*** LA REDOUTE (34)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

LA MULTI ANI!!!!! SA FII FERICITA SI SA AI PARTE DE TOT CE-TI DORESTI!!!

Intrasem si eu in panica cu coletele dar vad ca nu sunt singura. Nu a venit decat coletul din 25 cu 3 chestii mici, in valoare de 16 euro, coletele comandate la reduceri nu au venit. Sa incep sa-mi fac griji sau nu inca...

Suntem in Germania de luni, sambata plecam spre casa si duminica ajungem in Bucuresti. Cu povestiri si cu poze va delectez cand ma intorc. Pupici!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

N-am mai rezistat si am dat o comanda...sper sa ajunga la ce alambicari fac (comanda din 28 e pe contul andreei cu adresa mea, asta de azi e pe contul meu cu adresa ei ). Am bagat numai pt fata tricouri si pantaloni, 2 seturi de pat, 2 taie de traversin asortate la seturile de pat si 2 metraje de la copii ca sa ii fac cearceaf lui Ale. Vedem noi ce va fi cu coletele.... Ma tot uit la ce am in ala din 28 si nu mai am rabdare sa le vad odata!!!!!

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Catutza o sa intreb de plicul cu buline verzi diseara si sper din tot sufletul sa il gasesc. Nu de bani imi e ci ...ma bazam pe acel costum de baie si abia asteptam sa vad cum imi vine!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mi-au venit si mie coletele din 27 si 28 restanteadik care nu venisera de ieri...acum mai am 1 din 28 si pe urma 29 02iulie....si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

fetele, am dat si eu o noua comanda ieri... sa vedem cand ajunge...

MADAU, la multi ani fericiti!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Madau,

la multi ani draguta! sa fii iubita si sa ai parte numai de bucurii.
aaaa...si sa stapanesti sanatoasa noua masinutza!

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Mada iti doresc multa sanatate , fericire si tot binele din lume.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Madau multa fericire si sanatate alaturi de cei dragi!!!

Nu am primit niciun aviz pt. coletul din 1 iulie, dar nu disper inca.
se pare ca p[rima comanda, cea din 27 iunie, mi-a venit super repede - 6 zile.

am primit un cod azi pe mail: 21393 - 20euro offerts des 55euro d'achats + livraison gratuite. tradus inseamna ca scade 20 euro din total de 55 si livrarea gratuita?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

delir total cu soldurile astea,cred ca s-au bulversat complet astia de la LR.Am citit pe forumul frantuzesc ca o gramada de cliente asteapta colete din 28,29,30 iunie,deci nu numai ale noatre au intarziat.

In plus coletele sunt pline de surprize.O tipa zice ca a comandat niste pantaloni scurti pt copil si a primit o salopeta,alta tipa a comandat niste pantaloni marimea 36 si a primit marimea 42,si o camasa marimea comandata 34 a venit marimea 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fetele care purtati (si comandati) masuri mai mari, am nevoie de ajutorul vostru.

I-as comanda soacrei mele bluza asta:
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-bijou-anne-weyburn.aspx?productid=324104786&documentid=473907&categoryid=33015979&single=&hasnext=1&hasprev=1
pe care ati comandat-o si voi, dar habar nu am sa estimez marimea.

Am niste poze recente cu ea dar nu vreau sa le fac publice, daca sunteti dispuse sa ma ajutati ziceti si va trimit PM cu link la poze.

Mersi mult!!!

Daca nu i se va potrivi nu va bag de vina, riscul e al meu

Mergi la inceput