Prietena nebuna!
Raspunsuri - Pagina 2
alba spune:
Doamne fereste de asa ceva...si totusi de ce ai asteptat atit de mult, pina l-ai mutat la o alta cresa ?
Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
mamica oana spune:
La cresa l-am dus in februarie,fortata de imprejurari(mama mea s-a imbolnavit si nu l-a mai putut tine),iar locul l-am obtinut acolo datorita ei.Cei care aveti tangenta cu cresele stiti probabil cat de greu se obtine un loc.La noi in oras,cel putin,este o criza foarte mare de locuri,inscrierile se fac cu aproape 1 an inainte,iar atunci cu mari interventii.Gradinite particulare nu avem in oras,iar bona am exclus-o din start.
Semnale ca ma deranjeaza comportamentul ei i-am transmis tot timpul.De fiecare data imi spunea ironic ca sunt geloasa.Cand am realizat cat este de diabolica,am evitat orice conflict tocmai de teama de a nu se razbuna pe copil.
Acum Robi sta din nou cu mama mea,care s-a refacut dupa operatie.Ii este foarte bine,iar din toamna va merge la o alta gradinita.
Va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns.!
Oana,mamica de Robertzel
ann33 spune:
hmmm ce prietena ciudata ! adevarul este k si eu cand vad copii mici am o slabiciune ii pup ii iau in bratze ma joc cu ei le fac cadouri dar nici chiar asa ... ea de ce nu-si mai face un bebe baiat ? capilul tau e doar al tau nu e distractia ei ! eu cred k era putzin cam sarita !! obsedata:P
Criss75 spune:
Nebuna in adevaratul sens al cuvantului. Bine ai facut ca ai mutat copilul la alta cresa. Eu as rupe orice relatie cu ea, cred ca n-o poti numi prietena.
Criss si Alex
Bysko spune:
Doamne! Tot felul de oameni pe lumea asta! Si eu care ma "supar" pe maica-mea si pe matusa-mea cand i se adreseaza fetitei mele cu "fata mea". Nimeni nu are voie sa-i spuna asa decat parintii.
Probabil ca si copilului ii spunea ca ea il iubeste mai mult decat voi!Cel mai bine rupi legaturile cu ea sau le raresti pe cat posibil.