Casnicute sexy (128)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

vorbii cu doina ..intra si ea si va spune..eu plec acum dar revin cat pot de repede..o sun mai tarziu..
Doamne ajuta sa ne rugam toate pt Dan ca deja e in operatie..
Tatal nostru
Care esti in ceruri
Sfinteasca-se numele Tau
Vie imparatia Ta
Faca-se voia Ta
Precum in cer asa si pre Pamant
Painea noastra cea de toate zilele
Da-ne-o noua astazi
Si ne iarta noua gresalele noastre
Precum si noi iertam gresitilor nostri
Si nu ne duce pre noi in ispita
Ci ne izbaveste de cel rau
Ca a Ta este imparatia
Puterea si Slava
In numele Tatalui
Al Fiului
Al Sfantului Duh
Amin.

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by CRISMIR
DANELUTZA,azi am stat la plaja la ocean ca niste meduze,a fost superba apa si am profitata ca a fost si tati cu noi..s-a jucat Robert mult in apa...da eu m-am inegrit cam tare,in curand ajung ca negrotei de aici,la cat de des am tot fost la plaja...da sunt fericita ca e bun soarele pt copil...si lui ii place tare mult!!!

Vreau si eu la soare, la mare, la plaja si vreau sa fiu neagra ca negroteiii . Ieri a fost vremea innorata, de aia n-am putut sa-mi expun suncile la soare, iar ca sa ma duc la lac sa stau la soare, nici nu se putea, tot din cauza vremiii .
Asta noapte a plouat, a tunat, a fulgerat, iar acum e racoare, numai buna de facut treaba prin casa si de calcat hainele Isabellei
Spor la bronzat si sa bagi poze cu tine neagra

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Doina am intrat urgent sa vad vestile despre Dan. Toata noaptea m-am invirtit si m-am gindit la voi, ma trezeau tunetele si fulgerele, iar mie imi venea sa stau la calculator sa vad ce spui.
Doamne ajuta !
Acum ma duc sa ma spal, sa pun ulei in candiluta si sa zic rugaciunea pentru Dan.
-ici si fruntea sus mamicuto, tu esti puternica, asa-i numai mama sa nu fii, dar de asta a lasat Dumnezeu femeia, ca-i puternica si poate duce multe in spate si in suflet.
Sintem alaturi de tine.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Doina ma rog si eu. Suntem alaturi de tine

Miki

Mergi la inceput

Fetelor, haideti sa ne rugam pentru Dan si aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103694

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Inca nu au terminat.Ca sa fie mai usor , au inceput la ora Romaniei:la 8.30.Merg iar sa vad!!!!peste 7 minute sunt 4 ore...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Doina si eu ma rog pentru Dan impreuna cu voi!Doamne ajuta sa fie totul bine!

pe toate....nu am chef de scris....sunt tot cu gandul la Doina si la Dan de azi-dimineata....

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Doina sunt cu sufletul si cu gandul la voi,fii puternica asa cum ai fost si pana acum.Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Ura, au venit rezultatele de la kk, nu are domnisoara viermisori. Dar oricum terminasem medicamentele si nu mai are burtica umflata. Cica ar trebui sa-i mai dau peste doua saptamini, preventiv, o pastiluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Doamne ajuta Doina!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput