A cicali...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

quote:
Originally posted by tierry

Pai in general ne intelegem bine...mergem mai peste tot impreuna, radem, glumim...Tocmai d-aia ma gandeam de unde o asa schimbare...
Ehh..pe de o parte eu cred ca asa sunt barbatii..sincer...
Chiar zilele povesteau niste prieteni (sot si sotie) ca si ei vb numai cate 15-16 sec la telefon, ca el vine seara acasa si tot asa se posteaza la TV si nevasta sa trebuie sa ii inchida TV-ul ca sa poata sa vb cu el...etc.
Concluzia pe care au tras-o singuri - barbatii prezenti la discutia respectiva - e ca de multe ori sunt cam nesimtiti! Asa ca daca ei au recunoscut....clar ce mai...

tierry eu zic ca daca in general va intelegeti bine si tu stiai ca e mai tacut cand l-ai "luat" nu trebuie sa-ti faci probleme...din ceea ce am trait pe propria piele si in tinerete in Romania si de 7 ani aici pot spune ceva foarte important...romancele considera in general dragostea ca pe ceva foarte foarte romantic, putin mai siropos sa zicem, de multe ori incep sa fie in cuplu foarte fuzionale, si eu am fost asa, sa considere fiecare particica de timp petrecut separat ca pe ceva "devastator"...si sufera grav de scenarita, unde e, ce face, mai e si moda "controlatului", sunat pe mobil, la serviciu, in masina oriunde...my god, numai aia e "dragoste adevarata" restul e asa o "relatie"...de ce zic asta, eu insumi ma supusesem tiparului astuia...acolo, sa precizez , de cand am realizat ce emancipate si pur practice sunt olandezele, poate vesticele, dar eu de ele vorbesc, ca pe ele le cunosc, m-am schimbat foarte mult...da-i libertate, spune-i ca ti-ar place sa comunicati mai mult, dar incepe si tu sa ai activitatile tale separate de ale lui, un hobby ceva, fa-ti prietene cu care sa iesiti la o cafea, procedeaza la fel ca el...aici e o vorba intre femei, "la 2 telefoane date de el, unul de la mine" adica lasa sa vina initiativa mai mult de la el...si tu in aceleasi timp fa-ti timp sa fii fericita cu tine.

good luck,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

ilse...excelent!

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Sunt doua pacate principale din care toate celelalte pacate se nasc: Nerabdarea si Lenea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesssia spune:

ilse...povesteste-ne mai mult despre cum procedeaza femeia in afara!!! si....sa inteleg ca cei doi au un fel de vieti paralele sau cum?

de ce zici sa vina initiativa mai mult din partea lui? adik....e vorba de orgoliu sau ce? chiar sunt interesata. sincer.

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Ilse

Si eu am invatat multe de cand sunt cu domnul meu holandez ..e adevarat ca am trecut prin multeee impreuna ...inainte eram cicalitoare ..ma enerva orice lucru care era aiurea ..mamaaaa ce luam foc cand nu venea acasa la timp ... io trebuia sa fiu cea mai mare si mai tare ca dee femeia nu tre sa fie sub papucul barbatului ,ci daca se poate ( si e recomandat ) invers.
Dar pentru ce?? De ce sa fiu ca in povestea cu drobul de sare ..aoleuuuuuuu ...Pentru ce sa imi fac secenarii care poate nici nu sunt adevarate cand stiu ca vine acasa ...sta la peste pana la 11 cand a zis ca vine la 4 ,asta e ,am timp de mine si pentru ceva placut mie .De ce sa ii sar in cap cand sta la pc ...lasa frate, ca stau si eu ..a venit prea traziu ptr masa ..nu-i nimic de aia am microunde ...NICIODATA nu il intreb unde se duce , cat sta pe unde sta ..sau cat a facut la o lucrare( este electrician la baza si om bun la toate in general ) ..cineva chiar imi spunea pe un alt forum ca sigur daca am contul blocat ( au fost ceva probleme birocratice la banca cu un cont nou deschis ) sigur imi ascunde ceva cu privire la cat a incasat pentru munca lui ...si daca imi ascunde ce????..am ce imi trebuie ..copiii au ce le trebuie si chiar mai mult ....atunci ce imi pasa daca are si el un ban de-o parte ptr o piesa de pc sau de o combina ( ca e maniac cu astea) ..orice vrea isi ia fara sa intrebe , fara sa ceara permisiunea, asa cum fac si eu ... nu va spun cate lucruri inutile am in casa ..dar daca lui ii plac ce sa ii fac sa ii iau placerea?!? cu ce drept??? ..in fond sunt lucruri materiale si materialul noi il facem ,nu el pe noi
De ce sa stau cu frica in san si cu nervii intinsi la maxim pentru lucruri asa marunte?!?!
Il rasfat e adevarat ...un biletel strecurat in cutia de mancare ...mereu sunt treaza cand pleaca la servici( ieri a plecat la 4.45 dimineata ) , daca ma credeti pana si haine la dus i le pregatesc ( de la chilot pana la blugi )..nu gasesc nimic injositor in asta sau ma simt sub papuc ..nu imi cere asta ,ci pur si simplu asta simt,imi face placere sa il rasfat ,pentru ca si el ma rasfata si pe copiii la fel ..undeva e un echilibru .
Nu cred ca ne certam de max 3 ori pe an ..pur si simplu ...stiu ca merge cu el proverbul " zi ca el si fa ca tine " si mai mereu iese ca mine ..ba ii mai dau si subtil cu asta peste nas de acum el vine si ma roaga ...de la "auzi,mama ..cum sa fac? cum sa o dau ? "pana si la chestii care ar trebui el sa le stie ca cetatean olandez ..gen impozite , taxe , organizatii ..vine si ma roaga ..."mama ,te rog imi gasesti si mie aia sau aia" sau vrea sa faca ceva , imi da mailuri "ce zici de asta", " dar de asta ". Sa va spun mai ca are biroul lui sus la etaj ..ce face el seara la pc ..este strict treaba lui ..atat timp cat eu stau pe net si fac ce fac ..el de ce nu ar avea dreptul sa stea pe net si sa faca ce o face?!?!Niciodata nu i-am verificat pc-ul ...pentru ca nici el nu mi-l verifica mie ...nu e corect ca atata vreme cat eu nu sunt verificata sa verific .
Vrea sa fim impreuna ...suntem impreuna ..numai vrea ..asta e... liber ..iete usa ..asta e ...nice 2 meet u .ce sa fac sa il tin cu forta ? sa stau langa un barbat care ma uraste sau caruia ii sunt ff indiferenata ?
Cred ca aici gresim noi romancele ii tinem prea din scurt ,sa se vada ca noi suntem cocosul in casa ca daca ne vad prietenele , rudele etc ca suntem "domestice" ne vor baga in categoria fraiere ... cred ca trebuie sa existe undeva un echilibru ..sa ne purtam cu partenerul ( si nu numai ) asa cum am vrea noi sa fim tratate si respectate ...

Da, poate un fel ciudat de a avea o relatie cu cineva ...poate o sa zici .." bai, asta nu e iubire , nu e relatie ,e parteneriat" ...da, e un soi de parteneriat ...in fond dragostea intr-un cuplu,mai ales intr-unul cu ceva ani in spate , care au trecut prin multeee in relatia lor /viata lor , nu ramane ca la inceput , ci se transforma capata alte valente ...important e sa nu uitam sa iubim respectand si sa respectam iubind

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

eu sunt cicalitoare si recunosc asta.
cand ne-am cunoscut, eu turuiam intr-una si taca-taca taca-taca si sotul meu ... "mda... " "nu stiu ... " "sigur ... " uneori, cred ca-l exasperam ca zicea "tu nu obosesti? vorbesti intr-una ... razi intr-una ... ". ne vedeam seara, dupa serviciu, eu ii povesteam cate in luna si in stele si el ... "da ..." "nu ...". cateodata ma scotea din minti ... dar am perseverat! rezultatul: a inceput si el sa vorbeasca, sa povesteasca si chiar daca mie mi se parea ca de cele mai multe ori nu ma aude, observam ca de fapt ma asculta ...acum ca vroia, ca nu vroia ...
cert este ca daca ma supar si nu vorbesc nu se simte deloc confortabil ... asa ca ... eu continui sa fiu cicalitoare!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesssia spune:

iar romancele, pe langa cicalitoare....mai sunt si super rele!!!!! se bucura copios pe seama nefericirii altora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vezi tipesele de pe acest forum!! majoritatea sunt nefericite, fara barbati si doresc faza asta si altora!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by alesssia

iar romancele, pe langa cicalitoare....mai sunt si super rele!!!!! se bucura copios pe seama nefericirii altora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vezi tipesele de pe acest forum!! majoritatea sunt nefericite, fara barbati si doresc faza asta si altora!!!

La ora 14.09 anuntai in "gura mare' ca-ti inchizi contul. Asta ce mai e? Ultima zbatere?

Tzuni - singura, nefericita si rea!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Tzuni n-o provoca, cine stie poate nu mai pleaca...

J, divortata si frustrata

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Cred ca nu trebuie sa confundati repulsia unui barbat fata de o nevasta cicalitoare cu lipsa chefului de a asculta orice spune aceasta. Uneori cred ca trebuie sa cauti mai adanc in problema ca sa vezi care-i baiul. Altminteri, ajungi chiar sa crezi ca celalalt e singurul vinovat si ca, desigur, toti barbatii sunt asa.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

quote:
Originally posted by alesssia

tu te-ai blocat in ideea asta. zau!

uite, eu sunt singura. ma rog, curand n-o sa mai fiu, dar mi-am luat super buseli de la viata si..belive me,nu am nimic cu nimeni de pe forum si n-am simtit niciodata altceva de la fetele de aici, decat interes pur si compasiune reala.
si din contra, majoritatea fetelor de aici AU BARBATI. sunt maritate cu copchii la casa lor.
eu par example..trec din barbat in barbat, in ultima vreme..so...nu prea sunt singura.:))))) dar sincer,nu ma freaca prea mult de altele. ma irita sa vad suferinta si situatii asemanatoare cu cele prin care am trecut eu.

eu zic ca iei prea personal forumul asta. si ai o parere gresita despre fetele de aici. sunt simpatice toate. zau. si spre deosebire de alte forumuri, unde intradevar se face bascalie, aiic lumea e chiar decenta, 99%.

nu te supara ca magarul pe sat. e o lume virtuala in care fiecare face ce vrea. dc simti ca nu faci fata niciunui fel de dispute, retrage-te. conserva-ti nervii.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Mergi la inceput