Mega Clever

Mega Clever | Autor: Leah

Link direct la acest mesaj

Buna!

Ce parere aveti despre noua gaselnita a celor de la Pro tv cu care mai incearca sa isi salveze grila de programe? Credeti ca o emisiune gen "Brainiac" ar putea prinde la publicul nostru?
Pe mine, de exemplu, ma deranjeaza ca orice emisiune trebuie sa fie musai cu vedete, daca vroiau sa faca experimente de ce nu le-au facut pur si simplu, de ce au bagat si vedetele alea pe acolo? Oare chiar nu ne uitam la o emisiune decat daca apare cineva mai mult sau mai putin cunoscut in ea?

Leah

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

de acord cu tine . asta ma deranjeaza si pe mine nu numai la cei de la pro tv . emisiuni in care sunt invitate numai vedete . da` ne-am saturat de atatea vedete , mai vrea omul sa vada si altceva .

oricum astia de la pro tv s-au cam dus la fund . inainte ma mai uitam cat de cat la stiri , acum deloc.

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Mie mi s-au parut falsi Smiley si echipa lui. E o emisiune la care nu m-as mai uita a doua oara

Mergi la inceput

Si mie mi s-au parut la fel . Cred ca nu m-am uitat mai mult de 5 minute , nu mi-a placut de ei si am schimbat .

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Nu e doar o emisiune gen Brainiac, sint chiar subiecte preluate de la Brainiac. Oare e pomenita undeva chestia asta la Mega clever?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessie spune:

Nici eu nu m-am putut uita mult timp la emisiune .Mi se pare a fi o maimutareala.Nu mi se pare deloc haioasa emisiunea,ci mai degraba enervanta prin felul in care incearca sa-i imite pe cei de la Brainiac.
De ce oare nu pot sa faca cei de la Pro tv(si nu numai)o emisiune originala,fara imitatii?Ma intreb si eu aiurea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mie mi-ar placea o emisiune despre cupluri.
Stiu ca am vazut cand eram mica la TV asa ceva:
3 cupluri in concur , castiga cel care stie cel e mai multe unul despre celalalt(in care partenerii stiu cele mai multe lucruri unul despre celalalt).
O emiiune gen "vrei sa fii miliardar" , stiu eu , ceva amuzant sau "cultural" , nu tampenii in care isi bat joc de concurenti sau falseturi genul mega clever!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

XIO - e grele bre . de ce sa aiba ceva al lor , de ce sa-si bata capu sa faca ei ceva cand foarte simplu pot copia de la altii.

belutza

Mergi la inceput