Aradence petrecarete(76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

si eu voi fi cu siguranta PERICOL PUBLIC!
Cate ore de soferit? la ce scoala ai fost? eu am vorbit cu cineva (o cunostiinta) si mi-a calculat 7,5 mil cu 20 de ore de condus. Mi s-a parut multtttt, dar probabil ca astea sunt tarifele. Oricum musai sa o fac in vara asta...atunci io sigur am sa va spun traseul ca sa stiti pe unde sa nu circulati

EDIT ca ai editat si tu...Logan cu sofer sexi?? pai Ovi stie? Io prefer un babalac ca sa nu-mi fie frica ca ma duce pe camp ...daca e babalac nici atentia nu mi-o capteaza si pot invata sa conduc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Carmen prin ce magazine ai fost?
Eu cred ca poti pune mascarpone la inghetata. Nu am mai facut demult inghetata. Stiu ca faceam in mai multe feluri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Melania, esti mortala cu gradi...ce bine ca ii place acolo....mie mi-e groaza de cum va fi steff ...mai avem pana atunci. La ce gradi?
Fetelor ce gradi recomandati?

stie careva ceva de gradi asta din Vlaicu de la Gen 11...e aprope de casa si mi-ar conveni.

Io n-am facut niciodata inghetata de casa....ca asat chiar ca e buna cumparata.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi pe la House of Art,magazinele lui Moda si pe la buticurile de pe Eminescu.Rochia am vazut-o la Miss Colections.
Veronica,gradinita se numeste Guliver.Nu stiu sa recomand nici o gradinita.Toate sunt ok daca nimeresti educatoare "bune".Mie pe asta mi s-a pus pata si basta!
Clau la ce emotii voi avea,poate sa fie si in costumul lui Adam ca tot nu ma'ntere.

Edit:am facut inghetata:am pus mascarpone,putin lapte,2 oua si un iepuroi cu 2 oua de ciocolata ramase de la Paste .Sa vedem ce iese,calorii stiu ca are cu carul!!!!!!!!!!

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani iulia!
uite ca vroiam sa scriu mai mult dar plange.
va pup

alina si bb elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Melania, cum o cheama pe educatoare ca tare as vrea ca atunci cand il dau pe steff la gradi sa fie o colega de-amea din liceu.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

care e gradinita Guliver?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Guliver s-a deschis anul trecut.E vis-a-vis de floraria Iza.Pe cea cu care fac engleza,daca am inteles eu bine ,o cheama Alina dar pe educatoare nu am vazut-o inca.

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani , Iulia!
Ada, sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii!

Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

No am reusit si eu sa-mi termin treaba...offf am crezut a in veci nu voi mai ajunge la zi cu munca mea...80% am teminat, cea mai ramas e chiar super lejer si maine pot sa ma declar multumita de mine. AM tras ce-i drept dar sunt multumita acum.

Ioana, uite am gasit o poza din ziua in care m-am vopsit...iaca-ma

Asa de frumoase mi s-au facut floricele ca nu m-am putut abtine sa nu le trag in chip Ia uitati ce frumoase s-au facut

Mergi la inceput