Aradence petrecarete(76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Helau!

IULIA!!!!!!!!!
Ada sa-ti traiasca papusica si sa fie sanatoasa si cuminte!

Eu sunt foarte suparata ca nu-mi mai merge aparatul foto! Am facut acum dimineata o poza la pitici....si cand sa-l inchid nu se mai inchide....acum testam sa vedem daca nu-s cumva gata acumulatorii.....Uf mor de nervi!
Na ma duc la dulceata!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana, linisteste-te . si al meu face figura asta dar atunci clar sunt gata acumulatorii. si eu m-am speriat prima oara, am plans ca nebuna ca mi l-a stricat (il dadusem cuiva). Hai ca nu-i stricat

Flavia, tu nu ma mai iubesti? deloc deloc?? De ceva vreme nu ma mai bagi in seama

Se adeveresc avertismentele meteo...incepe sa bata vantu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, n-am pus poze ca n-am timp, casa e intoarsa, trebuie sa fac mancare, n-am despachetat tot....

Gabi, in Bibione mergem, hotel Silva. Vom sta intr-un apartament cu 2 camere, bucatarie(utilata cu de toate), 2 bai, balcon. Noi vom sta cu inca o familie (prietenii de-ai nostri) si alta familie in alt apartament. Pretul e 543 euro pe primul apartament si 503 euro pe al doilea. Nu e inclus si mancare, probabil mancam la vreun restaurant ca nu e f scumpa mancarea si ne mai gatim noi.
Hotelul e chiar pe malul marii.
Abia am mai gasit locuri, toate erau ocupate in perioada 18-25 august cand vrem noi sa mergem, am incercat la mai multe agentii acolo, le-am trimis mail, i-am sunat si nu aveau nimic din ce alesesem noi, apoi am primit un mail de la ei ca gasise 3 apartamente.

Ioana, spor la facut dulceata!

No merg la traba!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Multumim de urari!

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

La multi ani Iulia!!!! Sa cresti mare, cumintica si sanatoasa!

Alina nu ai venit bine din concediu si gata pleci iar?
Eu nu mai reusesc sa stabilim ceva clar.Sper sa fie sigur ca plecam din 3 august si noi, ca m-am saturat de aminari.
Dragos inca mai tuseste si au venit si mucii da e prima zi cind doarme la prinz saracutul. Azi noapte a mai facut "un frison" da a trecut repede cu nurofen, sper sa mearga spre bine.
pauza ca m-a strigat Cristina

Alina si Dragos-3 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alina eu zic s-o lasi pe Ade pana-i mai creste funduletul ca sa nu-i mai intre cu totul si apoi sa pui in functie olita ,sau nu? Prietenii vostri nu inchiriaza vila?
Clau maine merg sa ma-nscriu la scoala !
Ioana sigur i s-au descarcat acumulatorii.
Gabi am fost putin prin oras ,sunt si nu sunt rochii faine.Sandale pe rosu am vazut si eu la Bellagio,mi-a placut o pereche .Sunt reduceri de pana la 70% la Leonardo!In schimb am vazut o rochie pt maica-mea ,beton,dar bineinteles ca ea zice ca-i iese foarte mult burta( care nu-i mare oricum)si e pe negru ce ceva imprimeu alb si ea-i de parere ca nu-i sta bine.Dupa cum o cunosc ,la cat de entuziasmata am fost eu ,parca vad ca tot la ea se gandeste.

Ada sa-ti traiasca Iulia ! sa creasca mare,sanatoasa,frumoasa si cuminte!
LA MULTI ANI Iulia !

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Alinush,ce fain de voi!Sunteti tare plimbareti,tot timpul plecati pe undeva.
Ma dispera Alex,nu are pofta de mancare,f putin mananca.Sa fie din cauza caldurii?Nu stiu care e problema,am noroc ca bea suc de fructe si e consistent,ca altfel...

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Fetelor stiti sa faceti inghetata de ciocolata ?de casa? eu nu am facut niciodata dar in cartea mea cu retete zice ca tre' sa pun frisca .Oare pot sa pun mascarpone in loc de frisca? mi-a ramas 1 cutie de mascarpone si acusi expira si nu vreu sa fac Tiramisu !

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Melania 14

Clau maine merg sa ma-nscriu la scoala !

POZE

ASA DA-ASA NU !

scoruri?? unde, ce si cum? vreau detalii, crezi ca scapi asa usor??
De cand nu mai avem voie sa iesim pe strada??

Mergi la inceput

Clau mai in gluma mai in serios dar cred ca voi fi pericol public! mooooooooor de frica !
Scoruri :640 RON (cursuri+orele de condus+benzina+o mare parte din analizele necesare dosarului).Numai in a doua jumatate a lui august incep sofatul.Maine o sa stiu mai multe.

am uitat la Carmen si o sa conduc Logan cu un tip sexy rau dar care are experienta cu femeile.....la SOFAT!!!!

Azi am fost cu Mel la "gadanita" si i-a placut mult si mie .Din septembrie mergem la gradi!!! Cel mai mult i-a placut la baie .Cat am stat acolo a facut pipi de 2 ori si s-ar fi spalat si pe dinti

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput