Prea multe accidente de masina

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Niciodata nu am sa inteleg graba, adica ajunge la semafor cu ... 3 secunda mai repede, taie calea la 5 masini si apoi asteapta ... Sunt super stresata de restul care nu semnalizeaza, nu se asigura, doar se grabesc. Si imi place sa cred ca eu conduc destul de corect. Mi-e teama pt Giulia (sta intotdeauna ancorata in scaunel).
Pt a reduce nr accidentelor ... nici nu stiu ... cei care depasesc viteza legala, fac abateri in timpul traficului, i-as pune sa faca un curs in care sa fie simulari ale accidentelor, consecintelor. Zic si eu ... Iar in cazut de abateri grave (alcool sau incidente) nu le-as mai da dreptul sa aiba permis vreodata.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indu spune:

quote:
Originally posted by chris80

daca ma intrebati pe mine, accidentele, desi multe, sunt putine comparativ cu numarul soferilor care nu respecta regulile. in ziua de azi nu trebuie doar sa stii sa conduci, important e sa fii atent la ce fac cei din fata si din lateralul tau, sa le anticipezi miscarile, pt ca intr-o secunda iti taie fata fara sa semnalizeze sau fac niste scheme de te doare capul. din pacate, constat de fiecare data cand ma sui la volan si ajung teafara ca am avut noroc si de data asta, iar asa ceva nu este normal. eu nu cred ca tine de usurinta cu care se trec examenele, ci de lejeritatea cu care ne-a invatat politia ca se pot inchide ochii. daca s-ar aplica intr-adevar toate sanctiunile ca la carte, eu zic ca ar fi traficul mult mai disciplinat, nu s-ar mai trece pe rosu, nu s-ar mai taia fatza celorlalti, si, in general, ar scadea nr accidentelor..

Da.. si asa cum tu sau eu.. etc rasuflam usurate ca am ajuns tefere acasa, "jmekerii" astia ce trec pe rosu, ne taie calea, nu semnalizeaza, etc.. isi spun ca eh.. ce tari au fost ei si tura asta.

Vin din nou cu exemplu: mergeam cu taxi si la un moment dat trebuia sa asteptam la semafor. Si mi-a spus soferu' ca ce aglomerat e pe-acolo.. dar el ii "fenteaza" si nu sta la semafor . M-am enervat! Adica el e destept si ailanti de stau la semafor is prosti. Asa ca mi s-a bagat domnu' sofer pe contrasens. Eu am inghitit in sec cu inima cat un purice si n-aveam curaj sa comentez ca era de trei ori cat mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Maru,multumesc pentru gindurile bune.Si eu mai degraba cred ca e ceasul rau.in vacante cind calatoresc cu avionul nu i-au si scaunul de masina.in nici o tara.Cind merg la maica-mea una din distractiile copilului e sa mearga cu tramvaiul,deh de masina e satul.daca m-as fi gindit o secunda ca duminica dupa amiaza in bucuresti stai la semafor in intersectie si intra cineva in tine,jur ca l-as fi luat chiar si pentru cele 10 minute de stat in masina.Cit despre individ avea 1,2 la mie alcool in singe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

fetelor ce tari ati fost cu testul psihologic.Eu l-am dat acum 11 ani da` sa vedeti belea,ca sa-mi reinnoiesc permisul imi cer un set de analize (psiho inclus) printre care si obs-gineco!!!!!!!!!!
A facut dr.(generalist) niste oki cind a auzit!
Inca nu m-am dus la ginecolog sa-i zic "controleaza pe.....lalalaaa... si nu uita sa mentionezi in fisa apt pt. a conduce autovehiculele din categoria B"

voi vedeti legatura intre volan si ...?

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indu spune:

quote:
Originally posted by hannen

fetelor ce tari ati fost cu testul psihologic.Eu l-am dat acum 11 ani da` sa vedeti belea,ca sa-mi reinnoiesc permisul imi cer un set de analize (psiho inclus) printre care si obs-gineco!!!!!!!!!!
Inca nu m-am dus la ginecolog sa-i zic "controleaza pe.....lalalaaa... si nu uita sa mentionezi in fisa apt pt. a conduce autovehiculele din categoria B"

Pai eu stiu.. sa nu cumva sa te-apuce mancarimile cand esti la volan...

Mergi la inceput

Speel,ingrozitooor!Imi pare nespus de rau pt. puiul tau si ii urez refacere rapida ,fara dureri si fara sechele.
Cit despre cretina aia de asistenta...ah,urla neputinta in mine,cred ca o daca eram acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

quote:
Originally posted by hannen

voi vedeti legatura intre volan si ...?

Testul ginecologic nu l-am facut, doar mi-a bifat dr acolo ca sunt apta pt obtinerea categ B. Din cate stiu eu de la cunoscutii mei nu a facut nimeni acest test.

Mergi la inceput

Mihaela,care dr. a bifat?Ca eu m-am dus la o clinica si dr. de acolo a zis ca ma ajuta cu restul,dar ca la gineco nu se baga,sa ma duc separat.Nici nu cred ca o sa-mi faca el toate(boli interne,ortopedie-chirurgie..)numai timpenii fratilor.
Oricum a fost fff mirat de cite analize si teste ne cer,ei nu fac decit ofta si orl iar la scoala psiho.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Intreba cineva de amenzile din State, sunt usturatoare si se poate lasa cu jail daca conduci sub influenta alcoolului. Desi varsta la care poti obtii permisul este mai mica si examenul mult mai usor, numarul accidentelor este mai mic, in mare parte asta datorandu-se amenzilor si cred eu, a soselelor, care sunt foarte bine intretinute si semnalizate. Va redau cateva randuri din Florida Diver's Handbook

"Penalties for DUI
(including previous DWI and DUBAL convictions)
FIRST CONVICTION
Fine $250-$500 with BAL .08 or higher or minor in the vehicle, not less than $500 or more than $1000
Community Service 50 hours
Probation Not more than 1 year
Imprisonment Not more than 6 months; with BAL .20 or higher or minor in the vehicle, not more than 9 months
License Revocation Minimum 180 days
DUI School 12 hours
DUI School Requirement Evaluation conducted to determine need for treatment
Ignition Interlock Device Up to 6 months

SECOND OFFENSE/CONVICTION
Fine $500-$1000 with BAL .08 or higher or minor in the vehicle, not less than $1000 or more than $2000
Imprisonment Not more than 9 months; 2nd conviction within 5 years, 10 days in jail, 48 hours of confinement must
be consecutive
License Revocation Minimum 180 days; 2nd offense within 5 years after first conviction; 5 year revocation
DUI School 21 hours
Ignition Interlock Device Minimum of 1 year

THIRD OFFENSE/CONVICTION
Fine $1000-$2500 with BAL .08 or higher or minor in the vehicle, not less than $2000 or more than $5000
Imprisonment Not more than 12 months; 3rd conviction within 10 years in jail, mandatory 30 days in jail; 48 hours
must be consecutive
License Revocation Minimum 180 days; 3rd offense within 10 years after second conviction; 10 year revocation
DUI School 21 hours
Ignition Interlock Device Minimum of 2 years

FOURTH OR MORE CONVICTION
Fine Not less than $1000
Imprisonment Not more than 5 years
License Revocation Permanent revocation

Drinking and Driving
If you drink alcohol, even a little, your chances of being in a crash is much greater than if you did not drink any alcohol.
No one can drink alcohol and drive safely, even if you have been driving for many years. Young drivers are more affected by alcohol
because their bodies are still in the growth process and their livers have not developed to the extent that they can efficiently process the alcohol in their blood stream.
Because drinking alcohol and then driving is so dangerous, the penalties are very tough. People who drive after drinking risk heavy fines,higher insurance rates, loss of license and even jail sentences. A DUI conviction will remain on your driving record for 75 years."

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Eu n-am mai auzit de asa ceva!! Intr-adevar ce leg are sofatul cu.....

Cat despre neatentii la condus si aici in It sunt o groaza de persoane care nu respecta regulile circulatiei. Si aici ti-e si frica sa claxonezi ca sa atentionezi ca numai ce te trezesti cu glontul in cap. Au fost cateva cazuri. De asta asa ce ma mai enerveaza sotul cand gesticuleaza sau claxoneaza pe astia de nu mai pot. Ii zic tot timpul sa stea linistit daca nu vrea un glont in cap.
Imi aduc aminte anul trecut ne intorceam spre Italia. Eu sunt din Iasi. Si iesisem noi din Iasi si asa ce se mai facuse o coada!!! Cand am trecut pe langa accident am fost atat de socata de ce am vazut ca pana in Italia nu am putut conduce deloc. A condus numai sotul. Deci....erau implicate o Dacie, o masina straina cu numar de It si o dubita. Deci, noi zicem ca masina cu numar de It a vrut sa depaseasca.....nu s-a asigurat la depasire.....a intrat in Dacia care venea din sens opus......Dacia s-a invartit , iar dubita a intrat in Dacie. Ce mai .......dubita era in sant, masina de It era deci pe celalalt sens doar putin lovita.......Dacia a fost cea mai jalnica. Deci, noi cand am trecut prin dreptul accidentului........Dacia a fost taiata, facuta decapotabila......la volan.....era soferul....peste sofer era o asistenta care-i facea masaj cardiac. Numai sange......la doi pasi de Dacie o femeia care-si smulgea parul din cap. A fost chiar groaznic........cel mai urat accident din viata mea.

POZELE MELE

Mergi la inceput