Miko Beauty Center

Miko Beauty Center | Autor: bufi

Link direct la acest mesaj

Fetelor ati fost la unul dintre saloanelor din acest grup?
Stiti ce preturi sunt? Cat costa manichiura, pedichiura, vopsit de par, coafat

Eu am primit deja cadouri de ziua mea, care este saptamana viitoare, si printre ele am primit un voucher valoric...foarte valoros...voi merge la Miko Palace

Am intrat pe site si am crezut ca au si preturi, dar nu...
Oricum parul trb sa-l vopsesc, sa ma aranjez de ziua mea...

Eventual daca mergeti sa-mi recomandati si persoane care lucreaza acolo.

Va multumesc si astept informatii de la voi!

Bufi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

nicio clienta miko?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Eu am fost la Miko din C-ta...,deci nu pot sa-ti recomand pe nimeni...,dar preturile ti le pot spune...
spalat+tuns+aranjat=1.400.000
Mie mi s-a parut scump,avind in vedere ca nu mi-a facut nimic special la aranjat...,uscat si intors din perie...,fara spuma,fara fixativ...asa ca eu pe acolo,nici ca mai dau...

Poti suna la ei...,sa le ceri preturile...,macar asa...,n-o sa te ia prin surprindere...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

Bufi, preturile sunt foarte mari si nu justifica serviciile.

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc de informatii, dar trebuie sa folosesc voucher-ul.
L-am primit cadou, asa cum am spus, de la cea mai buna prietena si ma voi duce sa ma bucur de asta...o sa-mi ajunga banii

Totusi sper sa fie cineva care sa fie multumita...prietena mea frecventeaza, dar nu a vrut sa-mi spuna preturile, ca sa nu incep sa-mi fac socoteli

Bufi

Mergi la inceput

Mi-am facut programare la Miko Palace pentru maine.
O sa va povestesc joi cum a fost.

Trebuie sa arat foarte bine de ziua mea...

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Eu am lista preturilor de aici din Constanta. personal mi se par foarte mari. Adica eu de exemplu nu as da 30 lei noi pentru o manichiura simpla sau 40 pentru french. Si la coafor la fel .. mi s'a ridicat parul cand am avzut tarifele .. repet, parere personala.

Mergi la inceput

Anderra ai mare dreptate!
Eu merg de ani de zile la un salon si sunt foarte multumita...imi fac toate cele pe-acolo
Dar acum este o situatie speciala...si chiar trebuie sa ma duc...cadoul este cadou...este pacat sa nu beneficiez

Daca ai putea sa-mi dai lista de preturi...

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

bufi sa ne spui daca ti-a placut la miko. la ce salon mergi tu ?ca eu caut sa ma tund si pensez si nu stiu unde.merci

Mergi la inceput

Fetelor revin cam tarziu cu ceva informatii, dar acum am timp
Am fost la Miko Palace, sediul de langa Directia de pasapoarte...de pe str N. Iorga...
Totul a fost super, lumea s-a purtat exemplar, nimeni nu te deranjeaza, nimeni nu vorbeste neintrebat, fetele nu vorbesc intre ele, sa-si povesteasca problemele lor

Am avut o camera unde am fost doar eu, cu coafeza si manichiurista...apoi la spalat unde a durat ~ 30 min...ceva de vis, ~ ca ma lua somnul

M-am vopsit, tuns, coafat, unghii

Eu zic ca merita toti banii!

Si ce ma bucur este ca am putut beneficia de o treaba de-asta

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Bufi, vad ca nu ai PM-ul activat, asa ca te rog da-mi si mie pe PM numele coafezei la care mergi tu de regula (si numele salonului). Daca esti multumita, spune-mi te rog si mie. Eu vin in tara acum si ma intereseaza sa ma tund si vopsesc. Dar si maniciura - pedichiura.

Si, ne spui si la Miko cam cit a costat?

Mergi la inceput