*** LA REDOUTE (34)***
Raspunsuri - Pagina 26
CamiSol spune:
http://www.laredoute.fr/vente-les-debardeurs.aspx?productid=011023363&documentid=321407&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1 - la 1,56 super am luat 2 seturi pe galben si verde
http://www.laredoute.fr/vente-2-pieces.aspx?productid=324098103&documentid=473907&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1 - Am luat nr 44 si imi este mareeee dar este superb si am dat 8 euro pe el
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-pur-coton-active-wear-femme-.aspx?productid=324114545&documentid=299107&categoryid=22904855&single=&hasnext=1&hasprev=1 - sunt draguti, dar nu prea imi plac cum se aseaza.
http://www.laredoute.fr/vente-sac-a-main.aspx?categoryid=23287509&productid=324117326&documentid=299107 - super , dar e mai micuta decat pare in poza
am mai luat niste pantofi aceiasi culoare cu poseta f frumosi dar nu mai sunt pe site si o pereche de papuci nike superbi la 10 e care nici ei nu mai sunt.
Cadou am primit setul de ganti verde-amande.
Pupici si spor la cumparaturi!
Cami
de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut
(25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc... 
gabitaco spune:
CamiSol f dragute hainutele. Sa le porti sanatoasa. Costum de baie mi-am luat si eu pe maro 38, spersa-mi vina.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
Lorenza spune:
Dar cum e cu costumele de baie pe LR,adica cu masurile?De exemplu la unii chiloti nr 3,cat port eu ,ei dau marimea 42,si la costumul de baie e la fel?In rest port 38 la haine.
gabitaco spune:
Lorenza eu ma refeream la costumul asta...
http://www.laredoute.fr/vente-2-pieces.aspx?productid=324098103&documentid=473907&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1
... in rest nu stiu cum se face alegerea. Am vazut ca iti poti comanda partile componente ale costumului separat,la fel ca la sutiene si slipi
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
gabitaco spune:
Intrebare-intrebatoare
.... daca am ales cadou setul de genti rosii, pachetul vine ca scrisoare sau ca si colet extern? GHICI !!!
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
madau spune:
Gabitaco...daca ai luat setul de genti rosii vine ca si colet
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by maria_alexia
CamiSol, vad ca la costumul tau de baiee "slip brasilien". E tanga sau nu?
Nu este tanga.
Cami
de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut
(25.09.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by madau
Gabitaco...daca ai luat setul de genti rosii vine ca si coletMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
asa zic si eu... acu sa vina cum o veni... ca am ceva hainute de vacanta pt Mateea.... care tare bune sunt pt plaja.

Gabriela si
Mateea Ioana Povestea nasterii
vl-ad spune:
Eu nu am primit nici azi avizul pt coletul din 28 , asa ca am dat o tura pana la posta sa vad daca nu este acolo si... surpriza coletul era acolo 

gabitaco si eu cred ca iti vine ca si colet ca al meu (cel care l-am ridicat azi) asa a venit si nu aveam decat 4 produse pe langa setul de genti.Trebuiau sa fie 5 dar cred ca au uitat sa imi puna un set de pantalonasi pt Vlad.
Mie nu mi-a trimis Sabine raspuns desi au trecut 7 zile de cand i-am trimis mail.Oare ar trebui sa i-l mai trimit o data direct pe adresa ei de mail , ca eu l-am trimis direct pe sit.Voi ce ziceti?
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad