Casnicute sexy (128)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
nu am somn..ma uit la ceas..mai e un pic..Dane fii tare..io's aci ..cu pumnii stransi..Doamne ajuta!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
SARA BUNA!!!!!!!!!!
LIANOOOOOOOOOO, te fac un dans???
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
LA MULTI ANI !!!!DANA felicitari pt nota de la BAC.bafta la examenele de la facultate.
DOINA , ma rog pt reusta operatiei.
cami, cica primele 10 zile is mai nasoale, dupa aia te inveti cu durerea si nu o mai bagi in seama.bey, si io ma "tem" de apa
doar in vana si la dus imi place.eu nu intru in mare sau stranduri.
cuscra miha, am vazut burtik.tare mumoasa mai esti.
danutza, ce face printesa?
monica, si eu am role si maine fug sa-i la matei ca tare incantat e de ele si tot le vrea pe ale mele.is curioasa cum ne-om descurca.
Banano unde esti? ai plecat spre germanik?
fetelor nu trebuia sa ajunga georgi acasa?is curioasa cum s-a descurcat cu capra?
va tzuc si mai vin..........
PS alinutzo te invidiez
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
monica-elizabet spune:
si io-s pe-aici sunt cu gandul la Doina insa nu cred ca ne da de veste chiar acum... cred ca abia e 7 dim pe-acolo...oricum eu mai stau...
Danelutza sti cum sa incerci cu rolele? azi am mers in parc eu pe role si cand s-a plictisit ruxi de rolele ei am pus-o in carucior si-i placea asa de mult sa fiu eu pe role si sa o imping pe ea cu carutul...zicea mereu hai mami mai tale mamiiiii
...asa la anul tu deja o sa fi pregatita si o poti invatza si pe issa
mie acum imi pare rau ca nu mi le-am luat mai de mult
cand am venit acasa aveau astia mici o foame in ei de nu mai stiam pe unde sa scot camasasi nu dormisera delok la prans asa ca au cazut lati...
eu m-am apucat sa fac orez cu legume sa am garnitura pentru mainesunt nebuna de legat
va pup pe toate si trag cu ochiul in caz ca da Doina vesti
tin pumnii stransi...Doamne ajuta
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
doinabita spune:
Fetelor!pe toate!!!suntem in asteptare.Dan asculta muzica la un mp3, mai atipeste nitel.Cand il iau la operatie intru si va spun.Mi-au zis doar mie ca s-ar putea sa dureze cam 8 ore, mi-au zis sa nu ii zic lui Dan sa nu se sperie.I-au luat tensiunea si este ok!
Si acum o sa va servesc cu cafeluta!sa o gasiti aburinda cand va treziti!Va puppppppppppppppppppp!oFFFFFFFFFFFFFF numai mama sa nu fii!
Redati-mi viata!
monica-elizabet spune:
of Doamne... Doina, nici nu cred ca pot sa-mi imaginez ce-i in sufletul tau acum...dar Bunul Dumnezeu o sa va ajute sa treceti cu bine peste operatie...suntem alaturi de voi...
monica
doinabita spune:
Incerc sa ma controlez...sper sa reusesc cu bine, am luat o pastiluta sa nu fac tensiune, sau altceva...sunt multe orele de asteptare, dar trebuie sa fie bine!Te pup!!!
Redati-mi viata!
monica-elizabet spune:
8 ore...hai ca acum se trezesc fetele la cafelutza si te tin de vorba, or sa fie alaturi de tine si de Dan... sa treaca timpul mai repede...ai grija de tine, nu te "arata" emotionata fatza de baiat9ca-ti dai seama ce-i si-n sufletul lui) si bine ai facut ca ai luat pastilutza
monica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
nici o veste pana acum?doinaaaaaa
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
doinabita spune:
Acum 30 minute l-au luat pe Dan la operatie.Ma rog cu toate puterile sa il pazeasc Dumnezeu si Maica Domnuli de tot ce e rau.Va reog rugati-va cu mine!DOAMNE AJUTA-L PE DAN!AM MAI INTREBAT O DATA CAT DUREAZA, ACELASI RASPUNS:MINIM 3-4 ORE MAXIM 7-8 ORE!
Redati-mi viata!