*** LA REDOUTE (34)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ma lamuriti si pe mine va rog ce inseamna denumirile de la lenjerie de pat?
drap = cearceaf ?
drap housse = ?? invelitoare de saltea sau ce ??
housse de couette = ??
www.laredoute.fr/vente-taies-bambou.aspx?productid=324095887&documentid=201207&single=true" target="_blank">taies = ?? fete de perina ??
parure drap = set de pat ? am vazut ca asa scriu ei la cearceaf + fata de perina, in caz ca am nimerit traducerile anterioare...
Mii de multumiri in avans!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Bai ce nervi am, am datele cardului si as da comanda cu ce am in cos acum, dar ma tot gandesc: o fi o eroare ca apar acum hainele scumpe? Aseara erau atat de multe haine la Aubaines ieftine sa mori (vreo 20 de pagini de la femei erau sub 5 euro), nu imi ajungea cosul, iar acum... Nu am bani de 2 comenzi, asa ca daca dau drumul la comanda cu lenjerii de pat si diseara vad iar haine ieftine mor. Dar si daca nu dau comanda si se scumpesc si lenjeriile iar mor...dileme, dileme.... Cand doarme fata sper sa ma decid ce sa fac...

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetelor!!!

in primul rand bine ati revenit jasmine si aissa sa va fie de bine concediul!!! aissa frumoase pozele scump tare ingerasul pe care il cresti

asa e vad ca preturile au crescut iar...s-or fi terminat reducerile noroc ca am fost inspirata si am mai dat ieri o comanda

azi am primit 3 colete din 27 si 28 numai ca mai am unul din 27 care nu a aparut inca

sunt si chestii naspa m-am uitat doar asa putin ca-s la birou

diseara va dau linkuri cu ce am luat dar sa nu va speriati de listoi

mada faini blugii care i-ai luat pt sotul tau i-am pus si eu in cos ce=i la 8 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

croco uitasemfoarte foarte misto haine ti-ai luat sa le porti sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Buna,fetelor!
bine au venit fetele din concedii!
Ce cred eu despre modificarile de preturi,banui ca o sa vina aceea reducere 50% din preturile reduse,si nu cred ca-si permit totusi sa dea produsele gratis(sau moka cum zice nuschu),si-au facut ei calculele sa iasa si ei in castig putin.
Asa ca nu disperati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Lorenza adica tu crezi ca produsele care apareau ieri reduse 90% si azi 60, or sa apara reduse iar? Cine stie oare cand incep reducerile astelalte ca pe site deja scrie deuxieme demarque (sau cum se scrie, intelegeti voi).

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Lorenza, si eu cred la fel, in iarna asa a fost, trebuie sa apara un cod care le reduce la jumatate.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by aissa

Lorenza adica tu crezi ca produsele care apareau ieri reduse 90% si azi 60, or sa apara reduse iar? Cine stie oare cand incep reducerile astelalte ca pe site deja scrie deuxieme demarque (sau cum se scrie, intelegeti voi).

Bulgaria, 2007

Da,asa cred,reduc procentul de reducere,ca atunci cand or sa bage 50%reucere din produsele reduse deja,sa iasa cumva tot pe acolo,la pret,cum au fost pana ieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Madau, de la ca oficiu postal ridici coletele ? De la 80 ?

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."

PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?

www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput