Mamici de septembrie-octombrie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

Unde sunteti toate? ati plecat la concerte, sau la mare... numai eu stau aci la calculator. Consortul doarme, iar eu am asa multe de facut incat m-am decis sa nu mai fac nimica azi

28+ Sasha Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Sim eu la rezidenti si moasa nu m-am gandit deloc cat despre practicile Dr. nostru nustiu ce sa zic ........am inteles ca nu mai este chiar asa cum se spunea.........vom vedea, oricum eu voi fi pregatita.
Roxana G mersi de raspuns......e clara treaba, multi chiloti 'moartea pasiunii' si trecem noi si peste asta
Aniast eu nu am cumparat nimicutza pentru bebe si nici pentru mine dar cand o sa deschizi mess-ul o sa vezi un nume nou, sunt eu, daca vrei sa mai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Gata am terminat cu toata curatenia, de acum putem sa asteptam pe bebe Cristian, sa nu intelegeti ca pana la sfarsitul lui aug nu mai facem curatenie, ma refer la zugravit si asezat dupa. Am facut si balconul azi( mai mult tati ca noi....)doar ala mai ramasese nezugravit, terminat si curatenia, si de bine ce ziceam ca ma odihnesc,pe la 3 m-au sunat elevii mei ca s-au afisat rezultatele la BAC, bineinteles m-am dus sa ma vad cu ei. Bucurie mare...au luat aproape toti(au picat 4 dar ce sa fac, asta este, mai au o sansa la toamna)si bineinteles am mers sa sarbatorim, am ajuns acasa la 7, asa ca va dati seama ce zi am avut. Oricum ma bucur pt ei, desi nu s-au chinuit prea mult cu invatatul, au stiut sa profite de sansa pe care au avut-o.Asa ca azi s-a incheiat un capitol din viata mea si a lor, noroc cu bebe ca altfel imi era tare greu sa merg la toamna la scoala si sa nu-i mai gasesc in clasa. Gata cu melancolia......s-a terminat o etapa incepe alta.

Merg sa ma odihnesc, gata sunt in concediu, nu mai am nici o grija legata de serviciu, peste doi ani, alti elevi, alte generatii.....URAAAAAAAAAAAA

cecilia,31+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Sara' buna fetelor!
Spunea cineva de o intalnire pe 12? Cand, ce si unde?! Vreau si eu mai multe detalii, ca m-as baga si eu. Scriu pe fuga pentru ca nu suntem in oras si inca nu am apucat sa diger toate discutiile de pana acum, vad ca ati muncit nu gluma!
Indirect tin sa multumesc si eu fetelor care au venit cu ideei despre toale, am si eu o nunta pe 21 iulie si habar nu aveam unde sa caut. Si daca nu mai reusesc sa ma fac auzita, CASA DE PIATRA, draga mami!!!!!!!
Pe curand, va pupica,

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Cecilia draga citindu-te m-au cuprins si pe mine emotiile ..candva am predat si eu la un colegiu..o materie de specialitate, ceva in domeniul comertului international si la una din clase am fost si diriginta 2 ani...desi nu mai erau niste copii sa stii ca emotiile de final au fost aceleasi, tot ca si tine ma invitau sa le fiu alaturi la examene si apoi au dat un banchet de toata cinstea unde sincer sa-ti spun am fost foarte mandra...mai ales ca discutau despre infiintari de firme si multe alte lucruri pe care le predasem eu la curs..ceea ce insemna ca la captasem atentia..le placuse.. a fost foarte emotionant..
Nana, draguta , cum esti tu buna ca de fiecare data si gasesti asa o vorba sa-ti mearga la inima si sa te linisteasca...sa de-a dumnezeu sa ne descurcam...ca nu avem incotro...noi cele care vom naste cu moasa si doctorul de garda....si doar cu sotii alaturi ...poate chiar e mai bine asa...
Casa de de ce-o fi si o casnicie de piatra doresc si eu pt mami sa ai parte numai de fericire si intelegere...si ascultati doar vocea inimii si a sufletului...asta conteaza...au si parintii dreptatea lor ...dar sa stii ca nu intotdeauna.. sa fii iubita
va pup pe toate si we placut in continuare

carmen 30s 70% fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alice, felicitari pt patut!
ce liniste aici....slaba, slaba activitate!

Gabriela 29+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna seara gagici cu burtici si bebici

mami CASA DE PIATRA.SA FITI FERICITI SI IUBITI !!!!!!
alice felicitari ptr. patut !!!

noi am fo azi la cumparaturi ia bagati un ochi la mine in album sa vad ce parere aveti
am cumparat mai multe lucruri dar imi era lene sa le fac poze la toate.am pozat numai cate o pijama sau un body din fiecare set.plus paturici,caciulici si ciorapici
imi mai trebe cateva costumase dea intregul (am gasit la mothercare dar ma rupeau la buget,25 lire unul ) am lasat-o balta si o sa dau o raita prin celelalte magazine...daca nu gasesc...asta e.trebe sa cumpar de la mothercare.

va tzuc si sa aveti o seara si o duminica superba

danielle 28+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Buna seara burticute.
Eu m-am intors de la un botez - prietena mea din facultate s-a casotorit aici cu un neamt ( ghiciti cine le-a facut cunostinta!) si au un baietel scump si dulce. I-au pus numele Constantin.
Amar esti o dulce. Felicitari pentru nota 2 de la test (si eu am fost superfericita cu 3-ul meu, dar nu am pretentia sa ma fac traducatoare)
Nana multumim de cuvintele de incurajare. Cred ca toate fetele din afara au apreciat vorbele tale. A, porumbarul e un arbust care creste prin padurile de campie. Copacelul are niste tepi precum arborele de prun (destul de periculos sa te apuci sa culegi fructele), iar fructele arata precum afinele, adica tot asa mari si tot asa violet. Contin destula vitamina C.
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Acusica am picat de la potoale... Ce cumintele ati fost... Ptiu, ptiu, sa nu va deochi...

http://good-times.webshots.com/photo/2493103140101620375AxgtnB

Ce ati mai facut burtici azi? In afara de cumparaturi...
Zuzu, voi va dati seama ca unele intrati deja in luna a 8-a? Si daca e sa te iei dupa celelalte burtoase - de mai-iunie, iulie-august - cel putin una ar trebui sa nasca la sfarsitul acestei luni si de luna viitoare sa inceapa serios livratul bebeilor... Va vine a crede asa minunatie? Ce repede a trecut timpul!!!! Si cand eram prin luna a2-a mi se parea ca am de asteptat o eternitate...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

neatzaaa !!!
toata lumea doarme la ora asta ?
Eu sunt foarte matinala, asa sunt setata de cand ma stiu si innebunesc inclusiv vecinii cu acivitatea mea inca de la orele 5-6. Nu stiu cum se face dar in zori sunt cea mai activa, si am elan sa fac curatzenie si alte dealea si fac 3 lucruri deodata si cu spor.

Buunnn...ia ghici noutate...azi mergem la cumparaturi
ma mai inspir din pozicile postate de voi despre lucrusoare.

Ieri l-am lamurit pe consortul, legat de graba mea cu pregatirile, zice el ca mai este vreme pana-n toamna. Dar acuma sunt in forma, poate peste cateva zile ma handicapez, poate tre sa stau in casa, cine stie?
Oricum vreau sa spal lucrusoarele, sa le aranjez in dulapior, si urmand-o pe Annisia, sa-mi tocmesc si geanta pt.spital

Noh...va las...simt miros de cafea
subscriu la fetele care fumega from time to time.

28+ Sasha Gabriel

Mergi la inceput