se duce de rapa litoralul romanesc

se duce de rapa litoralul romanesc | Autor: capcaunul

Link direct la acest mesaj

Dupa bobarnacele bulgaresti incasate (dupa ceafa ) de vreo doi ani incoace, litoralul romanesc primeste www.hotnews.ro/articol_77831-Invazie-de-paianjeni-la-mare.htm" target="_blank">lovitura (sau intepatura) de gratie.
Incalzirea globala, bata-i pe americani Kyoto-ul sa-i bata ...
Oricum, aveti grija ca nu-i de gluma.
De asemenea trebuie sa cascam bine ochii la iarba verde caci viperele au migrat si ele mai spre nord, mai la deal si mai spre est. Tot din cauza schimbarilor climatice.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Vipere? Sunt si d-astea? Ca eu am auzit de Vaduva Neag. Dar cica nu e periculoasa: trebuie doar sa ne uitam in nisip sa nu calcam pe ea

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Ce convenabil apar Vaduvele negre numai pe litoralul românesc în plin sezon. Inca doua trei articole si despre prostituatele cu SIDA si gata cu turistii straini.

PS: acuma sa nu întelegeti ca turistii straini vin numai pt prostituate. nu...ei vin si pt. recunoscuta ospitalitate româneasca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by papadie

PS: acuma sa nu întelegeti ca turistii straini vin numai pt prostituate. nu...ei vin si pt. recunoscuta ospitalitate româneasca .

Credeam ca ospitalitatea tailandeza e chiar mai binecunoscuta...

Acum serios, mai vin turisti straini pe litoralul romanesc? In ultimii mei ani de Romania pareau pe cale de disparitie.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Am recitit ce am scris si sunä tare cârcotibil însa comparativ cu alte tari litoralul romanesc este NEAMENAJAT. Are un potential fantastic si zero exploatare. La preturi însa suntem in top.:(

Mergi la inceput

www.evz.ro/article.php?artid=312888" target="_blank"> Vaduva neagra si Dragonul de mare...

„Nu este o specie activa, e timida si retrasa. Ariditatea poate determina insa un comportament agresiv”, ne-a explicat expertul in paianjeni, Costica Adam. Potrivit acestuia, veninul Vaduvei Negre este de aproape 15 ori mai toxic decat cel al sarpelui cu clopotei. - EvZ (gasiti si poza la linkul de mai sus).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sa fim seriosi, nu vaduva neagra a dat lovitura de gratie. De vina sint preturile mari, in comparatie cu calitatea serviciilor. As zice chiar lipsa lor, dar iar ma acuza unii ca sint rea!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

articole d-astea vor mai fi, doar suntem in plin sezon !

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

In concluzie,ar trebui sa ne alarmam sau nu?

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Io zic sa mergem toti pe litoralul romanesc si sa nu iesim din cizme de cowboy, asa suntem in siguranta.

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

eu am fost pe litoral, la Mamaia, 15-22 iunie si m-am simtit fff bine!

pentru anul viitor insa voi alege alta destinatie la aceeasi bani - Antalya, 5 stele, all inclusive.

ps anul asta am stat la 2 stele +

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput