*** LA REDOUTE (34)***
Raspunsuri - Pagina 14
gabitaco spune:
Ceva colete din 29? 
Referitor la preturile produselor.... mi-am umplut aseara cosul, dimineata cand am vazut preturile m-am luat cu mainile de cap. Pai bine dom-le dupa ce am stat pana la 2 sa caut produse acu le scumpesc?

Nu se gandesc si la timpul nostru?
Acu, lasand gluma la o parte, im mod sigur lucrurile nu raman asa. Eu astept pana joi- vineri sa vad ... daca nu apare un cod ceva... golesc cosul de produse scumpe si dau comanda numai cu strictul necesar....
. Duminica plecam in concdiu, asa ca atunci cand venim oprim direct la posta

Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
danielac spune:
acelasi lucru am patit si eu ... sunt dezamagita...
ieri am incercat sa trimit comanda si nu mi-a mers din prima, m-am gandit ca nu sutn bani suficienti pe card si m-am dus azi si am depus (desi erau destui) si cand sa comand m-am trezit ca sunt mult mai scumpe...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
croco21 spune:
Aissa, acum am terminat si eu de vazut pozele tale. Foarte frumoase, mai ales pozele cu cea mica mi-au placut, e foarte dragalasha, sa-ti traiasca. Abia astept sa plec si eu in concediu, dar mai am o luna pana atunci ...
Am recunoscut prosopul de plaja de la LR si o bluza 
Lorenza spune:
Nuschu,
please,bluza asta:http://laredoute.fr/vente-blouse-plissee-soft-grey.aspx?productid=324096920&documentid=494707&categoryid=33021534&single=&hasnext=1&hasprev=1
ai spus cava despre ea cand ai cumparat-o,nu-mi mai aduc aminte comentariul.Poti sa mi-l reamintesti?era parca vorba de marime!
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Nuschu,
please,bluza asta:http://laredoute.fr/vente-blouse-plissee-soft-grey.aspx?productid=324096920&documentid=494707&categoryid=33021534&single=&hasnext=1&hasprev=1
ai spus cava despre ea cand ai cumparat-o,nu-mi mai aduc aminte comentariul.Poti sa mi-l reamintesti?era parca vorba de marime!
bluza asta e super faina eu acum cand am vazut ce pret are am mai luat una pe bleu
cumpar-o ca merita banii vazuse o prietena de-a mea ceva asemanator la zara ca si material si croiala si era 1.2mil
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by nushulicaquote:
Originally posted by Lorenza
Nuschu,
bluza asta e super faina eu acum cand am vazut ce pret are am mai luat una pe bleue un pic transparenta lejera si usoara cordonul e lung parca il dai de 2 ori pe talie(nu mai stiu ca n-am mai imbracat=-o de mult la cate boarfe am
) si la marime eu port 38 am luat-o 38 si e cam mare merge 36(asta de acum am luat 36)
cumpar-o ca merita banii vazuse o prietena de-a mea ceva asemanator la zara ca si material si croiala si era 1.2mil
Mersi mult,dar vad ca numai roz ciclam mai e disponibil pe 36!

aissa spune:
Uite ce zice una ca i-au raspuns la telefon, ca nu merge site-ul azi:
J'ai voulu passé une commande, et au moment de la validation de la carte, le site a planté. En réessayant come par hasard article épuisé... J'ai téléphoné à LR et là on me dit que ma commande n'a pas été validé, que le site internet ne fonctionne pas aujourd'hui, d'essayer en fin de soirée ou demain, que eux ils ne prennent que les références catalogues par tel..... je suis très en colère.... J'ai vraiment l'impression qu'on se moque de nous....
Poate e in lucru, poate pregatesc ce ziceti voi, reducere la reduceri. Astept deci, nu mai incerc sa comand azi daca nu apare minunea cu reducerea. Si unde sa cautam codul de care spuneti? Pe ma-reduc sau vin pe mail (eu in iarna nu am folosit coduri si nu am comandat la reduceri)?
Bulgaria, 2007
Lorenza spune:
Daca ar fi sa fie ca in iarna,codul respectiv apare pe prima pagina a site-ului,la vedere1
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by nushulica
si pe 38 nimiknu stiu ce sa zic de roz ciclam
nu e cam turbata culoarea??
Cam turbata,acum daca proprietara e putin "turbata",trebuie sa stie toata lumea?
Asta e ,daca o s-o mai vad pe site altadata...