Miko Beauty Center
Raspunsuri - Pagina 2

bufi spune:
Helbi cu mare placere iti recomand sa mergi la Salon Marchif, este in zona Vatra Luminoasa...
Sos. Mihai Bravu, Nr. 147-169, Bl. D5, Sect. 2
telefon: 250.72.21
Coafeza pe care ti-o recomand aici se numeste Nicoleta, dar manichiurista de pe tura ei este asa si asa...
Manichiurista la care zic sa mergi este Lucia si pe tura ei iti recomand sa mergi la coafeza Emilia
Si la cosmetica la Ana.
Iar la Miko Palace preturile sunt cam asa:
Vopsit, tuns varfuri, coafat (par pana la umar): 350 ron
spalat: 70 ron
manichiura+oja si schimbat oja la pedichiura: 60 ron
Bufi

helbi spune:
Bufi, merci mult de info. La Miko nu cred ca ajung, dar la celalalt salon, imi fac o programare cind ajung in tara. Dintre cele 2 coafeze, Nicoleta is Emilia, pe care mi-o recomanzi? Eu vreau tuns pe par lung (varfurile) si vopsit.
Ce preturi au aici si te rog, zi-mi cam ce spaga se da. Stiu ca e o intrebare aiurea, dar cum eu nu stau in tara, habar cit sa dau. Intrebarea asta e valabila pt ambele saloane: Marchif si Miko. (as vrea cit de cit detaliat pe coafiura, maniciura, pedichiura, cosmetica - epilat lung). Merci mult!

bufi spune:
Helbi sper sa te ajute informatiile mele:
ti-o recomand pe Nicoleta.
pt vopsit, tuns, spalat, coafat = 100-200 ron, daca ai par lung
pt manichiura, fct de produsele folosite, pe care le alegi = 10-20 ron
pt pedichiura, aceeasi situatie = 15-20 ron
ca spaga ce sa zic, pentru par 10-15 ron ron si pentru unghii la fel.
acum vezi si tu cat esti de multumita.
preturile sunt aproximative, nu ti le pot spune exact...
eu imi fac multe odata si nu stiu exact cat este fiecare chestie
la miko spaga a fost 25 pt par si pt unghii la fel...era alta situatie
Bufi

helbi spune:
Bufi, Nicoleta e in concediu, asa ca mi-am facut pt luni la Emilia. Sper sa fie ok.
Te rog spune-mi, in ce zona a M- Bravului e salonul. Spre Obor, pe la Inacului, spre Muncii?

bufi spune:
Helbi scuze...dar azi am intrat...
Nu stiu din ce zona vii, dar iti dau o varianta...daca vii de la Obor spre Pta Muncii...la Vatra Luminoasa, pe partea stanga, ultimul bloc...inainte de a intra spre Stadionul National...Maior Coravu...intrarea este din trotuar
Este Ok Emilia...nu-ti fa griji
Bufi

helbi spune:
Bufi, am fost lunea trecuta. Desi salonul initial nu mi-a placut, chiar ma gindeam unde m-am dus (ca sa nu se sperie fetele e un salon de cartier si eu ma asteptam la unul mai de lux). Insa Emiliia e ok, m-a vopsit frumos, m-a tuns bine si cel mai important, mi-a stat bine parul citeva zile, pina lm-am spalt. Si acum sta bine, daca-l aranjez cu peria. Si nu a fost decat 100 RON, tuns, vopsit, coafat pe par lung.
\M-a inbtrebat de unde am aflat de ei, de la cine si nam stiut sa-i zic numele tau:(

bufi spune:
Helbi ma bucur ca ti-a placut...este un salon de cartier,eu merg pentru ca sunt multumita de serviciile fetelor...
de asta m-am bucurat mult cand a aparut varianta de la miko
pe de alta parte nu as spune ca este chiar... de cartier...este ok pentru zona in care este localizat...
Bufi