Mamici de ianuarie - februarie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele,

eu am iesit oficiat din primul trimestru (asa scrie pe site :) si am serbat cu o vizita in vama veche si o bluzita si o fustita simpatice care se inchid prin petrecere, deci o sa-mi vina si mai incolo, si la anu'

fetele, apropo de , si eu am avut vise mistoooo, acum nu mai prea, nici nu incerc sa impun restrictii, dar mi-e asa rau, ca ma lasa si saracu' in pace, ma ia in brate sa adorm... Ce imi place e ca nu ma vede ca viitoare mamica, ci ca sotia si iubita lui in continuare, si as vrea sa ramana asa pana o sa am o burta de sa nu ne mai putem strange in brate, Oricum, i-am zis ca are voie sa-si ia amanta pana ies eu din perioada cu greturi si rau tare. Si doctora ne-a spus ca nu in ultimele 3 luni, si dup-aia iara nu vreo luna si ceva... nu-mi e prea usor sa inteleg de ce si cum, oricum ma suporta dragul de el inca...

apropo de mirosuri din casa, am aceeasi problema, e o camera in care am intrat la un moment dat si am crezut ca nu mai ajung la baie in timp util... intr-adevar, nu mai fusese aerisita de ceva vreme si nu era chiar miros de iasomie, dar nici chiar asa .

nemary,
multumim de reteta.. daca ai gasit-o pe aici pe forum, un link poate fi util. desi si recomandarile tale sunt utile, ne vid idei noi. cred ca maine ma apuc si eu.

si apropo, mai e cineva care are dureri de la stat in fund prea mult? eu nu am avut dureri, decat alea aparent normale de la inceput, nu am avut sangerari, doctora a spus ca totul e in regula. ei bine, daca stau prea mult pe scaun, uneori si pe canapea, trebuie neaparat sa ma intind, incep niste dureri localizate ca niste crampe, nu contractii (am aut o data una, si stiu cum se simte). nu prea iau no-spa, mie nu-mi place sa iau medicamente daca nu e absolut necesar. vroiam doar sa stiu daca i s-a mai intamplat cuiva si daca e cat de cat normal.

mercic mult,
va ,
Monica {gravi] 14 sapt

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

sigur ca va dau link-ul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103362
Cat despre dureri de la prea mult stat pe scaun si eu am, doar ca imi intind picioarele pe unitatea centrala de la computer si stau asa pana imi trece.
Monica, vezi la semnatura ta, unde ai scris gravi, trebuiesc 2 parenteze asa [] si gravi intre ele. la tine apare {] si de aceea nu se vede iconitza.

Mari 10+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

VA MULTUMESC MULT PENTRU URARI; TOT CE MI-ATI DORIT SA SE INTOARCA INZECIT LA VOI! .

Imi cer scuze ca n-am raspuns (si n-am dat nici-un semn de viata) dar am fost plecata din Bucuresti - m-am intors azi-noapte (azi sunt cam chiauna). Am fost pe valea Doftanei - a fost super.
Am mancat tort de fructe de padure si ciocolata - BELEA!!!

In rest, ma simt excelent (ma mai bantuie cate-un gand negru, ca prea n-am nici-un simptom clasic).

O saptamana usora toturor zuzelor!

Roxana 14+

http://bd.lilypie.com/PAgcp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata zuzelor, sa aveti o saptamana frumoasa.
La multi ani Gina M , sa fii sanatoasa si tu si bb, si fericita

Fetelor din pacate in weekend nu prea am cum sa intru si eu printre voi, daer am citit cam ce s-a discutat, in ceea ce priveste lenea si eu am cu tonele, tot aman, tot zic lasa pe maine, si le fac cum pot.
In legatura cu doctora nu mi-a zis nimic, eu cred ca daca ar fi fost ceva imi spunea, totusi data viitoare o intreb sa fiu eu mai sigura ca noi mai facem din cand in cand , bine nu ca inainte, si doar in anumite pozitii in care se poate sta mai leger.
In rest noutati nu prea doar o masea care s-a spart, am fost la un stomatolog la urgente, oarticular bineinteles, m-a polizat a pus un pansament care a cazut sambata si tot asa, cica sa revin timp de 6 saptamani sa-mi schimbe pasnsamentul, dar ma voi duce la dentista mea, ca vineri ea are program scurt.
In fine nu va mai plictisesc, va pupic si mai vorbim

Louiza 11s 5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Am uitat sa scimb semnatura

Louiza 12s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Roxana, iti spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI, sanatate, sarcina si nastere usoara !!!
Si eu am fost plecata in week-end din bucuresti si tare bine a fost !!!
Fetelor, este "inflatie" de gravidutze !!! Nu trece o zi fara sa mai aflu de o persoana apropiata mie ca este gravida . Saptamana trecuta am aflat de 2 fete de la mine de la serviciu. Una dintre ele facuse acum cateva luni o operatie la care i s-a scos un ovar si o trompa uterina. I s-au dat sanse mici sa ramana gravida. Si totusi... acum este!
Am o verisoara care acum trei ani, dupa ani de zile de tratamente la dr. Marinescu a reusit si a ramas gravida prin FIV. Acum, este din nou gravida. Natural !
O alta prietena de la serviciu de 39 de ani care are un baietel de 9 ani, si nici nu se mai gandea la al doilea copil... a aflat ieri ca este gravida

Oare poate fi vorba de o perioada fertila pentru femei in general... ca nu pot sa cred ca suma de 8.000.000 lei dati de stat poate stimula la procreere...
Serios ma gandesc.... eu am ramas gravida in a 9-a zi de la venirea ciclului.... Si stiu sigur data pentru ca doar atunci am "prestat" spre disperarea lui barbata-meu din acea luna...

Oricum, sunt foarte fericita pentru fiecare femeie de care aud ca este gravidutza !!!
Este minunat sa ai cu cine sa impartasesti bucuria si minunea pe care le traiesti !

Laura 9+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

IrinaL, si pe mine ma intereseaza o astfel de ecografie. Din pacate, ne-am "trezit" cam tarziu pentru medicii foarte cautati.... Eu o sa incerc sa-mi fac programare la medsana sau medicover la orice medic este liber ....
Dar, pentru saptamana 12 4D se face ecografia ??

Laura 9+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

LA MULTI ANI GINA M! SA NE TRAIESTI SI SA FITI SANATOSI CU TOTII!!!

A venit Bebica!!!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna dimineata.
Am ajuns in Irlanda.Ce bine a fost acasa.......Dar mai mergem peste o luna, asa ca mai rabd putin.
N-am mai avut timp sa intru de acasa. In legatura cu nedumerirea mea, despre marimea lui bebe, m-am intors la dr. si l-am intrebat, la 13 sapt. avea 7.1 cm, deci mare , asa ca m-am mai linistit.
Acum m-am apucat de descongelat frigiderul si mai am treaba, dar o sa intru sa citesc din urma.
Va pup.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani sarbatoritelor, multa fericire, sanatate si sarcini usoare

Eu am fost o saptamana la munte si a fost super .
Burtica creste din zi in zi si bb isi face simtita prezenta din ce in ce mai des.
Abia astept miercurea viitoare sa merg la control si sa vad cat a mai crescut.
La sfarsitul lunii plecam o saptamana la bulgari, sper sa ne distram .

14

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput