*** LA REDOUTE (34)***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

http://www.laredoute.fr/vente-les-debardeurs.aspx?productid=011023363&documentid=321407&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1 - la 1,56 super am luat 2 seturi pe galben si verde

http://www.laredoute.fr/vente-2-pieces.aspx?productid=324098103&documentid=473907&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1 - Am luat nr 44 si imi este mareeee dar este superb si am dat 8 euro pe el

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-pur-coton-active-wear-femme-.aspx?productid=324114545&documentid=299107&categoryid=22904855&single=&hasnext=1&hasprev=1 - sunt draguti, dar nu prea imi plac cum se aseaza.

http://www.laredoute.fr/vente-sac-a-main.aspx?categoryid=23287509&productid=324117326&documentid=299107 - super , dar e mai micuta decat pare in poza

am mai luat niste pantofi aceiasi culoare cu poseta f frumosi dar nu mai sunt pe site si o pereche de papuci nike superbi la 10 e care nici ei nu mai sunt.

Cadou am primit setul de ganti verde-amande.

Pupici si spor la cumparaturi!

Cami de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

CamiSol f dragute hainutele. Sa le porti sanatoasa. Costum de baie mi-am luat si eu pe maro 38, spersa-mi vina.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Dar cum e cu costumele de baie pe LR,adica cu masurile?De exemplu la unii chiloti nr 3,cat port eu ,ei dau marimea 42,si la costumul de baie e la fel?In rest port 38 la haine.

Mergi la inceput

Lorenza eu ma refeream la costumul asta...
http://www.laredoute.fr/vente-2-pieces.aspx?productid=324098103&documentid=473907&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1
... in rest nu stiu cum se face alegerea. Am vazut ca iti poti comanda partile componente ale costumului separat,la fel ca la sutiene si slipi

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Mergi la inceput

Intrebare-intrebatoare
.... daca am ales cadou setul de genti rosii, pachetul vine ca scrisoare sau ca si colet extern? GHICI !!!

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

CamiSol, vad ca la costumul tau de baiee "slip brasilien". E tanga sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gabitaco...daca ai luat setul de genti rosii vine ca si colet

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia

CamiSol, vad ca la costumul tau de baiee "slip brasilien". E tanga sau nu?

Nu este tanga.

Cami de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau

Gabitaco...daca ai luat setul de genti rosii vine ca si colet

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

asa zic si eu... acu sa vina cum o veni... ca am ceva hainute de vacanta pt Mateea.... care tare bune sunt pt plaja.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Eu nu am primit nici azi avizul pt coletul din 28 , asa ca am dat o tura pana la posta sa vad daca nu este acolo si... surpriza coletul era acolo

gabitaco si eu cred ca iti vine ca si colet ca al meu (cel care l-am ridicat azi) asa a venit si nu aveam decat 4 produse pe langa setul de genti.Trebuiau sa fie 5 dar cred ca au uitat sa imi puna un set de pantalonasi pt Vlad.

Mie nu mi-a trimis Sabine raspuns desi au trecut 7 zile de cand i-am trimis mail.Oare ar trebui sa i-l mai trimit o data direct pe adresa ei de mail , ca eu l-am trimis direct pe sit.Voi ce ziceti?

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput