*** LA REDOUTE (34)***
Raspunsuri - Pagina 12
pitzinuca spune:
cred ca s-a terminat... am intrat si eu pe linkurile de la croco si mi s-a parut ca sunt cam scumpe... plus o geanta pe care o aveam in cos azi e dubla la pret...
(sa le porti sanatoasa, foarte frumoase lucruri!)
mi-e o ciuda...
mai astept si eu o comanda maine poimaine, si apoi pun linkurile...
o saptamana buna,
b
aissa spune:
Or lucra in site? Acum ma uitam iar la cearceafurile alea puse de MAdau, mi se incarca pagina cu pretul 6,65 si cand ma uit apare 9,5 pretul cel mai mic.... La voi merge ok site-ul ca la mine se incarca greu dar nu-s sigura daca e de la ei sau netul meu. Poate totusi nu s-a terminat, aveam 25 produse acolo si erau sub 100 euro iar acum apar cu peste 200 in cos. 
Bulgaria, 2007
madau spune:
Aissa eu am comandat parure drap de 1 pers (aia de 1.80*2.90) care are si o perna, plus o parure couette (aia de 2*2) care e ptr 2 persoane si are si 2 perne. Deci m-am ales cu o fatza de perna in plus, dar e ok.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
aissa spune:
Am inteles Mada. Mie mi-ar conveni sa iau 2 de o persoana (patul meu e 1,6/2 m) si sa am deci 2 cearceafuri si 2 fete de perna. Dar de ce nu mai am produsele ieftine in cos
mooor de oftica, daca stiam comandam aseara....of, eram obosita si am pus asa la greu, urmand ca azi sa verific cosul si sa aleg din ele dar aucm toate-s duble la pret. 
Bulgaria, 2007
vlada spune:
Si la mine sunt toate mai scumpe decat aseara...sper sa fie o eroare, tocmai acu cand gasisem pe cineva sa ma combin si sa pot lua rochia...offfffffff
Andreea si Vlad
Iubirea mea
madau spune:
Croco sau cine stie...care e codul ptr ghivecele cu ierburi aromatice? Si cum sunt? Mari, mici...din ce material?? Cum vin ambalate, merge sa le pun sa vina ca si colet?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Jasmine spune:
Neata!
Am venit si eu aseara de la mare unde probabil stiti ca am avut placerea sa o cunosc pe Aissa care m-a recunoscut dupa costumul de baie si geanta rosie La Redoute
.Noroc ca m-a abordat ea ca eu habar n-aveam cine e,desi o vedeam tot timpul pe la piscina.
am ajuns aseara pe la ora 21 si n-am mai avut timp/chef sa ma uit pe LR.Ce ziceti voi aici???Ca s-a terminat perioada de reduceri mari?Pai cum dom'le,ca venisem hotarata sa mai comand una-alta?Inainte sa plec m-am luat cu treaba si am uitat sa comand adidasii aia negri pt prietenul a carui zi e saptamana viitoare.Evident ca intre timp adidasii nu mai exista si eu trebuie sa gasesc alt cadou.
Desteapta de Sabine zice ca nu poate sa citeasca attachmentul meu in format PDF.Scanasem chitanta de la posta cand i-am trimis coletul Osaka si un extras de cont ca sa vada unde sa-mi trimita banii.Le am pe amandoua in format PDF si ea zice sa i le trimit in Word.
Cum naiba se face asta?Parca mai era cineva pe aici care facuse asa la cererea Sabinei?Cine ma lumineaza si pe mine?
aissa spune:
Am renuntat...am scos din cos toate produsele la care preturile apareau mari. Am pus in schimb lenjeriile alea de pat si un material (metraj) pentru copii, ca lenjeriile de copii mi se par scumpe si oricum imi trebuie doar cearceaf de pat. Inca sucesc cosul....ca si asa nu am curaj sa-i zic sotului sa-mi dea cardul dupa cat am spart la mare...![]()
Jasmine bine ai revenit! Le spusesem fetelor doar ca banuiesc ca tu esti, nu le-am mai zis ieri ca pana la urma am si vorbit.
Bulgaria, 2007
croco21 spune:
Mada, m-am uitat acum si codul pentru cele 3 ghivece a fost 61484, l-am folosit cu un produs de la SM pt fdp0 - eu am luat Pinceau silicone Ref. 4496876 2,99E - e f. buna pentru uns cu ou sau unt. Nu stiu daca mai merge codul, incearca si tu. Ghivecele sunt haioase, foarte mici, ca niste canite, puse toate intr-un suport lunguiet. Primesti si trei pliculete cu seminte - patrunjel, busuioc si parca cimbru.
In alta ordine de idei, vad ca s-au scumpit toate produsele, aveam aseara un cos de vreo 50 euro, azi era de 130E asa ca am scos tot din cos, oricum mai astept doua colete. Stie cineva cand sunt reducerile la iarna?
Editez, ca am vazut acum intrebarea lui Jasmine: cel mai simplu, deschisi pdf-ul, apesi de pe tastatura tasta "print scrn" apoi te duci in word, in document si dai "ctrl + v". Asta-i cea mai rapida metoda, dezavantajul e ca iti apare tot ecranul nu doar chitanta.
miki68 spune:
quote:
Originally posted by croco21
Stie cineva cand sunt reducerile la iarna?
Croco
Croco, noi am cumparat solduri la greu prin februarie. Nu-mi mai amintesc cand incep (poate pe la sf. lunii ianuarie?). Poate-si mai amintesc fetele.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei