*** LA REDOUTE (34)***
Raspunsuri - Pagina 10
Giova spune:

am scapat si eu de musafiri.
pun si eu linkurile cu produsele din prima mea comanda, de p[e 27 iunie. au fost doar haine pt. pitic.
http://www.laredoute.fr/vente-l-ensemble-debardeur-et-bermuda-okaou.aspx?productid=324094589&documentid=321407&categoryid=23112405&single=&hasnext=1&hasprev=1 este misto, am luat si pt. altcineva. astept sa se usuce sa vedem cum ii vine.
http://www.laredoute.fr/vente-le-polo-enfant-okaou.aspx?productid=324112507&documentid=299107&categoryid=22914583&single=&hasnext=1&hasprev=1 exact aceeasi culoare. este material bun si ii vine misto.
http://www.laredoute.fr/vente-l-ensemble-t-shirt-et-bermuda-long-enfant-okaou.aspx?productid=324112914&documentid=299107&categoryid=22914583&single=&hasnext=1&hasprev=1 pantalonii scurti sunt cam grosuti, noroc ca am avut cui sa-l cadorisesc si m-am scos elegant.
am mai luat o salopeta de blugi(pantalon scurt), super misto, dar cand am tras sa desfac o campsa...a zburat. asa ca m-am chinuit si am cusut-o cumva sa nu se vada, la 6 euro a meritat, mai ales ca e tare haios cu ea. nu o mai gasesc pe net.
am mai luat o sapca de soare, bob ii spun ei, dar am luat de 51 cm si ii e mare rau de tot. dar pt. 1,50 euro o tin, poate ii e buna pana se termina vara, sau la anul.
cadou am primit un set de genti roz, una mare, una mica si un potmoneu.
astept si eu comanda din 1 iulie, sa vad daca am nimerit marimile pt. noi, ca sa comand din nou.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
aissa spune:
Am ajuns acasa si cu sufletul la gura speram sa am aviz si sa ma duc direct la posta dar....ciuciu.... Comenzile din 28 au sosit la voi???
Poze
corap spune:
mie nu mi-a venit nici comanda din 27 seara :(((((((((((((((((((((
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
aissa spune:
Am citit putin in urma si m-am mai linistit....ma temeam sa nu am iar belele.... Inca sper deci, asa prind curaj pt a lansa o comanda noua.![]()
Poze
ella_74 spune:
fetelor ,
care ati dat comenzi in iulie, v-au venit toate produsele?
ca mie imi apare la suivi o chestie ciudata, de fapt mai multe produse care erau disponibile cand am dat comanda si care acum apar nedisponibile, numai ca sunt foarte multe.
Cum e posibil? presimt ca o sa mailuiesc cu Sabine la greu dar mai rau imi pare pentru produse.
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by ella_74
fetelor ,
cred ca te referi la colete din iunie, ca din iulie nu cred ca a primit cineva vreun colet.
Gabriela si
Mateea Ioana Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
gabitaco spune:
mai fetelor... eu sunt stresata rau... duminica plecam la mare pt vreo 10 zile si astept 2 colete.... daca nu vin pana vineri am cam pus-o 

Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
ella_74 spune:
nu, chiar ma refeream la iulie, avand in vedere ca mie mi-au ajuns comenzi in 8 zile
, mamica de David (24.04.2007)
gabitaco spune:
oare pot sa sper sa-mi vina si mie coletul de pe 2 iulie pana vineri?
Am 3 tricouri si geanta izoterma. E posibil sa vina sub forma de scrisoare? 
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
vl-ad spune:
quote:
Originally posted by ella_74
fetelor ,
ca mie imi apare la suivi o chestie ciudata, de fapt mai multe produse care erau disponibile cand am dat comanda si care acum apar nedisponibile, numai ca sunt foarte multe.
Cum e posibil? presimt ca o sa mailuiesc cu Sabine la greu dar mai rau imi pare pentru produse.
Ella, mamica de David (24.04.2007)
Si eu am parit ceva asemanator cu comanda din 28 , numai ca eu am primit joi un mail de la ei in care imi spuneau ca atunci cand mi-au facut coletul nu aveau prod respectiv desi mie imi aparea ca si disponibil si apare si acum tot disponibil.
Nustiu care dintre fete a primit si ea un mail asemanator dar ei ii spuneau ca i-au trimis produsul ulterior.
Mie cica vor sa imi trimita cec.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad