outbox dar azi cind m-am uitat numai erau. Poate cineva sa mi le stearga din outbox? Sau daca utilizatorii citesc PM-ul si-l sterg mi se sterge si mie din outbox?!!

K

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Karina, da, ultima varianta. daca cel care l-a primit il sterge din Inbox sau e sters automat dispare si de la tine din outbox.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by Gabbriela
si mie mi se mai intampla sa am 2 mesaje in inbox, sa le citesc, ies de pe DC si intru dupa cateva ore si sa primesc instintare va am mesaje noi de la aceleas doua persoane, si cand intru in inbox sa fie mesajele cele citit - dar sa arate ca si cum au fost citite, nu ca si cum ar fi mesaje noi ne deschise.aceasta problema a inceput sa apara la mine imediat dupa ce au fost sterse toate mesjele din inbox Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Notificarea la mine intra sub reclama de la miniblue, se vede doar chenarul, nu pot citi numele celui ce imi trimite.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

Karina, da, ultima varianta. daca cel care l-a primit il sterge din Inbox sau e sters automat dispare si de la tine din outbox.

Roxana

Asta am observat si eu si nu mi se pare tocmai in regula. Normal ar fi sa dispara din outbox-ul meu numai daca il sterg si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Imi pare rau sa va dezamagesc dar acesta este modul in care sunt implementate mesajele private. Aici nu vorbim de mail ci de mesaje private.

Un mesaj este asadar unic si nu se copiaza cand este trimis catre un utilizator (el este doar pus la dispozitia acelui utilizator). Atat autorul cat si cel care il primeste au dreptul sa-l stearga.

quote:
Originally posted by cl

quote:
Originally posted by roxanaz

Roxana

Asta am observat si eu si nu mi se pare tocmai in regula. Normal ar fi sa dispara din outbox-ul meu numai daca il sterg si eu.

Numai bine

Mergi la inceput