FIV in Ungaria 18
Raspunsuri - Pagina 26
lilianaFi spune:
Magduta
...am fost intr-o pauza si de doctori-analize si de pe forum....acum ma simt pregatita pt a incepe fiv 2,astept CM de luna august si din z 21 voi incepe inhibarea...numai bine si tie...
Cenusareasa astept link-urile
..multumesc
Pussi vad ca dr.Z.gindeste la fel ca dr.mea de aici...ceea ce ma facesa am mai multa incredere in ea...in Z.am(si stiam de multi ani ca e un meserias,inainte sa stiu ca voi ajunge la varianta fiv),numai ca nu pot ajunge la el,dat.serv.sotului meu...
...numai bine fetelor...

psj spune:
Nici estradiol prea mare nu e bun pentru ca poate insemna hiperstimulare si nu e deloc placut.
esaria spune:
Salutare!
Sunt suparata din cauza sotului meu ca nu poate sa-si ia concediu decat in decembrie-ianuarie sau de paste anul viitor.Iar eu am inceput sa plang cand vad copii pe strada. Daca s-ar putea, m-as duce si singura sa fac FIVul.Trebuie sa fac ceva ca sa treaca timpul ,sa nu ma mai gandesc prea des la asta.Trebuie sa am rabdare,dar deja am 34 de ani pe 11 august iar daca voi ramane la anul implinesc 35 si asta ma sperie!Si mai trebuie sa fac si histerografie si am inteles ca e dureroasa,...si uite asa intru in panica. Fac toate analizele intara ca sa nu mai pierd timpul in ungaria, dar pana la anul trebuie sa fac altele, cred.Din cate analize am facut pana acum sunt in regula,...dar atre mai sunt suparata.
Daca v-am plictisit sa ma scuzati.Bafta multa tuturor
esaria spune:
Am o intrebare. De cate zile ar fi nevoie de sotul meu pt FIV+ICSI?
Poate e o intrebare tampita,dartot ma gandesc si tot caut solutii.M-as duce cu el la consultatie si restul ce trebuie sa fca eu sa raman singura acolo si cand e nevoie,iarasi,de el, sa vina in szeged.
Ce ziceti?
tuculucu spune:
saluti fetele!
ma intereseaza si pe mine tare mult discutia despre estradiol si estrogen pentru ca sunt si eu cu endometrioza si la mine la FIV dupa ziua 13 in care BHCG a fost 42.8,deci de sarcina, au vent rusii si s-a oprit. cine stie mai multe va rog sa se explice ca tare ma framanta si pe mine si incepe sa-mi piara speranta.
pussi: referitor la foliculii nepunctionati, exact asa mi s-a intmaplat mie: s-au facut niste chisturi de toata frumusetea. sper din tot sufletul sa treaca cu atatea antibiotice, anticonceptionale si antiinflamatoare. doamne ajuta-ne ca multe avem pe cap....
incep sa disper si eu cand vad gravidute sau copii mici. cel mai tare ma afecteaza cand vad dobitoci care-si omoara copii,sau ii abandoneaza, sau nu le da o lingura de mancare lasandu-i sa moara aiurea. pe aia ii urasc!!!
na ca mi-am spus naduful...
nu va suparati pe mine...
gravidutelor n-am nimic cu voi, doar va invidiez asa umpicut. va doresc sa fiti sanatoase si voi si bb ![]()
celor care se straduiesc sa ajunga gravidute va doresc bafta mare,putere si incredere!!
ps: nu stiu ce m-a apucat...
cami
sunshine4ever spune:
Esaria poti sa te duci si singura, sotul nu e nevoie sa fie acolo cu tine. De el e nevoie in ziua punctiei dar si atunci atita timp cit recolteza sperma. Si in rest poate sa si plece.
Tuculucu uite
dulce de la mine sa nu mai plingi.
Va pup pr toate.

in asteptarea unui ingeras
pussi spune:
liliana in cazul meu se pare ca a avut dreptate cu toate explicatiile... si s-a dovedit ca unul dintre motive a fost insuficienta progesteronica - motiv clar de tratament de sutinere, si si acum cred ca singurul motiv medicamentos( restul a fost starea mea de spirit si increderea in DD). Cu estradiolul si restul analizelor el a insistat foarte mult sa le fac la ei la clinica, inclusiv cele hormonale din Z2 ca sa nu aiba suspiciuni.
esaria dupa parerea mea, daca imi permiti, ai nevoie de sot la prima discutie(prima programare) - nu e obligatoriu, dar e bine pt. amandoi! Si cel mai important in ziua punctiei sa fie pt. donarea spermei! In rest poti merge singurica!
tuculucu exact ce ai patit tu a vrut Zadori sa evite cu mine! Desi eram
nu m-a lasat sa fac Gravibinonul care contine estrogeni care duce la formarea chisturilor. Am inceput sa-l in sapt. 13 de sarcina cand au inceput contractiile si riscul de chisturi era scazut fiindca ovarele numai functionau... intrase in drepturi placenta
. Cu sarcina ta
.. scuza-ma dar numai tin minte, ce tratament de sustinere ai avut?
adacam-am gandit ca vei fi soacra buna, ca n-o sa te poti concentra pe toate cele 3 nurori
PUSSI
21+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
tuculucu spune:
pussi: stimularea s-a facut cu merional si suprafact. apoi inainte de punctie, pt spargerea foliculior am luat ovitrelle. dupa et am inceput cu 3 ovule pe zi de Utrogestan (cred ca nu am gresit) adica progesteron, pana in ziua testului.
ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult e starea ovarelor care saraceleau ramas suferinde dupa toata stimularea asta. cel drept s-a linistit,darpe stangul, chisturile sunt mari si zicea d-na dr.ca nu mai sunt clare cu lichid, ca se fac cu sange. tare ma tem ca-si baga endometrioza coada. abia atept sa incepa ciclul si sa incep cu ac,poate poate au sa treaca.
apoi vom merge la et cu embrionii congelati...
...cam atat...
cami
pussi spune:
tuculucu , merionalul contine si FSH si LH, suprefactul e inhibator, adica controleaza ovulatia, ovitrelul e HCG care declanseaza ovulatia! pana aici e ok1 Dar 3 utrogestan/ zi mi se pare foarte, foarte putin!
Eu am luat 7/ zi la primul FIv si a fost putin! La al doilea am luat 6 + progesteron injectabil care se asimileaza cel mai bine!
PUSSI
21+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile