FIV in Ungaria 18

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Esaria, sau alte fete care stiti, ce spital mare specializat pe ginecologie este in Budapesta? Sau in Szeged. Am senzatia ca Romania este in epoca de piatra. Daca stiti vreo adresa web sau macar numele exact al spitalului.
Am nevoie relativ urgenta de un spital unde se pot face transfuzii intrauterine (mi s-au facut tranfuzii cu rh+ in ro fara sa mi se faca vaccinul, eu am rh-) si se pare ca in Ro nu se pot face aceste transfuzii, aici singura solutie este nastere la 28 de sapt daca ajunge acolo.
Am scris deja la spitale in Austria, am rugat si niste rude in Italia sa caute dar cu cat e mai aproape spitalul cu atat ar fi mai bine. La Szeged cred ca ar fi ideal daca as gasi.
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

ADELA uauuuu am de unde sa aleg , sa fie sanatos, nu conteaza ce este. . Pe Marinela ai vazuto? ce a facut?.Vineri cred ca ajungem acasa. Te sun cand ajungem .
Va pupam pe toate .

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esaria spune:

quote:
Originally posted by psj

Esaria, sau alte fete care stiti, ce spital mare specializat pe ginecologie este in Budapesta? Sau in Szeged. Am senzatia ca Romania este in epoca de piatra. Daca stiti vreo adresa web sau macar numele exact al spitalului.
Am nevoie relativ urgenta de un spital unde se pot face transfuzii intrauterine (mi s-au facut tranfuzii cu rh+ in ro fara sa mi se faca vaccinul, eu am rh-) si se pare ca in Ro nu se pot face aceste transfuzii, aici singura solutie este nastere la 28 de sapt daca ajunge acolo.
Am scris deja la spitale in Austria, am rugat si niste rude in Italia sa caute dar cu cat e mai aproape spitalul cu atat ar fi mai bine. La Szeged cred ca ar fi ideal daca as gasi.
Buna.
Uitate pe prima pagina si ai sa gasesti acolo si adresa si site-ul.

www.Kaali.hu

http://tt.lilypie.com/XnI6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

FIV Szeged
maritof
Buna feteleor,
sunt noua pe forum. Va rog sa-mi spuneti care sunt preturile la ora actuala pentru FIV la clinica din Szeged la Dr. Zadori. Am vazut preturile din septembrie 2006, oare au ramas aceleasi? As dori sa incerc acolo deoarece de timisoreni sunt dezamagita. Am incercat de 4 ori si am obtinut o singura data o sarcina ''biochimica''. Am prima intalnire cu Dr. Zadori in data de 17 aug.2007, n-as vrea sa merg nepregatita asa ca va rog daca puteti sa-mi raspundeti urgent. Va multumesc, succes tuturor FIV-oaselor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

maritof bun venit la noi si multa bafta..
io cred ca sunt aceleasi nu cred ca s'au schimbat..dar o sa'ti spuna fetele mult mai multe cand apar..
va pupacesc pe toateee..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna dimineata fetelor
Am apoarut si eu!
Maritof preturile sunt aceleasi ca pe priam pagina.

VA pup pe toate

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Clinica Kaali are si alte servicii in afara de fiv? Eu am intrat pe site-ul lor si nu am gasit.
Poate stiti totusi intamplator daca sunteti din zona ce spitale mari sunt in Budapesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Maritof, iti doresc multa bafta! Si asa e, preturile de pe prima pagina sunt valabile in continuare. Daca vrei, spune-ne mai multe despre tine! Orice intrebari mai ai, iti raspundem cu placere!
Psj in primul rand, felicitari pentru sarcina! Iti doresc sa reusesti sa duci sarcina fara probleme pana la termen!
Clinica Kaali se ocupa numai de FIV si inseminari, dar chiar in aceeasi curte este si o clinica de obstretica-ginecologie, numai ca nu stiu daca face si ceea ce te intereseaza pe tine.
Din pacate nu am un nr de tel de acolo, dar poti sa suni la clinica Kaali (nr. de pe prima pag)si le rogi pe fete sa-ti dea nr. de la clinica de ginec. Insa e cam greu sa te intelegi cu ele, doar sa ceri cu cea care stie engleza sau poate gasesti pe cineva care vb maghiara.

Fetelor, eu am un of pe suflet si m-am "descarcat" la un alt capitol pe acest forum. Daca vreti sa cititi si voi si eventual sa va spuneti si voi parerea sau ce aveti si voi pe suflet, am scris aici
Cel mai mult ar conta pentru mine cuvintele voastre, ca suntem la fel si ne intelegem asa de bine, pentru ca trecem cu toate prin aceleasi probleme.

Va cu drag pe toate!

Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

psj cred ca doar Mirelus cu parul roz te poate ajuta, eventual roag-o pe Liana sa-ti dea nr. ei de tel.!

ioana multa putere si rabdare!

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

eu una sunt tare pe voi.. nimeni nu srcie nimic... nu are nimic de scris...Chiar toata lumea e asa de ocupata, plecata in concedii si altele?... sau a devenit dezinteresant subiectul?

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput