Mamici de ianuarie - februarie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
virgo spune:
Ba fetelor , gata cu tara viselor : am niste dureri de nu mai pot dormi ! Nici pe o parte , nici pe cealalta !
Dureri reumatice de mori de inima , in ambele solduri si - bonus - in genunchiul stang , de merg schioapa dimineata cand ma duc la buda .
Am incercat o crema , una smechera tare si care ma ajuta inainte la fix ... apa de ploaie . Nu mai cedeaza . Iar soldurile parca imi explodeaza , se largesc , dureri de jur imprejur . Heeeeeeeeelp !
Am crezut ca e de la vreme , ca aici a plouat de a rupt TREI saptamani incheiate . Dar acum e soare , e frumos si uscat , deci nu mai inteleg .
Jale de jale , fratilor ...
10+
laura_dimitris spune:
GINA M : LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI TOT BINELE PE CARE TI-L DORESTI!
un card haios pentru tine (acum l-am descoperit. sper sa ma pricep sa-l copiez aici..:
http://www.hellocrazy.com/en/view.pl?card_id=383
Laura 9+ si Dimitrakis 25.04.2003
nemary spune:
Neatza gravidutze!
mie azi dimineatza, in drum spre serviciu, mi s-a facut rau. pentru prima oara. Stateam in picioare in metrou si citeam "Sarcina si nasterea" cand de-odata am simtit ca-mi vine sa vomit, am avut o ameteala ingrozitoare si mi s-au inmuiat picioarele. am rugat o fata sa-mi dea locul, am scos evantaiul din geanta si incet mi-am revenit. ca sa nu mai spun ca am avut furnicaturi in mana dreapta, iar cu stanga nu prea putem sa folosesc evantaiul.
sper ca voi sa fiti bine, si incercati sa va feriti cat puteti de caldura.
Mari 10+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
LALA, unde ai fost la munte. Si noi vrem sa plecam peste 2 saptamani dar nu ne putem hotari de loc.
Mari 10+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ginnette spune:
Gina M,
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC IN TOATE!
SA-TI DEA D-ZEU UN BEBE SANATOS SI FRUMOS !
Roxana 14+
http://bd.lilypie.com/PAgcp3.png
elena78 spune:
buna gravidutelor
sunt o viitoare mamica de ianuarie- februarie 2008 si as vrea sa ma alatur si eu voua,sa impartasim pe parcursul celor 40 de saptamani de odisee problemele legate de sarcina
as vrea sa ma treceti si pe mine in lista cu urmatoarele date:
UM 11.05.2007, DPN 22.02.2008
data nasterii mele :28.02.1978
Sper sa trec de cele 10 mesaje moderate si sa primesc sfaturi utile si sa dau la randul meu.
inca nu am citit cele 13 capitole scrise de voi,dar voi citi si incerc sa raspund daca ma pricep.
va pup si va doresc o zi buna.
ligia 7s cu bebe in burtica.
L.Alexe
docdecap spune:
nemary,
merci de link, azi cred ca ma arunc pe reteta (azi ma simt chiar bine, s-ar putea sa fac si treaba prin casa )
irlandeza,
imi pare rau sa aud ca esti asa trista la intoarcere. e bine ca te-a linistit medicul cu dimensiunile, ne-ai mai linistit si pe noi. Deci felicitari pentru BB mare!!
Virgo,
nu stiu ce sa-ti recomand, eu am avut pana acum vara de vara probleme cu genunchii, vad ca m-am dres intr-un an cu o cura de Artroflex -pastile, despre care nu s-au facut cercetari in sarcina. La mine mai functiona cat de cat caldura in zona. stiu ca cremele pe baza de diclofenac (tip voltaren) alina durerea dar nu vindeca nimic. Diclofenacul nu e permis in ultimul trimestru de sarcina, intreaba si un medic si vezi daca unguentul e ok
La multi ani Gina, un bb sanatos si cuminte!! (am inteles ca bb-ii nostri cam asa o sa fie, daca se nasc in anul Porcului de Foc)
multa dragoste in jurul tau si in inima ta!!
va pup,
Monica 14+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by nemary
LALA, unde ai fost la munte. Si noi vrem sa plecam peste 2 saptamani dar nu ne putem hotari de loc.
Mari 10+ bebe
odiseea
Am fost in Sinaia, la New Montana , cateva zile si apoi la niste prieteni in Azuga .
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Carmilia spune:
Neata la toate zuzele
La multi ani,Gina M si tuturor sarbatoritelor de zilele astea,sa fiti sanatoase si sa va bucurati de bebelusii vostri!
Noi am trecut de primele 13 sapt,cred ca am intrat in trim.II si ma bucuram ca va fi mai bine.Dar nu e asa,am o durere de cap groaznica,sunt agitata rau(plina de nervi mai exact)si nu pot sa dorm.Si ma mananca si sanii de-mi vine sa ma scarpin toata ziua!Nu stiu ce sa fac.Ar trebui sa dau vina pe lipsa sexului?Oricum,n-am chef deloc si mor de frica sa nu pateasca bebe ceva!
Carmilia 13s1z
virgo spune:
quote:
Originally posted by docdecap
Virgo,
nu stiu ce sa-ti recomand, eu am avut pana acum vara de vara probleme cu genunchii, vad ca m-am dres intr-un an cu o cura de Artroflex -pastile, despre care nu s-au facut cercetari in sarcina. La mine mai functiona cat de cat caldura in zona. stiu ca cremele pe baza de diclofenac (tip voltaren) alina durerea dar nu vindeca nimic. Diclofenacul nu e permis in ultimul trimestru de sarcina, intreaba si un medic si vezi daca unguentul e ok
N-am voie Diclofenac , am intrebat . Nu exista studii ca e safe in sarcina , deci mai bine nu .
Maaaaama , ce dureri ...