FIV in Ungaria 18
Raspunsuri - Pagina 29
ioana_p76 spune:
Pussi, nu fii suparici pe noi, eu as scrie mai des, dar n-am avut nimic mai interesant de zis, sa fiu cat de cat pe subiect. Dar in curand voi intra "in focuri" si o sa intru des sa va "innebunesc" cu ale mele.![]()
![]()
Si eu astept mereu cu sufletul la gura un mesaj nou de la voi ca-mi sunteti tare dragi.
Oricum pe tine si pe celelalte gravidutze prin FIV eu va urmaresc mereu la Odisee, ce-mi place sa citesc mesajele de la voi si ce ma bucur ca s-a marit si listuta mamicilor prin FIV. Sper sa ajungem cu toate acolo si intr-adevar acest subiect sa devina neinteresant!
Va pupic cu drag pe toate!

Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele
maritof spune:
Buna fetelor,va multumesc pentru incurajari.Despre mine va pot spune ca am facut primul FIV in aug. 1995 in primul lot al dr.Munteanu.Am o sarcina extrauterina si cealalta trompa operata de hidrosalping.Prima incercare am facut-o cu o parte din medicamente donate(expirate)de la clinica din Heidelberg cu care lucra dr.M.Au zis ca totul e OK.Nu am reusit peste 7 luni am incercat din nou,n-am reusit nici atunci.M-am oprit fiind deceptionata.In dec.1998 am incercat din nou cu medicamente cumparate din Ungaria,totul a mers perfect facand long protocol de data aceasta.La 14 zile de la ET analizele au aratat ca sunt insarcinata.Dupa 2 sapt.au aparut dureri,sangerare am repetat betaHCG-ul care a scazut.Mi-au spus ca am obtinut o sarcina biochimica.M-am dezamagit apoi m-am pus iar pe adunat bani si am facut o noua incercare in 2001.La aceasta incercare m-au pus sa incep tratamentul mai tarziu cu o zi din cauza concediilor.Nu a iesit nimic.Cam atat .De atunci nu am mai avut timp ptr.mine mama mea imbolnavinduse si cazand la pat a trebuit sa o ingrijesc.A murit in dec.2005.Mi-am revenit cu greu si am luat-o din nou pe la medici.Sunt dezamagita de preturile cerute dar servicii civilizate ba.Am citit pe forum apoi am luat leg. cu cineva care a facut la Szeged si care a si nascut acolo si m-am hotarat.Deci vineri pe17 am intalnirea dr.Zadori.Cam atat sper ca nu v-am plictsit cu povestea mea.P.S. am 41 de ani.
s

pussi spune:
maritof iti tinem pumnii pe vineri.. sa fie cu noroc!
ioana .. stiu, dar era o perioada cu asa multa activitate aici, multa lume, agitatie... am impresia ca toata lumea culege informati, dupa care ne parasesc...![]()
PUSSI
22+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
cornelianeli spune:
eu sunt aici
nu am mai scris pentru ca am trecut printr-o pasa mai aiurea dar gata mi-a trecut.....
am fost la eco si chlamidya mi-a recidivat,este ff slab pozitiv dar este,ovarul drept este plin de chistulete si in ziua 15 inca nu ovulasem,asta la un CM de 26 zile....
astept Z2 sa fac hormonalele
va pup pe toate si va promit ca raman pe baricade :)
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
maritof spune:
Pussi,iti multumesc am sa va scriu vineri dupa ce ma intorc cum a decurs intalnirea dr. Zadori.Eu intotdeauna m-am stimulat f.bine si am avut cate5,6 embrioni.Zadori chiar s-a mirat ce bune imi sunt analizele avand in vedere varsta mea.Sper ca v-a fi bine de data aceasta.
Chiara,multumesc pentu mesaj,am incercat sa-ti scriu un mesaj privat dar nu a mers .Cum pot lua legatura cu tine cat mai repede pentru a afla mai multe informatii?
sunshine4ever spune:
Ciao fetelor sun tsi eu aici. Cam rar din cauza ca lucrez de noapte saptamin asta, dar voi fi prezenta.
Dezamagita, pt ca iar imi intirzie cm sunt deja in z32 si nimic, iar ptoaltian incepe sa imi creasca din nou. Imi d apeste cap toate socotelile. sperma sa fiu in a doau jumatate a cm prin 27-28 ca sa ma pot duce la o intlnire cu dr-ta ca s aincepem long stimulare, dar ramine de vazut.....apoi din 17 sept is in concediu si mai am doar 2 sapt ......ce ma fac. In fine, a fi cumva.
Maritof imi pare rau de pataniile tale, si sa iti dea DD ca de data asta sa fie cu ochisori.
Pussi, Daria , Cenusareasa, Chiara, Corina, Sandica si toate fetele 

in asteptarea unui ingeras
ioana_p76 spune:
Maritof iti doresc multa bafta! Sa te ajute Dumnezeu ca aceasta noua incercare sa fie cu succes, sa ajungi sa-ti vezi visul cu ochii
sau 

Am inteles ca vineri mergi la consultatia preliminara, nu?
Magduta
imi pare rau ca ai probleme cu intarzierea CM, cu prolactina. Nu mai iei tratament pt scaderea prl? Iti doresc sa scapi de probleme cat de curand si sa poti incepe tratamentul pt FIV.
Liana
ce mai faci, ai venit din concediu, dar pe aici nu mai treci?
toate fetele dragi!
Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele
sunshine4ever spune:
Ioana ba da am inceput sa iau dostinex iar,am mai avut ceva rezerve, dar cind m-i se va termina iar ma golesc de buzunar de nu imi mai scrie endocrinoloaga pe compensate, desi sunt cadru medical si au intrat gratuitatile nu stie nimeni nimic.
Te pup si sper a ne intilnim la szegedsa ne cunoastem desi ar fi bien sa nu fie nevoie , sa aflam ca am ramas natural insarcinate.
kla78 spune:
salutari gagici!
si eu sunt pe aici
dar mai mult va citesc cum nu am noutati sa scriu,iar acum cand sunt pe ultima suta de metri sa incep tratamentul mi s-a dereglat ciclu',dupa fiv 2 am avut ciclurile regulate ceea ce la mine a fost o minune tinand cont ca inainte venea cand avea el chef de la 30 pana la 50 de zile,iar acum dupa ce ca mi-a intarziat 4 zile imi vine ieri un pic ceva roz cu maro apoi azi noapte vreo 2 stropi maro si azi dimineata cand ma trezesc convinsa sa sun la dr sa-mi zica cand incep prima injectie merg la baie si vad ca nu mai vine deloc,ce ma fac?la mine o zi inainte imi venea maro iar a 2 a zi cand ma ridicam din pat era potopul pe mine.....of ce nervi am ca-mi vine sa morrrrrrr.
MARITOF imi pare rau pt cele intamplate dar ma bucura optimismul tau iar acest fiv sigur va fi unul reusit!multa bafta!
MAGDUTA din cate vad vom fi colege pe timpul tratsi daca DD ne ajuta vom fi colege si la odisee!DOAMNE AJUTA!
IOANA tu pe cand incepi tratamentul?
LIANA,PUSSI,CORNELIA si toate fetele cate un pupic dulce!
ps:sper ca nu va suparati ca intru pe aici daca nu fac fiv-ul la szeged!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
sunshine4ever spune:
Kla sa dea DD sa ai gura de aur, cu cm sa stii ca si eu am patit al fel ca duap doau ziel de pat anu mi-a mai venit doar la citeva zile singe singe, asa ca sateapta , sau cine stie s-a intimpalt minunea. Tin pumnii, succes in continuare.Sa ne tii la curent.