A cicali...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Barbatii in general considera ca noi femeile nu avem dreptul sa ii luam la intrebari,sa le reprosam ceva atunci cand gresesc ca cica suntem cicalitoare,rele si enervante.
Dar vezi tu ca atunci cand taci din gura si nu mai spui nimic Ii "scapi din mana" cum s-ar zice ca de au o nevasta "buna" si "intelegatoare".
Dar cand e vorba sa fie invers atunci se schimba foaia,el are dreptul sa ne zica multe si marunce ca cica este barbatul in casa,cocosul.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cmirela35 spune:

quote:
Oana C Posted - 09/07/2007 : 08:06:51
--------------------------------------------------------------------------------
Tierry, ai o prietena buna? Daca da, iesi la plimbare cu ea, la film, la gym ... Dar nu asa, oricum. Imbraca-te frumos, machiaza-te, aranjeaza-te si pleaca imediat dupa ce ajunge el acasa, de la servici. Si spune-i ca nu ai timp sa vb cu el, ca, deh, esti grabita.
Cind pleaca la pescuit, aproape de ora cind vine el acasa sau chiar mult mai devreme, aranjeaza-te si iesi la plimbare; la magazine, in parc, la film, cu prietenele ... Si nu uita sa iti iei celularul cu tine, ca sa te sune cind ajunge acasa si isi da seama ca nu mai esti acolo sa il "cicalesti". Cind te suna, spune-i ca ajungi acasa in 20 min ... Dupa care ajungi in vreo ora si jumatate sau cit ai tu chef sa intirzii.
Azi asa, miine asa, o sa se prinda omul tau ca nu mai esti in pozitie de drepti si gata de discutie atunci cind il paleste pe el sa vorbeasca cu tine.
Cred ca ai prins ideea.

Tierry,eu as proceda dupa sfatul Oanei...Mai ales ca nu aveti inca copii,trebuie sa isi reconsidere atitudinea,altfel nu va vad viitorul prea roz.
Ar trebui totusi sa stie cu cine esti.Si eu as mai face ceva.As chema pe cineva care se pricepe la televizoare si l-as ruga sa il "aranjeze" putin....Macar 2-3 zile,sa vad cum e fara el.Ah,de fapt e si calc.,nu?Uf...
Poate sunt eu cam deplasata in momentul de fata,dar fara comunicare...Nu ajunge sa va simtiti bine doar la chefuri.Va veni vremea copiilor,iar atunci chefurile se vor rari,cel putin o vreme,si ce te faci daca nici atunci cand e el acasa nu ai cu cine schimba o vorba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Hmmm... nu-i prea buna asta....se zice ca crizile matrimoniale vin in jurul la 5 ani...dar la 3 ..?e inca devreme bobocul inca tb sa infloreasca...nu pot spune ca si al meu nu are momente cand zice ca-l obosesc, eu sunt(sau incerc sa fiu o perfectionista)si cum el e cam dezordonat de felul lui.. saracul eu ma pun si in situatia lui si ii dau dreptate uneori...ii las spatiul lui..desi nu-i prea ramane mult timp la dispozitie intre munca si iar munca... dar daca asta ar insemna sa devina absurd si eu sa nu mai exist pt. el atunci as face in modul sa nu mai exist deloc.. eu sunt si orgolioasa .. nu-mi prea place tb la jum. .. ori totul ori nimik...desi intr-o relatie orgoliu nu e prea bun, dar nici sa fiu trata asa m-as simti calcata in picioare...
daca as trece prin ce treci tu, eu as face in felul urmator...
prima ma schimb fizic...un alt look...doi as incerca sa-mi fac si eu un program incarcat (asa incat sa ma ajut pe mine sa nu ma mai gandesc la prostii.. )si al doielea sa-mi ramana cat mai putin timp in care eu sa ma mor langa el uitandu-ma cum schimba canalele..si sa fiu robotul casei care-mi fac datoria ..de sotie...nemaraind nimik.. pt. mine ar fi absurd nu cred ca as putea rezista mult in situatia asta.. asa ori s-ar trezi cu ceva in cap, ori... asa incat as incepe sa ies cu prietenele,sa merg la sala de gim., shopping,etc, orice numai sa nu-l vad in situatia asta ca si cand ar fi burlac si-i zice lu' ma'sa sa taca din gura ca-l deranjeaza... cei asta bataie de joc.. eu l-as impusca.. da ce daca-s femeie sunt si proasta...?
mi-as impune o schimbare in care ar fi absolut imposibil sa nu o observe..atunci cand nici tu nu-l bagi in seama mai mult decat strictul necesar(eu cred ca m-a tine asa de ocupata ca nu-i as face nici de mancare..as deveni o rea) si daca l-ar deranja, atunci vom vorbi si tb se vor clarifica(dac se vor putea) ,daca nu-l deranjeaza si nu are nimik de comentat inseamna ca e totul pierdut si atunci nu are rost ,eu una nu as accepta un sot doar pe jum. sau doar la pat... parerea mea judecati-ma, aruncati cu rosii in mine, dar mai bine singura decat asa...

intre mine si sotul meu exista multa comunicare daca asta ar inceta sa mai existe ar putea sa mai inseamne si altceva.. eu sper sa nu ajunge niciodata la lipsa de comunicare caci ar fi un lucru f. f.f.grav...

Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici

Mergi la inceput

si de unde moda asta ca femeia tb sa fie sub talpa barbatului ..?uf ce enervata sunt...imi mai zicea si mama sa o las mai moale ca...ca ce nu-i pre bine.... ca nu ma las mai prejos,da ce tb sa tac in fata lui si sa tremur de frica?..sau tot mama imi zicea:-"ei tu ai un barbat pre bun..." dar pe vremea mamei...cu siguranta erau alte vremuri,important este sa nu ne lasam calcate in picioare...
de ce nu am putea fi egali cu barbatii?
putem face tot ceea ce face un barbat si asta pe tocuri..

Mergi la inceput

sunt sigura ca daca i-as fi permis sa fie altfel deca e mi s-ar fi urcat in cap ,ajunge doar un pic sa-i lasi mai liberi si... de ce ei pot avea o pasiune si tu nu? ei au pescuitul, hoinaritul, bla, bla, bla,si tu daca te absentezi de acasa ..cum poti sa faci asa ceva.. da ce esti...dupa mine functioneaza " cum il educi asa il ai!" acum stiu ca v-am plictisit detot dar...sunt f indignata cum am putea sa le permitem sa ne faca asa ceva , doar nu suntem de carpa, suntem tot oameni ca si ei... si unde scrie ca ei au mai multe drepturi ca noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Chiar ieri am aruncat un ochi pe "Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus" si era expusa problema asta - felul in care oamenii reactioneaza in fata stresului.

Iar acolo era spus clar: atunci cand au un motiv de stres, barbatii vor sa uite pe moment de probleme - asa ca fie se uita la TV, merg la pescuit sau citesc ziarul, in timp ce femeile se descarca de acest stres discutand despre ceea ce simt.

Poate daca ai vedea astfel diferentele ar fi mai usor sa il intelegi si sa consideri normal faptul ca reactioneaza asa. Daca vrei, iti pot trimite cartea pe mail (e in engleza).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mie mi se pare ca e clar ca are pe altcineva. mai ales daca intarzie mult nejustificat. nu ai vreo posibilitate sa-l controlezi, asa finut?

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

ia ghiciti cine mi-a facut cadou acesta carte de 8 martie acum 7 ani in urma... sotul meu, si cu dedicatie.. si vreau sa spun ca era f.entuziasmat de ceea ce sria si mi-a zis ca neaparat tb sa citesc ce scrie in ea ..si eu drept sa va spun nici acum n-am citit-o..
oricum am rasfoit-o si atunci mi se parea destul de interesanta.. cand am venit in Ro.in feb. am mai gasit-o prin vitrinele din librarii.. e foarte interesanta si utila atat pt. barbati cat si pt. femei... asa mi-a spus sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

quote:
Originally posted by iuliana_2007

Barbatii in general considera ca noi femeile nu avem dreptul sa ii luam la intrebari,sa le reprosam ceva atunci cand gresesc ca cica suntem cicalitoare,rele si enervante.

Iuliana a pus punctul pe "i". Dar depinde si de cum il educi tu. Femeia ideala pt barbati e una muta si oarba, sau cam asa spune legenda. Io in locul tau m-as conforma legendei, sa vedem daca-i convine. Si fara alte favoruri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Laura eu nu am probleme cu sotul meu.Chiar cand avem ceva de impartiti,de discutat ne facem timp si discutam.Nu mi-a spus niciodata ca sunt cicalitoare.Chiar daca i-am spus ceva si la deranjat s-a suparat pe moment si a stat putin si a analizat lucrurile si si-a dat seama ca poate acolo "putin" am dreptate.
NU stau cu gura pe el.
Am un sot bun.Tot ce facem facem impreuna.Oriunde merge ma ia si pe mine si pe bebe.Nu iese fara noi nicaieri,decat atunci cand este la firma este singur si cum se termina programul vine intr0un suflet acasa.
Eu vorbeam la modul general pt ca am vazut "destule" ca sa zic asa si sa incep cu familia in care am crescut.Acolo am un ex "vizibil" bine.
Numai bine si

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput